Пуснаха от ареста Жени Калканджиева

Делото срещу нея е отложено за 25 юни
7 май 2020 08:44,
131
Пуснаха от ареста Жени Калканджиева
Снимка: БГНЕС

Жени Калканджиева е пусната от ареста, след като в сряда Софийският градски съд отложи делото срещу нея за 25 юни. Причината - търсят се още свидетели по него, съобщава Нова тв.

Още по темата

„Мис България 1995“  беше арестувана заради съседски скандал, започнал в ранните часове в сряда. Преди две седмици съпругът й също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5 000 лева гаранция.

„Майка ми не може да свали високото кръвно и не е добре все още. Калканджиева каза, че имала двама свидетели, такива няма. Не сме поставяли хартийки пред вратата й. Няма да паднем на такова ниво. Искаме да живеем спокойно. Всеки ден от техния апартамент се чуват скандали и силна музика. Понякога крещи за помощ", разказа съседката Маги Захариева.

„Грозната случка с побоя над мъжа ми се случи на Разпети петък. Събрахме подписка. 80% от живущите в блока се подписаха, защото искаме г-жа Калканджиева и семейството ѝ да се изнесат", каза Виолета Захариева. Тя показа кадри, на които се вижда, че от дома на Калканджиева денонощно се чува силна музика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нямат място. "Такива индивиди нямат място сред обществото." - надпис от соца ха ха ха, браво на либералната демокрация.
98
0
 
8
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Прати Маргините, трудно се забравят старите навици!
97
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди година я засякохме в Гърция,посред бял ден беше се напила и крещеше на английски на главната улица в града на едни гърциЖалко защото на трезво е много умна добра и красива жена
96
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, журналистите дошли в най-лошия за "горката" Жени момент.Добре, съседите и били злобни и завиждали, затова те вдигат скандали.Всичко мога да приема, ама аз съм мъж, при това по-голям от нея, виждам че наистина е много красива, крехка и уязвима физически.И нищо от това не мога да го съчетая с това, че я видях да псува като каруцар, да налита да бие полицаите (якички бяха) и да хвърля яйца по колите!!!
95
16
 
11
 
! Отговори
Джудиста преди 3 години
Жени с тия комшии и аз няма да издържа. Браво Жени само така
94
15
 
10
 
! Отговори
Джудиста преди 3 години
Браво Жени тормоз за на който не му изнася той да се изнася
93
4
 
6
 
! Отговори
Данчу преди 3 години
Най после истински хора..Някой не ги кефи,пребиваш го,не си ***,а искрено му разбиваш главата.Когато простаците са елит,държава няма...
92
6
 
11
 
! Отговори
пуфи преди 3 години
Тези двамата са ппредните наркомани който си правят каквото си искат с хорАта и с мвр ако може да се каже че товае полиция
91
7
 
6
 
! Отговори
Тачо преди 3 години
Този начо е за бой тя опра пишкира жени е готина веднага я взимам и не е *** от София е кв Хаджи Димитър
90
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Много е лошо да попаднеш на злобни съседи, които не спират подмолно всеки ден да ти тровят живота, капка по капка."
89
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типично по мутренски,явно живее под постоянно алкохолно опиянение и не може да осъзнае ,че вече не става дума за последните години на миналия век. Жалко за детето защото ако не му се обърне спешно внимание след няколко години като порасне ще надмине по бели мама и тате взети заедно.
88
5
 
3
 
! Отговори
азис преди 3 години
До Додоа не затова и плащам за да слуша мен!ако не ще и пратя чси да я изхвърлят от апартамента!
87
3
 
17
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Мммм...Браво! Сега от входа й ще се обогатяват културно отново, довечера Жени ще слуша 7-*** Симфония на Бетховен в До Мажор.
86
0
 
17
 
! Отговори
Нова Телевизия преди 3 години
Кога ще я носят в На Кафе с Гала да знам да включвам голямата тенджера с пуканки, честно?
85
0
 
3
 
! Отговори
Пепо преди 3 години
До 66Къде ти е блока?
84
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОРЕДНАТА ПИАР АКЦИЯ НА ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА! А НА НЕЙНИТЕ СЪСЕДИ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ИЗПЛАТИ КОМИСИОННА ЗА ТОВА,ЧЕ НИ НАПОМНИХА ЗА НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!ДОРИ КРЯСЪЦИТЕ,ПЛЮЕНЕТО И ПСУВАНЕТО Е ПИАР!
83
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жени Калканджиева е видно,че е пила, но.. Питам се - как тази журналиска се е оказала толкова бързо там? Както и забелязвам колко злобно гледа невинната комшийка, и говори с пресъхнала уста! Много е лошо да попаднеш на злобни съседи, които не спират поднолно всеки ден да ти тровят живота, капка по капка. Жалко за детето, че става свидетел на тези сцени. Но, монетата винаги има две страни !
82
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво ни занимават с тази особа.Аман от бивши мутреси,алкохолици и наркомани.
81
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди време видях Калканджиева в голям магазин. Направи ми впечатление приятното и излъчване. Държеше се спокойно и сдържано. Не демонстрираше надутост и фалш както повечето ни измислени випове. Време е да преживее своя катарзис. Всяко зло за добро.
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДА Има доста хора "с увредена психика!"