Протестиращи блокираха движението по основни булеварди в София

Те окупираха кръстовището на бул. "България" и бул. "Иван Гешов"
29 юли 2020 13:15, Красимир Ангелов
375

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи блокираха едно от най-натоварените кръстовища в София – това на бул. "България" и бул. "Иван Гешов".

Това е първото обявено от организаторите гражданско неподчинение на демонстрантите, които продължават да настояват за оставка на правителството.

Блокирано за известно време беше и трамвайното и тролейбусното движение.

Голяма част от шофьорите бяха изненадани от блокадата и някои от тях дори влязоха в спор с протестиращите.

След блокадата протестиращите се насочват към НДК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
34
 
! Отговори
питам преди 3 години
до кога МВР ше позволява на спонтанно протестиращите да тормозят нормалните хора в България ? тия нито са цяла България , нито някой ги е упълномощил да я представляват ! те са назначени от великолепната шестица - тримата с мегафоните , организаторката независима , подстрекателката импексова и фигуранта с юмручето ! на протестиращите е казано да влизат в пререкания с нормалните хора , да се пролее кръв , за да могат поръчителите да вземат властта ! това е опит за преврат !
53
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, браво, хората МНОГО ОБИЧАТ да им блокирате пътя. Най-много им е приятно, когато сте 5-10 души и се забавлявате за сметка на стотици и хиляди блокирани. Те толкова много ще се зарадват на вашите акции, че направо на ръце ще ви занесат в парламента, за да решавате бъдещето на тази държава.
52
19
 
3
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
БЛОКАДА ДО ОТКАТ!Ако има изнервени потребители, процедурата е ясна:- Обърнете му таралясника- Граждански арест- Запалете автомобила- Тест за алкохол на водача- Тест за наркотици на водача- Продължаване на блокадата
51
4
 
37
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Това вече преминава всякъкви граници! Мирен протест не може да пречи на другите! Има хора които изхранват семейства, гледат възрастни родители! Други работят и превозват развалящи се стоки по график! АЗ НЕ ВИ ПРЕЧА, ПРОТЕСТИРАЙТЕ! НО НЕ МИ ПРЕЧЕТЕ И ВИЕ НА МЕН ЗАЩОТО АЗ РАБОТЯ И ХРАНЯ СЕМЕЙСТВО!
50
23
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Браво БЪЛГАРИ!!! И аз след днешния запис ще дойда.Аз не съм кърджалийска п.. и не може да ме обиждат.
49
2
 
17
 
! Отговори
До тази пиеса преди 3 години
Преди години я имаше в друг вариант - ЧЕЗ, което е само фасада на мутри внедрено в България от РОвч. и Прокопиев надписва сметките. Започват "спонтанни" протести. Хората разбират, че сметките са им надписани, напрежението нараства, протестите стават масови , агитките стават агресивни към полицията, правителството подава оставка, служебно правителство, БСП управлява , връщаме се в изходна позиция. Русия печели.
48
24
 
6
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
БЛОКАДА!АКО НЯКОЙ НАДАДЕ ВОЙ - ОБЪРНЕТЕ МУ БАНГИЯТА С КАПАКА НАДОЛУ И Я ПОДПАЛЕТЕ.
47
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези дрисльовци са за шамаросване.
46
4
 
21
 
! Отговори
Скъпи протестиращи!! преди 3 години
Вместо да пречите на хората по-добре протестирайте пред дворците на Борисов, Доган, Нинова, Шиши и всичката друга ***. Много по-ефективно ще е!
45
4
 
21
 
! Отговори
работещ преди 3 години
С колегите сме на работа. Не ни пречете!
44
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млади хора,върнете комунизма!Тогава всички ще бъдете еднакви! За да влезете в университет ще искате от партията да ви напише че сте благонадеждни, иначе и с гениални знания ще копате в ТКЗСто! Никакво излизане извън държавата, освен в соц блока! Който гледа евронюз или CNN ще се смята за враг на народа и ще бъде изпращан за поправка в Белене! Всички ще учите само руски като чужд език, а др езици са привилегия само за децата на БКП защото те няма да предадат партията!
43
5
 
26
 
! Отговори
Бе преди 3 години
няма ли жандармерия да ги попилее тези терористи? Ще блокират кръстовища...За какво плащаме на правоохранителните органи?
42
26
 
3
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
ПЪЛНА ПОДКРЕПА НА БЛОКАДИТЕ!ОТИВАМ И АЗ - САМО ПУСКАМ ОТПУСКАТА И ИДВАМ!ДРЪЖТЕ ЗДРАВО!
41
2
 
11
 
! Отговори
Работещ преди 3 години
Протестирващити да ни забрават за закона щото на простити неоврЗовнти бездомнити да ни са дава думата многу многу аман ей аланколу стига бре ви простолюдни !!!
40
1
 
1
 
! Отговори
праведен преди 3 години
Той те е ударил оня отгоре !
39
4
 
27
 
! Отговори
бой последен преди 3 години
Утре 30 юли КС ще излезе с решение дали може да бъде разследван Фигуранта , тази вечер готвят ескалация , зулуми и безредици , само и само днес да свърши всичко....Е, Гешев оставка няма да даде и дали утре, дали след края на мандата , но ние ще разберем какви ги е забъркал другаря радев и компания , макар ,че те се надяват тогава вече да са на власт и да замитат разследванията....затова натискат толкова
38
17
 
3
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 3 години
На народецът български му Отне само 10 години, за да разбере, че Мутрата е мутра! След още 10 закриваме Официално територията. Тва е смехурковци! След мутрата просто ще се Краде по друга схема.
37
20
 
8
 
! Отговори
Един преди 3 години
Пълна подкрепа за тези хора. Браво!!!!
36
19
 
5
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
ЗАТТВАРАААААААЙЙЙЙЙ!!!ЗАТВААРААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!ЗАААТТТВАААААРААААААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!СОФИЯ ПОД БЛОКАДА. САМО ТАКА!В час пик. АЙДЕ БИЙТЕ НИ ДЕ? АЙДЕ ДЕ?
35
3
 
20
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До Анонимен 35Това е оригинално само според нискоителигетните тoлyпи като тебе. По принцип е доста плоско и посредствено. Т. нар. "протестиращи", ако имаха акъл за повече, щяха да работят нормална работа и нямаше да им се налага да се излагат по улиците за дребни пари, които един избягал престъпник им подхвърля.