Части от София остават без вода на 7 август, петък

Причина са строително-ремонтни дейности
6 авг 2020 10:34, Елка Василева
1
Части от София остават без вода на 7 август, петък
Снимка: "Софийска вода"

На 07 август 2020 г. (петък), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа на бул. „Гоце Делчев“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 00:00  до 05:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
жк. „Стрелбище“- района  между бул. „България“,  бул. „Гоце Делчев“ и  бул. „Петко Ю. Тодоров“ и ул. „Нишава“
ж.к. „Гоце Делчев“ – района  между ул. „Метличина поляна“, ул. „Бадемова гора“,  бул. „Гоце Делчев“ и  бул. „България“ ; бл.104, бл. 108А, бл. 111, бл. 112, бл. 113 по ул. „Деян Белишки“ и бл. 102 на бул. „Гоце Делчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гоце Делчев“ ъгъла с ул. „Червена роза“.

На 07 август 2020 г. (петък), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа в жк. „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 02:00  до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. “Тодорини кукли“, ул. „Гаврил Кръстевич“,  бул. „Ботевграско шосе“,  ул. „Екатерина Симидчийска“, ул. „Черковна“, бул. „Владимир Вазов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодорини кукли“ ъгъла с ул. „Неофит Бозвели“.

На 07 август 2020 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул.“Читалищна“ с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Кокиче“ от ул. „Светльовица“ до ул. „Читалищна“
по ул. „Свежест“ от ул. „Кокиче“ до ул. „Незабравка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кокиче“ ъгъла с ул. „Свежест“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ИЗОБЩО КАТО НА СЕЛО НЯМА ВОДА ПО ТРИ ДНИ ТЕХ ИНЕРЕСУВА ЛИ ГИ *** Л СЪМ ГИ