В кадър: Палатки, факелно шествие и блокирано "Цариградско шосе"

Протестиращите не се отказват
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 07:00, Камелия Цветанова
433

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Факелно шествие от протестиращи тръгна късно снощи по бул. „Цариградско шосе“ в посока „Плиска”. След като стигнаха там и изпяла химна на България, те се насочиха към кръстовището на Четвърти километър.
Това наруши маршрута автобусите.
Още по темата


С факлите хората изписваха "Оставка". Те стигнаха до Плиска, а колона от автомобили се образува в платното в посока към центъра.

Във връзка с изявлението на началника на СДВР от вчера, че може да се прибегне до нестандартни действия за премахването на палатковия лагер, майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ заявиха, че те също са подготвили нестандартен отпор и имат готовност за крайни мерки, като една от тях е готова да застраши живота си.

Премиерът Бойко Борисов разпореди да няма акции на полицията срещу палатковите лагери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още по темата: протестшествиефакли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Менявно си специалистпофекалиите и ги разбираш тия работи..
287
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 323Eлектронно гласуване няма никъде! Има машинно гласуване....Абе каквото и да е там модерно гласуване което го има на запад само и само тази кикифония да приключи за всички. Като не харесват щуката ще ядат рак. Но ако Герб пак спечелят изборите ще трябва да си седнат на д-то и да се съобразят с мнозинството!
286
7
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименщо са напъваш?..-Никой не е обявил САЩ за наш враг!..Напротив,пробутват ни го като "Големия задокеански бял брат"..Който ползва БЕЗПЛАТНО ЧЕТИРИ /за сега/ военни бази на наша територия.Докато за Русия денонощно ни се набива в главите колко "опасна и вредна" била за България...Нашия "Враг 1"....ако не ти стига капацитет да осмислиш кой какво пише,що са натискаш да кудкудякаш и ти?
285
8
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименвикаш:-"Щом искате промяна назовете лидер"...?!?!ЗАЩО?..-За да го оплюете навреме и дори да го елиминирате физически?!..нема да стане тоя път!да се маха Тиквата барабар с целия си Харем и оня с каскета,а като го направи,ще се появи и лидера,и поддръжниците...Точка първа:-МАХАЙТЕ СЕ!!!ХОРАТА декларираха:-ДОДЕЯ НИ МУТРОБЕСНЕЕНЕ!...Нещо неясно?
284
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Eлектронно гласуване няма никъде! Има машинно гласуване.
283
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направете го това пусто електронно гласуване както е в истинските държави и нека всички гласуваме най-сетне!
282
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом искате промяна назовете лидер, нека той излезе, нека поведе и тогава викайте оставка. Ем няма лидер, ем няма алтернатива, ем няма предсрочни избори - не става!
281
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 319Точно.Последното нещо от което България има нужда в момента е нестабилност и особео връщане към БСП и техните спонсори. БСП са доказали, че не могат да управляват.
280
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 317Не са 30 години провали. Ако не можете да го видите по това, че България се промения, значи са ви промити мозъците....Аз лично виждам и положителното и за съжаление - отрицателното. Не съм от никоя партия но виждам и чувам че хората искат промяна без алтернатива. Ами друснете тогава едни предсрочни избори или референдум инак тая развалена плоча ще се върти доста дълго време, което е пагубно за всички.
279
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов омбудсман!!
278
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 315Не са 30 години провали. Ако не можете да го видите по това, че България се промения, значи са ви промити мозъците.
277
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, няма да е Гн Божков. А защо Слави не излезе и стане лидер на алтернативата? А може би Краси Радков ще е най-подходящ и всеки знае че има набито око. Този протест без алтернатива няма да успее.
276
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 313Ти добре ли си?Опитвам се да бъда! Вече не съм наясно какво става! Искат Бойко да падне заедно с Гешев а след това? Нали някой трябва да ръководи. След като се твърди че Гн Божков е повел протеста нека стане лидер на алтернативата. Бил такъв, бил онакъв ами вече човек си скубе главата и се чуди на кой да вярва или къде да бяга. Цели 30 години провали на всички е писнало!
275
1
 
4
 
! Отговори
Потрес!!! преди 3 години
Фекално шествие????Боже вий съвсем полудейте!!!!
274
1
 
3
 
! Отговори
До 312 преди 3 години
До АнонименТи добре ли си?
273
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека гн Божков стане лидер на алтернативата. Образован човек, уж без БКП корени - какво чака! Може би не е чак толкова черен колкото го изкараха. Нека дойде в БГ пък на фона на лидер, народа ще го изкара от ареста.
272
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо"как се игнорира враг, който може да те смаже само с едно помахване на опашката.... като го направиш приятел страници от книжка"Май не си прочел много книжки, защото логиката ти е продънена. Горното важи със същата сила за САЩ, но ти ги наричаш ФАЩ.***, по-***, най-***, ПроСтоТо
271
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо"и още нещо:-ПЛАШИЛОТО ,с което ви плашат 24/7-"Путин и Русия",само отвлича вниманието ви от това,което става НА ПРАКТИКА у нас""Като го направиш ПРИЯТЕЛ.."Ето така агитираш за Путин. Руснаците никога не са ни били "приятел". Ако знаеш нещо за българската история въобще, но и да не знаеш, се огледай как българските градове са осеяни със съветски паметници и как сума ти неща са кръстени на руснаци, за да затвърдят руското робство в съзнанието ни и то като "благодарност"!
270
1
 
9
 
! Отговори
Христо , кажи си! преди 3 години
Само черепа ли ти плаща, Или и Маджо? Ще ти олекне !
269
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
и последно,защото се изключвам:-Под "игнорираме" имам предвид да го игнорираме КАТО ВРАГ!!!..как се игнорира враг,който е хиляда пъти по-силен от теб и може да те размаже само с едно помахване на опашката си?..-Ами много просто:-Като го направиш ПРИЯТЕЛ....но,това е от областта на ДИПЛОМАЦИЯТА,която е "Висшата математика" на социалните отношения...Разбира се,с такива ..еднокнижни елементи,прочели през живота си само няколко страници от една детска книжка,това няма как да стане.