Полицаите опъват палатка пред парламента по обед

Служителите на МВР искат с 30% по-високи заплати
17 ное 2020 07:55, Ния Христова
47
Полицаите опъват палатка пред парламента по обед
Снимка: БГНЕС
Днес в 12 часа пред сградата на Народното събрание полицаи ще опънат палатка и ще подредят изложба с кадри от своята работа. Те искат увеличение на заплатите с 30%.
 
От Синдикалната федерация на служителите в МВР не изключват и възможността за нов национален протест, ако се наложи. Те не са съгласни и с идеята парите от детските надбавки да бъдат дадени на полицаите. Те смятат, че това е опит за разделение на обществото.
Още по темата
 
"Ще започнем организацията на следващ национален протест. Надявам се да намери няколко решение проблемът, който изникна в края на миналата седмица, защото увеличението на нашите заплати да бъде обвързвано с някакви държавни помощи  за родители, приемаме като една крайно неприятна и крайно безотговорна провокация", каза Валентин Попов от синдиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Мързеливи криминалнообвързани ***!Съкращавай и Уволнявай Бойко!
39
0
 
6
 
! Отговори
чарли преди 3 години
Кой ще ги бие сега ?
38
2
 
9
 
! Отговори
Безумие преди 3 години
Имаме най-много полицаи на глава от населението. Намалете ги наполовина, вдигнете им заплатите и ги контролирайте здраво.И тези, които пребиват деца по протестите да си влязат в затвора.
37
0
 
7
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Добре бря ! Га народъ стачкува джандарите го бият.Га джандарите стачкуват тех кой да маризи? Язе ей тва нимоаа а проумея с мойтъ простъ главъ?
36
1
 
6
 
! Отговори
до частник 33 преди 3 години
Категорично не съм съгласен! Аз също съм частник и реално от мен се смучат парите за...Наложи ми се да опра до полиция и видях че работят.Вижте те наистина работят.Сериозно.Докато бях там бях свидетел как началника ги инструктира да отидат на адрес за арес.И трябваше да го направят почти без предпазни средства и смениха единия полицай защото имал млада жена и две деца - сиреч после ще е контактен и ще пострадат всички.Реално обаче полицията има много администрация-хора зад бюро -излишни
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагли бездарници
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На какво основание? Хора изчезват и ако не ги намери някой ловджия случайно полицаите не могат. Да не говорим за престъпници и крадци. Какво са свършили полицаите напоследък? Аз не се сещам.
33
4
 
6
 
! Отговори
обикновен българин преди 3 години
Този път-подкрепям полицаите.Те се съгласиха с 15% докато политиците изнагляха и прекалиха като казаха че ще ги вземат от детските.А сега да ги видим за 30%.А полицаите също имат деца.Утре като има протест и полицията се поогъне - и протестиращите докопат и набият някой политик - това ще има много отрезвяващ ефект за останалите.Ако ли пък успеем да набием повечето политици - ами току виж нещата потръгнали...
32
4
 
9
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Спрете на всички деца детските надбавки и помощите за бедните за да има за чичо Уши пък нас народа кучетата ни яли !!!
31
0
 
9
 
! Отговори
Иоб преди 3 години
Интересно за колко време ще опънат палатка и дали ще си развалят комфорта и да кибичат в нея без да им се плаща. Аз като данъкоплатец съм против вдигането на заплатите им. Предполагам да им се намали бройката
30
1
 
16
 
! Отговори
частник преди 3 години
Тези на хранилката, са пълни нещастници. Ходят на работа само с цел да им минава времето,да трупат стаж е, ако може и някаква далаверка няма да пропуснат. Хората, които им вадят заплатите страдат от кражби, насилие на улиците и нямат никаква сигурност, че ще бъдат защитени. Във всяко престъпление участва бивш или настоящ полицай. Безсрамници и лапачи---затова всички хора Ви мразят.
29
0
 
10
 
! Отговори
НОИ преди 3 години
Един въпрос: Работещ пенсионер ли е В.Попов? Ако е такъв, не е ли неморално да заема място в системата и да говори за недоимък, а да получава повече от 3000 лева на месец? лекарите в "Спешна помощ" получават наполовина! Ако е толкова тежко, всички "работещи пенсионери" да си отишли вкъщи! Ама НЕ! Милите парички!
28
0
 
3
 
! Отговори
Браво преди 3 години
След толкова Духане и Опъване от Бабикяна на стойка партер, и полюцаите да опънат нещо. Ако събуят и гащите както правиха цяло лято и цяла есен ще е туш.
27
2
 
6
 
! Отговори
ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА преди 3 години
на ГЕРБ се строява на плаца срещу тях
26
1
 
5
 
! Отговори
И ТЕЯ КАЦНАХА преди 3 години
на Луната с джипката на ТИКВАТА
25
1
 
0
 
! Отговори
КОРДОНИТЕ НА МВР преди 3 години
вместо да пазят хората да не влизат в НС да пзят депутатите да не влизат там. Както и министрите да не влизат в МС
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изминаха 100 дни от началото на полицейските протести. Опитите, да бъде опъна палатката, продължават.
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
прави са - пазят мутри с кюлчета а на тях нищо
22
2
 
8
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ преди 3 години
ще заявят ли, че и тези са терористи като мед. сестри...
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зивилизацията започва от Унгария на горе!