Къде в София няма да има вода на 13 април, вторник?

Причина за спирането ѝ са строително-ремонтните дейности
Обновена: 12 апр 2021 09:36 | 12 апр 2021 09:33, Елка Василева
2
Къде в София няма да има вода на 13 април, вторник?
Снимка: "Софийска вода"

На 13 април 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Родопски извор“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ж.к. „Красно село – Борово“ – района между ул. „Ген. Стефан Тошев“, ул. „Природа“, ул. „Родопски извор“, ул. „Ладога“, бул. „България“, ул. „Тодор Каблешков“.

кв. „Манастирски ливади“ – района между ул. „Родопски извор“, ул. „Борис Димовски“, бул. „България“ и ул. „Тодор Каблешков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:
ж.к. „Красно село-Борово“ - ул. „Родопски извор“ на кръстовището с ул. „Ладога“
кв. „Манастирски ливади“ - ул. „Родопски извор“ на кръстовището с ул. „Мур“.

На 13 април 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. 511,  ул. 514,  ул. „Георги Спасов“ и ул. „Мими Балканска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 503 на кръстовището с ул. 512.

На 13 април 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Позитано“, ж.к. „Разсадника - Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Позитано“ от ул. „Троян“ до бул. „Константин Величков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ на кръстовището с ул. „Троян“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Мъж с шизофрения преследва хората с нож, удрял жена с чадър
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари