Над 50 дейности ще са безплатни през лятото за учениците в София

Програма "Ваканция" ще бъде открита на 21 юни
17 юни 2021 14:39, Анисия Иванова
4
Над 50 дейности ще са безплатни през лятото за учениците в София
Снимка: БГНЕС

Програма "Ваканция" на Столичната община ще бъде открита на 21 юни, понеделник, от 11.00 ч. в комплекса "Спортна София 2000" ЕАД, парк "Възраждане" в Зона Б 5, съобщават от Столичната община.

В програмата ежегодно участват над 1500 деца и младежи. Вход свободен за над 50 вида дейности, сред които спорт, занимания с изкуство, обучения по безопасност на движението по пътищата и приложно колоездене, туристически обиколки на културно-историческите забележителности в централна градска част, музеи, туристически походи на Витоша, предоставя Столична община на деца и младежи от 6 до 29 г.

150 професионални треньори, преподаватели и обучители са ангажирани с провеждането на инициативата. Над 30 локации в столицата ще предоставят безвъзмезден достъп до разнообразни спортове, обучения и занимания с изкуство.

Музеят за история на София и Археологическото ниво на базиликата "Св. София" отварят вратите си за участниците в Програмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такова нещо, ей сега гледах...
2
1
 
2
 
! Отговори
И.Б. преди 2 години
Добра инициатива.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'обучения по безопасност на движението по пътищата' ---- дано новото поколение пешеходци не е толкова нагло и самонадеяно като текущото