30-годишен мъж загина в тежка катастрофа на Околовръстния път

Колата е самокатастрофирала и се е запалила
14 юли 2022 09:20, Нели Христова
87

Снимка: Facebook/Лукан Геров

В тежка катастрофа на околовръстното шосе, край отбивката за Лозен, загина 30-годишен мъж, съобщават от МВР.

Автомобилът е самокатастрофирал от високата скорост и се е запалил. По думите на очевидеца Лукан Геров, колата е била разцепена на две, а между ламарините бил заклещен човек във видимо безсъзнание.

Геров изтичал към близка автокъща за пожарогасител и започнал да гаси пожара.

"Ударът е бил жесток, имаше части, разпилени на над 100 метра", разказва очевидецът пред bTV. Ударът е бил челен, в локалното платно. В инцидентът не е участвал друг автомобил.

На място са пристигнали полицията, пожарна и линейка.

По информация на МВР, шофьорът е изваден жив от колата, но е починал по-късно в линейката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
9
 
! Отговори
Т преди 1 година
Ей затова, не трябва да се правят хубави и широки пътища в България. Види ли селяка нов и равен път и се почват простотиите.
27
2
 
25
 
! Отговори
Пистааа преди 1 година
Снощи към 20:00 минах участъка от Бояна до разклона за Панчарево. Имах чувството че съм на писта. Карах си детето и жената и се чудех дали да не карам през кварталите. Някой го ударил на драг, кой на слалум, кой на рали...чудех се къде да се скрия. И всякакви, от голф 3 до Урус. С какви акции ми парадират, като само като падне трафика и околовръстното се превръща в писта за ***!?!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Органите на реда вече трябва внимателно да оглеждат на поне 200-500м около инцидента за петно от човек и болтчета от тротинетки, че може те да са предизвикали инцидента.
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грозна гледка... Фаталните реплики на нашенец "Аз мога ве!" "Те са аматьори" " На мен няма да се случи"
24
0
 
10
 
! Отговори
Няма име. преди 1 година
Чисто и осъзнато самоубийство.
23
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една от най-важните мярки е на пътя е да се забрани на хора под 40 години да си купуват БМВ! И никакви коли над 120 коня до 35-годишна възраст!
22
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На това БМВ само емблемата му е останала. Тоя е карал с 200 сигурно, и този път не е виновен пътя, там е хубав нов асфалт с 5 ленти в посока и пак не им стига.
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТ докато дебнат пияниците (които са се покрили), трезвите се разцепват.
20
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вчеа гледам едно старо бмв с хасковска регистрация и за малко да ме блъсне на пешеходна пътека. Развиках се, онзи дава назад на булевард и слиза на бой. Добре че имах газов спрей иначе останалите офце седят и гледат. Това е положението в цялата разпадаща се държава. Хора емигрирайте тук ще става Сомалия.
19
0
 
30
 
! Отговори
Обстановката преди 1 година
Ударът е бил страшен, минах оттам малко преди 8 сутринта. Безформени ламарини бяха останали, живея в близост до околовръстен път Южна дъга, не може да спи на отворен прозорец. Цяла нощ някакви таралясници издават звуци все едно идват от ада. Добре че няма невинни загинали.
18
7
 
40
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Като цяло съм съгласен, че BMW е диагноза. Ама дъртото BMW, което е мечтата на бедното момче от крайния квартал, на мангycтaтa от махалата или на селския бияч. Аз карам BMW на 1 година, сменям през 2-3 години за следващия модел. Жена ми и тя има малък модел на марката. Аз съм програмист със златен талон. Крам изключително толерантно, въпреки че автомобилът ми е над 400 коня. Наглее слабият, който иска да покаже мускули на пътя, защото в живота не може. Иначе, да- най-простите шофьори са на BMW.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
поредния дрифтаджия без 2 гънки. Такива не ни трябва, по добре да сме 5 млн но да остане само по качествен матрял
16
1
 
23
 
! Отговори
до 14 преди 1 година
И аз карам БМВ, но ново. Иначе подкрепям с 2 ръце казаното. Най-опасните шофьори са именно тези, които си описал- каращи стари немски автомобили, с които си мислят, че са интересни някому.
15
3
 
15
 
! Отговори
Бачкатор с БМВ преди 1 година
е като самоубиец с въже.
14
1
 
20
 
! Отговори
BMW преди 1 година
Марката е ясна ВМW. Има я във всички други сайтове. Тука обаче я покриват. БМВ и чалга не прощават.
13
7
 
8
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Тази плява посред градска инфраструктура от Европейски Съюз ли е или от Индия? Типичен пример как в Евросъюза нищо не се пипа. Само стригане за поддръжка, която никога не се случва. Бас държа, че всеки ден косят тревата - даже ежечасно. Също като със снегопочистването. Ежеминутно, ама на документи само. Как да не се утрепе човек. Той не знае кога е на асфалт, кога е на калдаръм.
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За къде толкова е бързал? Най вероятно за орландовци и то само на 30 год.
11
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо интересно, нищо ново. Както един човек написа в сайта тия дни- как не се претрепа някой с нова кола, бе? Само разни бедняци обезумели бачкатори с БМВ-та, струващи по-малко от нормална заплата в София- разни Е60ки и Е46ци, Е90ки и подобни антични бараки осма употреба. Тоя с Аудито престъпник го изключваме. Най-наглите и най-опасните шофьори- бедни бачкатори, мислещи се за недосегаеми милионери, с БМВ, Ауди или МБ на над 10 години. Нека гори в Ада.
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виж на четвъртата снимка емблемата каква е колата? Ама то и няма нужда де, ясно е, че е БМВ.
9
0
 
16
 
! Отговори
агресорапутин преди 1 година
Това да не са снимки от войната в Украйна?