Терзиев: Следващите месеци ще съм сред софиянци

Подготвили сме планове за всеки един район, заяви той
1 юли 2023 19:58, Анисия Иванова
125
Терзиев: Следващите месеци ще съм сред софиянци
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от „Продължаваме промяната - Демократична България“, „Спаси София“ и подкрепен от „Екипът на София“ и водачът на листата за общински съветници Борис Бонев се срещнаха  с жители в столичния парк „Младост“ 3.

Екипът ни има добри идеи и необходимата подготовка за едно добро, различно управление, каза за БТА Терзиев.

Той допълни, че са подготвили планове за всеки един район как да се развива, като целта е до местните избори през есента хората да знаят какво конкретно предлагат за отделните квартали.

Затова ще прекарам следващите месеци сред хората, за да могат да ме видят от плът и кръв, отговори той  на въпрос. Описва себе си, като човек, който умее да мечтае и да реализира мечтите си, да ги прилага в действие чрез събирането на „страхотни хора, с които да реализира тези амбициозни мечти", каза Терзиев.

Аз съм градивен човек, интересува ме не какво е било, макар че миналото е много важно, за да извличаме уроци, но това, което има значение е, какво правим днес, за да построим едно много по-хубаво бъдеще, посочи още Васил  Терзиев. И увери, че залага на позитивна кампания. Ако попадаме в капана на компроматната кампания, какво в крайна сметка по-различно предлагаме ние, попита той. Не може да говориш за по-различно управление по време на кампания и след нея да прилагаш похватите, които виждаме докъде са ни довели – разделено общество, смята кандидатът за столичен градоначалник. Нашата надежда е да не се поддадем по никакъв начин на провокациите и да продължим с позитивна кампания, подчерта той.

Ако бъда избран за кмет, ще заложа на диалога с хората, с гражданите, каза Васил Терзиев. Това е много централна тема, уточняваме конкретната механика, но „Екипът на София“, като представители на гражданските сдружения, застъпват тезата да се работи активно с обществото, да се заделя бюджет за финансиране на проекти, които идват от гражданите, да е ясен процесът, по който това става, обясни претендентът за столичен кмет. За мен е много важно да скъсим дистанцията с гражданите, да има механизъм, по който хората виждат какво се случва и могат да участват в даването на идеи, за да можем да изградим добро партньорство между общината, гражданите и бизнеса, подчерта кандидатът за кмет на София.

С Васил Терзиев сме чудесен тандем, изключително допълващ се,  коментира водачът на листата за общински съветници Борис Бонев. През годините сме генерирали много познания за София т.е. много добре се допълваме и вярвам, че като екип можем да изведем столицата до едно много по-добро управление на града в следващите четири години, убеден е той. Основното послание е хората да повярват, че София може да се развива много по-бързо, подчерта Бонев. (Нелли Желева, БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма такъв цирк пребоядисаните демократи си избраха внук на член ЦК на БКП.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Преди 35-40 години . Всички ръкопляскахме на вожда Т. Живков. И после след 1989г. като станаха промените всички го забравихме . Това е живота на предателите от комунизма като него . Търпяхме го да слуша Москва . До като затри държавата.
17
3
 
9
 
! Отговори
Живял-видял преди 10 месеца
Фандъцата, учителката по съветски език, пардон, по руски език да не би да е дясна?!!! Стига с тези вицове! Всички партии и партийки в България след 1989 г. се оказаха с една майка - партията-майка БКП! Ей го и тоя хубостник с кърваво-червено потекло, а сега виден строител на нова капиталистическа България. Даже и демократ се изкарва?!!! Почти ще повярвам!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ох, какво щастие
15
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще гласувам за него защото дърпа общината напред. А какъв е дядо му или баба му не ме интересува.
14
2
 
16
 
! Отговори
Софиянец преди 10 месеца
Ей Терзиев, за теб няма да гласувам, защото си олицетворение на снобарищината и моралния релативизъм на онези, които те издигнаха!
13
19
 
3
 
! Отговори
Един преди 10 месеца
Тези младежи са изпратени в чужбина да учат, подготвени са да управляват държавата, в крайна сметка сигурно е за добро. Какво направиха десните партии след 89 година, бяха все бивши комунисти. Нищо не постигнаха. Не трябва да се преценява по родителите. Поколенията се сменят. България е с малък народ, нямаме лидери. Бих гласувал за него, нека новите поколения да сменят уморените политици, на които нищо не им се прави. Животът е по-силен от политиката.
12
2
 
4
 
! Отговори
Румен преди 10 месеца
Махни сградната инсталация , където се отчита ПРОГНОЗНИ . В развитите държави се отчита по уреди . Само в бавно развитите и в Русия се отчита прогнозни
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как се обръщат нещата, дядо ти татко ти и чичо ти работят за СССР ти пак си продажник но за САЩ и посолството, наследствена продажност!
10
1
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 10 месеца
Почни с молитва и покаяние пред паметника на жертвите на комунизма. Тогава дядото му ще се обърне в гроба, а баща му ще си посегне
9
2
 
27
 
! Отговори
Богомил преди 10 месеца
Този е възпитаван, че трябва да управлява българите. В такава среда е възпитаван. Червен аристократ, креатура на ДС А красивите му приказки и демократичността му са просто маска, в крак с модата. Вълкът козината си мени, но нравът никога. Не му вярвамЧовек е това, на което е научен. Даже да има собствена еволюция, тя е малка част от ДС наследствеността му.
8
1
 
26
 
! Отговори
дедо ви преди 10 месеца
не вярвайте на деца на компартията закърмени с вярност към нея ! почват да се връщат от чужбина и да ви продават надежди , обещават ви неща които дядовците им са обещавали на 09.09.1944г. същото се отнася и за онова другото дето спасявало София !
7
0
 
26
 
! Отговори
Анализатор преди 10 месеца
Внимавайте какво говорите пред тоя шмекер. На него само баба му не е шеф в ДС
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вади досиетата на дядо ти,брат му ,баща ти чичо ти да ги видим.Нали са работили за България и няма от какво да се срамуваш.Нали си се запознал с дядо ти на 15 годишна възраст и не си имал време да го разпиташ какви ги е вършил
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Интересен човек, явно милиардите идват от политиката и лобиране не от бизнеси.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да те натупаме ела
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По добре си стой на село..
2
1
 
15
 
! Отговори
до 2 преди 10 месеца
не си прав :) избора е дали да изберем син на ДС служител и ТО
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А досега къде беше?