Столичния общински съвет избра петима зам.-председатели

Съветниците удължиха заседанието си до 21:00 часа
Обновена: 8 фев 2024 20:53 | 8 фев 2024 20:51, Анисия Иванова
13
Столичния общински съвет избра петима зам.-председатели
Снимка: БГНЕС

Общинските съветници избраха заместник-председатели на Столичния общински съвет (СОС), след като по-рано днес избраха и председател. След гласуването за председател на СОС общинските съветници излязоха в почивка, за да обсъдят кандидатурите за заместник-председателите. Заседанието беше подновено около 18:30 ч. тази вечер. Общинските съветници гласуваха да включат в дневния си ред още две точки – за избор на заместник-председатели на СОС, както и за председатели на общинските комисии.

След почивка в зала бяха направени пет предложения за заместник- председатели, които бяха гласувани. Столичният общински съвет избра за зам.-председатели Бойко Димитров от ПП-ДБ, Георги Георгиев - ГЕРБ, Диана Тонова - БСП, Вили Лилков - "Синя София" и Севделина Петрова – „Възраждане“.

По-рано Столичният общински съвет избра за свой председател Цветомир Петров след седем поредни неуспешни опита за избор.

След гласуването за заместници на председателя общинските съветници решиха да излязат в 30-минутна почивка, след която да обявят и кандидатите за председатели на комисиите.

Общинските съветници от Столичния общински съвет гласуваха да удължат днешното си заседание и да заседават извънредно до 21:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България се управлява от утайката останала от диктатурата. Докато тези и техните деца са в управлението не очаквайте развитие.
9
0
 
3
 
! Отговори
Бай Чеп преди 3 месеца
И какво ни интересува това нас- жителите на с. Горно надолнище, община Пука ми за Софето? Стига сте ни занимавали със столичните див.отии!
8
2
 
1
 
! Отговори
гербер преди 3 месеца
До 1. И ти ли си от тези, които лягат и стават с името ГЕРБ. Така и ще си умреш с тази омраза, а ГЕРБ пак ще ги има. Само те ли са ти проблемът?
7
0
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 3 месеца
Айде, клекнаха тарикатите, защото всичко опира до кокала и се уплашиха, че отиват на нови избори и след това повечето може и да не са избрани.
6
3
 
1
 
! Отговори
Свободен преди 3 месеца
Днес от Възраждане замеряха българския герб с л**на.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този гнусен град не може да е столица дори на африканска държава, влезте в подлеза на Мол България, метална конструкция виси и ха да падна на главата на някой, по-нагоре на Гоце Делчев плочките вътре са на сол, някакви гълтачки и лапчки незнайно как взели книжки засичат дори пешеходци!
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Благодарение подкрепата на Възраждане и БСП, проблема в СОС се разреши.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Леле,че се активизираха,баницата сладка е ,и парчета ще има за всички,затуй бързат,огладняха доста от тез борби за парченце
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имате грешка. Севдалина Петрова не е вече от Възраждане. Днес го напусна.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
СОС се фашизирва, но България още има шанс да се отскубне от герберастко ЛГБТ робство....!