Форлан аут от терените за 45 дни

Уесли Снайдер е готов да се завърне за Интер срещу Катания
Обновена: 14 окт 2011 15:43 | 14 окт 2011 15:43, Красимир Ангелов
1
Форлан аут от терените за 45 дни
Снимка: Reuters

Травмата на Диего Форлан се оказа по-сериозна от очакваното. След направените изследвания стана ясно, че нападателя на Интер няма да играе 45 дни, а не както се мислеше 2 седмици.

Уругваецът ще пропусне сериозна серия мачове на нерадзурите, които в следващите 2 месеца имат трудни срещи в Серия А, както и важни мачове в Шампионската лига.

Форлан получи мускулна контузия в последните минути на сблъсъка между Уругвай и Парагвай. След като професор Комби прегледа нападателя се оказа, че той има разкъсване на мускулни влакна в левия прасец.

Форлан може да се завърне чак след следващата пауза за националните отбори през ноември. Вероятно уругваеца ще може да играе пак на 19 ноември срещу Каляри. Той пропуска мачовете с Катания, Аталанта, Ювентус и Дженоа в Серия А, както и сблъсъците с Лил в Шампионската лига.

Друг, който няма да играе известно време в лагера на Интер,е Коутиньо. Той е контузен на същото място като Форлан.

Добрите новини за треньора Раниери са свързани с възстановяването на Уесли Снайдер. Холандецът е готов за играе може да се завърне още срещу Катания този уикенд.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви глупости говорите за Форлан и Лил, като той няма право да играе в Шампионската лига чак до края на груповата фаза, че и след това ако Атлетико продължат????

Спонсорирани публикации