Кристиано идва в Левски

Нападателят е пред договор със "сините"
Обновена: 31 яну 2012 17:52 | 31 яну 2012 17:52, Георги Пешев
4
Кристиано идва в Левски
Тодор Батков може да доведе Кристиано в Левски

Левски може да прилапа до края на седмицата бразилски нападател. Ръководството на "сините" е в напреднали преговори с Кристиано Мораеш Оливейра.

28-годишният бразилец е собственост на португалския Бейра Мар, но в момента е отстранен от отбора по дисциплинарни причини.

Кристиано е наказан заради невъздържана реакция към треньорското ръководство на Бейра след смяната му в мача от първенството срещу Брага на 9 януари и отправени обидни жестове към вицепрезидента Фернандо Винагре.

174-сантиметровият южноамериканец може да играе като дясно крило или атакуващ халф. Той има 10 мача за Бейра Мар през този сезон с 2 гола и 2 асистенции.

Кристиано има договор с португалския клуб за още 18 месеца. По всяка вероятност той ще бъде преотстъпен на Левски до края на сезона. Интерес към играча има и Рапид Букурещ.

Левски следи и бившия френски юношески национал Гийом Рипер. 26-годишният Рипер може да играе в лявата зона на защитата или на полузащитата. Вчера се появиха информации, че "сините" имат мераци и към Бруно Форнароли, който е собственост на Сампдория.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"отстранен от отбора по дисциплинарни причини."Те тоя е само за леWCки.
3
0
 
5
 
! Отговори
Пенсионер-а преди 12 години
Левски следи и бившия френски юношески национал Гийом Рипер.26-годишният Рипер може да играе в лявата зона на защитата или на полузащитата. *** ТИ, 26-ГОДИШНИЯ ЮНОША......МЛАДЕЖИТЕ СА ИМ ПО 36 ГОДИНИ, А МЪЖКИТЕ ФОРМАЦИИ СА ПО НА 46 ГОДИНИ...ВЗЕМЕТЕ СИ ОПРАВЕТЕ ГЮВЕЧА, ЧЕ СТАВАТЕ ЗА СМЯХ...
2
0
 
3
 
! Отговори
Levski преди 12 години
Momcheto razbira igrata..
1
1
 
10
 
! Отговори
диустабан преди 12 години
Името продава,че кой му пука дали мойе да играе.