ЦСКА мъмри звездата си заради картони

Мораеш минава за техничар, но се оказа доста недисциплиниран
Обновена: 11 мар 2012 13:47 | 11 мар 2012 13:46, Георги Пешев
2
ЦСКА мъмри звездата си заради картони

Както повечето бразилски футболисти в България, и нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш минава за голям техничар.

Той обаче излезе най-недисциплинираният на Армията, след като само за 11 мача си изкара 7 жълти картона. Първите пет, заради които пропусна дербито с Литекс в Ловеч, бяха в пет поредни мача.

От щаба на червените смъмрили Мораеш заради лошата му дисциплина на терена. Някои картони на бразилеца са глупави и напълно излишни, тюхкали се в ЦСКА.

Последният - срещу Черноморец в Бургас - бе за изритана топка. Преди това пък Мораеш бе санкциониран от съдията за разправия с Александър Барт от Лудогорец в дербито от есента (2:2).

На „Тича” пък бразилецът излезе напред от стената, преди Черно море да изпълни пряк свободен удар.

Новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов пък ще навива ръководството на клуба да предложи нови договори на двама от футболистите, хванати с допинг през зимата.

Става дума за капитана Тодор Янчев и левия защитник Румен Трифонов. Контрактите им изтичат след края сезона.

За Янчев се знае, че след края на кариерата си ще влезе в щаба на червените. Стойчо Младенов обаче държи капитанът да остане в отбора поне за още един сезон. Трифонов пък не можа да се наложи като титуляр на Армията.

През зимата имаше вариант юношата на клуба да бъде продаден зад граница, но трансферът пропадна. При Младенов обаче защитникът има по-голям шанс да играе редовно. Именно при Стойчо Румен Трифонов подписа първия си професионален договор с ЦСКА.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: цскаЖуниор Мораеш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари