Давид Вия: Бъдещето ми? Като свърши сезонът, ще видим

"Във футбола всичко може да се промени за секунди", казва нападателят
Обновена: 20 апр 2013 12:33 | 20 апр 2013 12:33, Друми Георгиев
1
Давид Вия: Бъдещето ми? Като свърши сезонът, ще видим
Давид Вия увери, че няма проблеми с Меси. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Барселона Давид Вия обяви, че на този етап не мисли за бъдещето си, а единствено как да помогне на отбора да завърши силно сезона.

Спекулациите, че той ще напусне “Камп Ноу”, не спират, но испанският национал демонстрира спокойствие.

“Бъдещето ми? Когато сезонът свърши, ще видим какво ще стане. Като играя, съм щастлив, но зная, че във футбола всичко се променя за секунди. Спокоен съм, имам договор, така че има достатъчно време да говорим за бъдещето” коментира той пред радио “Каталуния”.

“Около Коледа наистина много отбори проявиха интерес към мен, но от клуба бяха категорични, че няма да ме пуснат да си тръгна и съм важен играч. Истината е, че след като играя редовно, няма от какво да се оплаквам” добави футболистът.

“Радвам се, че се чувствам готов на 100%. Контузията вече е забравена. Имах и някои по-леки травми през този сезон, но и те са преодоляни. Доста по-свеж съм в сравнение с други години по същото време”.

“Готов съм да играя на всяка позиция, въпреки че най-добре се чувствам, колкото съм по-близо до вратата на съперника. Между мен и Меси няма проблеми. Сега ни предстои важен сблъсък с Байерн и ние ще се опитаме да ги елиминираме” изтъкна Вия.

Още спортни новини може да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: БарселонаДавид Вия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Шави преди 11 години
Май ще му "Бият ДУЗПАТА"