Дани Уелбек: Задължително трябва да бием Суонзи

Разбирам безпокойството на нашите фенове, добави нападателят
9 яну 2014 15:00, Друми Георгиев
1
Дани Уелбек: Задължително трябва да бием Суонзи
Уелбек иска Юнайтед да влезе в правия път. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Манчестър Юнайтед Дани Уелбек сподели, че разбира безпокойството на феновете след трите поредни поражения на тима. Той заяви, че трите точки срещу Суонзи в събота са задължителни.

За първи път от 2001 година насам "червените дяволи" се намират в подобна черна серия. Те загубиха с по 1:2 от Тотнъм за първенство, от Суонзи за ФА Къп и от Съндърланд за Купата на Лигата.

"Мога да разбера защо феновете са обезпокоени. Ние не се намираме около местата, даващи право на участие в Шампионската лига", започна Уелбек, цитиран от Goal.com.

"Наистина не е добре да загубиш три поредни срещи и ние искаме да поправим това. Не зная защо се случи така. Ние сме шампиони от миналия сезон. Наясно сме, че не сме достатъчно постоянни през кампанията."

"За нас това е ново изживяване, но най-важното нещо е да гледаме към следващия мач. Трябва да поправим това, но не и да гледаме твърде далеч. Изминаха над десет години откакто Юнайтед загуби три поредни мача, така че ние трябва да спечелим следващия мач."

"Следващият мач е най-важен. Излизаме срещу Суонзи в събота на нашия стадион и трябва да вземем трите точки", добави Уелбек.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Jon преди 10 години
Ами ако пак паднете какво?

Спонсорирани публикации