Моуриньо: По-добрият отбор победи

"Съдията сгреши, но и с перфектен съдия щяхме да загубим"
Обновена: 16 фев 2014 13:58 | 16 фев 2014 11:31, Георги Пешев
0
Моуриньо: По-добрият отбор победи
Снимка: Ройтерс

Жозе Моуриньо този път разочарова журналистите и феновете на съперниковите отбори, като не потърси никакви оправдания за загубата на отбора си.

Челси отпадна от турнира за купата на Англия, след като загуби с 0:2 от Манчестър Сити. Вторият гол бе от категорична засада, която не бе маркирана от съдиите. Моуриньо обаче не отдаде голямо значение на тази грешка.

"Сити игра по-добре от нас и заслужаваше да победи", заяви португалецът след мача.

"Във футбола има мир, когато по-добрият отбор побеждава. Преди две седмици по-добрият отбор победи и днес също по-добрият отбор победи".

"Похвала за моите играчи, защото те доказаха, че да спечелиш два пъти срещу Сити и да спечелиш два пъти тук е много трудно. Похвала за това, което направи моят отбор преди две седмици".

"Днес ситуацията бе проста. Проста за анализиране. Те бяха по-добрият отбор и победиха".

"Дали съдиите бяха слаби през второто полувреме? Да. Но дали щяхме да победим дори и с перфектни съдии? Не".

"Вторият гол бе от засада, но те щяха да победят с 1:0, защото ние нямаше изобщо да вкараме или да доминираме или да уплашим Сити в този мач".

"Продължаваме мач за мач и сме където сме. Винаги се опитваме да спечелим следващия мач, независимо от турнира. Така че не мисля, че един или два мача повече във ФА Къп щяха да променят нещо за нас или нещо за тях с мощния им състав".

"Днес бе видимо, че има разлика в свежестта между двата отбора. Единият отбор игра преди няколко дни, а другият игра миналата седмица и имаше една седмица без състезателен футбол. Беше лесно да се види разликата".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации