Моуриньо: Удивен съм от силното ни начало

Португалецът отново отказа да фаворизира отбора си за спечелването на титлата
Обновена: 23 мар 2014 14:05 | 23 мар 2014 14:05, Георги Пешев
0
Моуриньо: Удивен съм от силното ни начало
Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо бе на седмото небе след страхотната победа с 6:0 над Арсенал вчера. Португалецът обяви след мача, че според него отборът е започнал брилянтно срещата, което е малко нетипично за лондончани.

"Имахме едни невероятни първи 10 минути, благодарение на които също успяхме да спечелим и мача, а освен това показахме, че няма да дадем шанс на нито един противник. Много съм доволен от настройката на момчетата за този мач. За 10 минути успяхме да унищожим противника. След това пък нещата бяха лесни - дузпа в наша полза, червен картон за противника, класически резултат", обяви Моуриньо на пресконференцията след мача.

"Ние не сме принципно отбор, който стартира силно в мачовете си, обикновенно дори ни отнема време, докато се аклиматизираме. Вторите полувремена обикновено са ни по-силни от първите, но в последните два мача не е точно така".

"Исках три точки и добра игра, успяхме да постигнем всичко желано. Отгоре на всичко постигнахме и убедителен резултат, който е специален за феновете. Да играеш срещу 10 души е по-лесно. Няма да бъда лицемер и да кажа, че е същото, както когато играеш срещу 11 души. Нещата постепенно се успокоиха за нас. Искам обаче да кажа, че представянето ни през първите 10 минути - това беше просто нашата игра".

Относно титлата Моуриньо отново отказа да фаворизира отбора си.

"Манчестър Сити и Ливърпул са със сериозни шансове за титлата, всичко е в ръцете им. Никой от топ 4 не играе в Шампионската лига, освен ние. Опонентите ни за титлата имат само мачове от Висшата лига, докато ние имаме два големи мача от Шампионската лига', завърши Моуриньо.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Жозе Моуриньо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации