"Лъвовете" гризнаха азерите към Евро 2016

Българите взеха победата в края с 2:1
Обновена: 9 сеп 2014 21:08 | 9 сеп 2014 21:07, Георги Пешев
71
"Лъвовете" гризнаха азерите към Евро 2016
Снимка: архив, Булфото

Футболните "лъвове" на България удариха Азербайджан с 2:1 в Баку и започнаха с победа европейските квалификации за първенството във Франция след две години.

Така родните ни национали записаха ценни три точки към крайната цел - Евро 2016. В нашата група "Н" са още отборите на Италия, Хърватия, Норвегия и Малта, като първите два състава в крайното класиране се класират директно на финалите, третият играе бараж.

"Лъвовете" поведоха в резултата след гол на Илиян Мицански през първото полувреме, азерите изравниха след попадение на Дмитри Назаров след почивката, в края на мача резервата Венци Христов опъна мрежата на домакините и ни донесе победата.

Като цяло родните ни национали контролираха мача, но не показаха възможностите си, създадоха малко голови положения, но все пак се възползваха максимално от тях и заслужено България започна с победа.

Така Боби Михайлов ще остане изключително доволен от спечелените три точки, тъй като преди срещата обяви, че и равенството ще го задоволи.

Трябва обаче "лъвовете" още по-силно да пожелаят тези еврофинали, тъй като вече цели десет години не сме били на финалите на голям футболен форум.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
7
 
! Отговори
Митко на Пашата преди 9 години
Тука се герои, побойници, смели сърца.... Накрая са оказва некъф пъпчив 50 кила *** дет са напикава и денем ....
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се как УЕФА е лицензирала този стадион! На тази картофена нива по- лесно е да рушиш играта. Иначе важни са трите точки и отбора да върви към по-добра форма.
47
3
 
13
 
! Отговори
Заралия преди 9 години
Абе то има едно,две неща които могат да ни обединят и ние ще намерим да се разцепим пак на Столица и Провинция или на хейтъри и патриоти или на "разбирачи" и т.н.Защо не ирал Златински-ами така е решил треньора(може да е уморен,може да не е в опимална форма,може да има здравословни проблеми-болки,контузия и т.н.)-така е преценил!Умно го каза един пич:"По-добре грозна победа,отколкото красива загуба!".Стискам палци на Любо и едно не може да му се отрече-върна публиката по стадионите.УСПЕХ!!!
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Лъвовете" гризнаха азерите към Евро 2016Защо има кавички покрай лъвовете?Лъвовете не са гризачи и ням как да гризат -> преместете кавичките покрай ГРИЗАНЕТО!Всички знаем, че нивото е паднало драматично и отдавна е под разумният праг, но моля не поругавайте поне националните символи!!!
45
3
 
8
 
! Отговори
лъв преди 9 години
ГРИЗ!
44
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Незнaм зaщо се обиждaт някои, когaто истинaтa е тaкaвa- нямaме отбор, нямaхме и минaлите квaлификaции, и по- минaлите..Изобщо последните 15 г. нямaме футбол, зaтовa и резултaтите сa трaгични. Очaквaм от тук нaтaтък зaгуби и некой Х в къщи.
43
10
 
12
 
! Отговори
Фен преди 9 години
"Щастливото овчарче"!Отборът игра много слабо-тежки,мудни,до 3-типас почти не се стигаше,почти без голови положения,механично сглобенVЛюбо нестава за треньор-ще видите големите провали в следващите мачове!Казвам всичко това с голяма болка!Играем домашен футбол,както и всичко останало!
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това гризнаха, много плахо бе, да не са мишки, лъвът направо дави.
41
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По - тъпо заглавие не можехте ли да измислите или до толкова ви ситгат силити?!?!?!?!
40
5
 
5
 
! Отговори
do 53 преди 9 години
не турчинм братко. Обикновен *** е - от нашите. Мисли си, че ако се прави на турчин, много ще намразим турците
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе така е бе, едни азери ако не може да биеме, кви лъвове сме. то си требе търчане като руската школа. тичай дорде умориш съперника, пресирай го докато клепне, да нема душа.
38
4
 
10
 
! Отговори
:) преди 9 години
Винаги има надежда, нали трябва да се подкрепяме. Да, патриот съм и не пиша нЕкой и не седя на беседката в квартала с бира 3 литра - PVC и не ми е крив целият свят, че проблемът всъщност е в мен.
37
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каквото направи този национален отбор, това ще е. днес младежите паднаха 7 на 1 от дания, сещайте се, че от тях трябва да попълним след няколко години мъжкия отбор. със дървени човечета не става обаче...
36
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всъщност факт е, че не играха добре нашите, но...теренът беше отвратителен. не знам кой от вас наистина е играл футбол или повече сте гледали, но в такава картофена нива топка трудно се овладява. разбира се, далеч сме от техниката на хървати и бразилци, но като цяло не сме силов отбор и подобни кошмарни игрища ни пречат. не искам да пророкувам, но мисля, че с хърватите ще направим доста интересно домакинство тук, колкото и да са добри в момента. не забравяйте и контузените ни основни играчи.
35
5
 
1
 
! Отговори
Ogi преди 9 години
ne e li malko preuveliceno,da gi naricame livove ,spokoyno ima oste mnogo pit da izvirvyat
34
9
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Само Реал - долу Лудогорец е все едно само Левски долу ЦЕКА!
33
3
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 9 години
Хайде от 15 септември в първи клас.
32
3
 
10
 
! Отговори
Лъвица преди 9 години
Абе тези "лъвове", да не би да са "мишки", че да са гризнали когото и да било. Къде се е чуло и видяло лъв да гризе нещо? :оля, сменете си заглавието, че и първокласниците ще ви се подиграват!Честита победа!
31
12
 
5
 
! Отговори
Ludogorets ultras преди 9 години
Какви българи бе, националниа одбор е на Лодоготец! Всички трябва да поткрепят нас, ако не искате Домосчиеф ше ви пласшта да ни поткрепяте и ше раздава кремверши да едете по требуните! Сички на стадеона на мачовете от ШЛ и да не сам чул некакви лефскари и сесекари да викат сресшту балгарскиа одбор!!!!
30
5
 
5
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
До коментар: 30Да не би нещо да си завършил треньорска школа, че да оспорваш вижданията на бат Любо? За разлика от Левски, Гаджев играе що-годе добре в националния. Има потенциал и това се доказва всеки мач за България (пак повтарям) не Левски, а България.Най-силното качество на бат Любо е точно това: той така надъхва играчите, че в един момент всеки се мисли за Меси. Точно за това Нац. отбор е в такъв върхов подем, за разлика от други тренери, които са били преди това.

Спонсорирани публикации