Челси ще се пробва за Роналдо догодина

"Сините" ще се конкурират с Манчестър Юнайтед
11 сеп 2014 08:32, Александър Попов
0
Челси ще се пробва за Роналдо догодина
Снимка: Reuters

Челси ще се опита да осъществи сензационен трансфер през следващото лято, като привлече в редиците си голямата звезда на Реал Мадрид Кристияно Ронало, гръмна "Дейли Стар".

Кавалерът на "Златната топка" вече изрази желанието си да се завърне в своя бивш отбор Манчестър Юнайтед, като се смята, че "Червените дяволи" са заделили за привличането му през лятото на 2015 година внушителната сума от 60 милиона паунда.

Освен това тимът е готов да му предложи по-добра заплата от тази, която ибериецът взима в Реал Мадрид. Сегашното възнаграждание на португалеца възлиза на 290 хиляди пресметнато в паунди седмично.

Въпреки това обаче интересът към португалеца не е само от Юнайтед, а и Челси ще се пробва да го привлече в редиците си през следващото лято.

Мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо много добре познава португалската суперзвезда, тъй като му бе треньор в Реал Мадрид по време на престоя си на "Сантяго Бернабеу".

Реал от своя страна пък се раздели през това лято с редица от своите звезди, сред които Анхел Ди Мария и Чаби Алонсо, а Роналдо също може да си тръгне от отбора догодина, ако настоява за трансфер.

Сред спряганите имена за негови заместници са Марко Ройс от Борусия Дортмунд и Еден Азар от Челси.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: роналдо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации