Ердоган на крака при Наим! Намери се донор за шампиона!

Очаква се всеки момент трансплантацията на черен дроб да започне
Обновена: 1 окт 2017 13:15 | 1 окт 2017 12:10,
123
Ердоган на крака при Наим! Намери се донор за шампиона!

Турският президент Реджеп Ердоган посети лично шампиона Наим Сюлейманоглу в клиника "Мемориал" в Истанбул.

Наим е от седмица там след като черният му дроб и единият му бъбрек отказаха. В продължение на седмица той бе в очакване на трансплантация.

Ердоган е посетил шампиона вчера, двамата са разговаряли на четири очи около половин час, съобщи bTV.

Още по темата

След това Ердоган е разговарял с медицинския екип, който се грижи за най-великия щангист за всички времена и който го подготвя за чернодробна трансплантция. Тя се очаква да бъде извършена всеки момент.

По заповед на държавния глава, в "Мемориал" е сформиран екип от най-големите специалисти в областта на трансплантирането на органи в цялата страна.

До момента в болницата са се явили над 200 доброволци, които са изявили готовност да станат донори на трикратния олимпийски шампион, седемкратен световен и седемкратен европейски шампион.

След направени обстойни изследвания, само 7-8 души са се оказали подходящи, а от тях лекарите са избрали 3-4, които са съвместими с Наим. Между тях е и брат му Мухарем.

Диагнозата на Наим Сюлейманоглу е цироза. Черният му дроб не функционира. Преди пет дни той бе приет по спешност в критично състояние и поставен в медикаментозна кома.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
8
 
! Отговори
edin преди 6 години
До 80: Твърде много комунистическа и ДС пропаганда си гледал. Недей забравя, че до 1989-та година, власта беше в състояние черното да го изкара за бяло. Как ще обясниш тогава гагаузите, християни пък предпочитат да говорят на турски?
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еха, ще може пак да си пие!
68
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанов посещава българи, Симеонов също, но не ходят да ги убеждават, че част от Бесарабия всъщност е българска. Нямам и капка съмнение, че турските *** добре са си научили мръсния урок. Нали затова им се плаща. На нас ни е съвсем ясно. Подмолната война срещу България ще продължи със всички средства - позволени и непозволени. Турското малцинство се използва като тумор, който иска да завладее цялата държава. Не се чудете, че ви мразим. Докато гледаме как се опитвате да съсипете държавата
67
10
 
12
 
! Отговори
до неизбягал преди 6 години
колега, направи со ДНК тест. като нищо ще излече че си по чист българин от мен. ей това е разликата с българите в бесарабия. 50% от тия дет се смятат за турци са помахамеданчени НАСИЛА. Други 40% са си чисти ***, а само 10% са чисти турци.бтв, турски етнос - НЯМА. турция е 20-30 племена събрани насила заедно.А всички бели турц, дето гледаме по турските сериали са помахамеданчени българи, византийци или гърци.това е :)
66
0
 
8
 
! Отговори
one преди 6 години
До 71: От съседите само те не точат зъби, дори македонците които ги имаме за българи точат зъби. Вземи например балканските войни, до като ние сме чакали от Турция да ни нападне, са ни нападнали хем сърби, хем румънци, хем гърци и сега не е по-различно, ако им се отаде възможност.
65
4
 
7
 
! Отговори
Неизбягал преди 6 години
Продаден за фантастична сума щатски долари от родната ни комунистическа държава.
64
2
 
8
 
! Отговори
Неизбягал преди 6 години
Поради същата прична, поради която Красимир Каракачанов посещава бесарабските българи в Молдова, а Валери Симеонов прави срещи с определящите се като българи в Македония и Сърбия. Всяка държава трябва да се грижи за диаспорите си, особено ако отношението на мнозинството към тях е агресивно.
63
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
До художника,умствения им багаж е толкова,не им забелязвай.
62
9
 
7
 
! Отговори
Продаден преди 6 години
Истината е, че не избгал, а е бил продаден за фантастична сума долари от Народната ни република.
61
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен-71,абе ганьооо ***,за какво да си точат зъбите,петрол ли имаме ,или газови хъбове,на тях,още 5милиона гладни ,не им трябват,гледай си ***,за тях не мисли.
60
6
 
7
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
До 979968 Да,и други спортисти отидоха в други страни,но никой не оплюваше родината си и не се наметваше с турското знаме.А за донора сигурно е някой утрепан ислямист.
59
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долно племе са турците. Само това може да се каже за тях. На времето имаха дори повече права от българите. Което и до сега не им пречи да искат да ни забият нож в гърба.Хич не ме интересува съдбата на Наум. Избягал, пропил се да умира. Но отношението към България продължава да е отрицателно, продължават да точат зъби.
58
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наум обра всички негативи заради отношението на Турция към България. Дори Възродителния процес се случи заради действията на Турция. Ако не се бъркаха във вътрешните ни работи, ако не бяха изпратили емисари, които да обикалят градове и села и да агитират против България, Възродителен процес нямаше да има. И до днес не да се отказали да ни се месят. Тия хиляди хора, които са се изселили преди 27 години защо ги товатят и ги изпращат тук да гласуват? Защо Гьокче обикаляшр по митингите и агитираше?
57
3
 
15
 
! Отговори
979968 преди 6 години
Не знам защо толкова много негативни коментари има за Наум Шаламанов / или там както му е турското име / , нито е крал , нито е убивал , какво зло е сторил ??? Избягал от България - емиииии така преценил - така направил особено след 89-та колко спортисти наши заиграха за други държави !!!А в световен мащаб дори един Ференц Пушкаш е играл за националния на Испания
56
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велик Шампион!!!!!
55
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предателите ги застига само онази съдба..онази логичната!
54
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре стига ни занимавахте с един ***--предател!И на ония дето казват че просто емигрирал в Турция да им припомня че бягството му на една Олимпиада от българският национален отбор в турския не е емигриране, а си е чисто БЯГСТВО!
53
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наум шаламанов е предател и неблагодарник, какво толкова го обсъждате?българия го отгледа, а папата го направи шампионер голям сега го котка, най-вече заради собственото си реноме! кой му е виновен на този алкохолик, че е забравил поговорката- "парите и славата развалят човека"!наумчо е нагледен пример за това!
52
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 53 А ти как смяташ, Тед Кочев дето направи Рамбо 1 защо се върна в България на старини? Как смяташ, Канада ли е неговата Родина или България?Нали ги видяхме тия 'Турци" нашите 90-та година да се изселват за Турция- тяхната Родина. К'во стана? 99% от тях се върнаха по родните си домове след месец два с думите на турските митничари по техен адрес" к'ви турци сте вие, бе. Вие сте гяурри!
51
12
 
30
 
! Отговори
художника преди 6 години
Чета коментарите и се учудвам колко промити мозъци има. А бе хора, защо не наричате РОДООТСТЪРНИК или ПРЕДАТЕЛ Джон Атанасов, Георги Марков, канадския милиардер Игнат Канев, Христо Явяшев? И те са избягали по различни причини от България. Наум или Наим /няма значение/ е ВЕЛИК спортист и не е предал никого през живота си. Дано се оправиш ШАМПИОНЕ!!!