Трета онлайн тренировка по кикбокс със Семи Шилт – на 25 април от 18 часа

Феновете на бойните спортове ще имат възможност да тренират безплатно с нидерландското величие
24 апр 2020 15:33, Павел Гълъбов
0
Трета онлайн тренировка по кикбокс със Семи Шилт – на 25 април от 18 часа
Снимка: Bulgaria ON AIR

За трета поредна събота феновете на бойните спортове ще имат възможност да тренират онлайн с кикбокс легендата и четирикратен шампион на Сериите К-1 Семи Шилт. Третата онлайн тренировка с нидерландското величие ще се проведе в събота, от 18 часа (българско време).

Още по темата

Всеки, който иска да се включи в майсторския клас по кикбокс, трябва да изтегли предварително приложението StarLeaf,  през което ще се проведе видео тренировката, и да се регистрира безплатно на този линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката. С тях те ще имат възможност да се включат в третия мастърклас на кикбокс величието 30 минути преди старта. Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 души, които се регистрират.

Досега всички онлайн видеотренировки с ниделандското величие се увенчаха с огромен интерес и ентусиазъм сред участниците. Провеждането им се организира като част от призивите на SENSHI и Семи Шилт да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited - да останем у дома и да тренираме дистанционно.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари