Паника в Барселона: Меси пак мисли за напускане

Договорът на шесткратния носител на Златната топка изтича през 2021 г.
23
Паника в Барселона: Меси пак мисли за напускане
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Барселона – Лео Меси, отново иска да напусне "Ноу Камп", твърди Cadena SER.

Договорът на шесткратния носител на Златната топка изтича през 2021 г. и според изданието той е замразил преговорите за подновяването му.

Причините за тежкото решение на Меси са няколко. На първо място е липсата на успешен спортен проект, което може да го провали в гонитбата с Кристиано Роналдо за №1 в света.

Освен това аржентинският гений се чувства уморен от постоянното напрежение в клуба, което става обществено достояние. Отделно Меси е недоволен от факта, че го държат отговорен за решения, които той не взима.

Не за първи път звездата иска да напусне Барса. Наскоро той даже заяви, че през 2017 г. сериозно обмислял да си тръгне заради проблемите с данъчните власти.

Нито един клуб обаче не повярвал, че това е истина и оферта за него така и не пристигнала.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
0
 
! Отговори
икономист преди 3 години
Меси няма тази осанка, която навремето са имали футболисти като Бекенбауер и Пеле например. Голям играч е, но бързо ще бъде забравен след края на кариерата си. Техниката му на скорост е много ефективна, но я няма тази лекота и грация в играта му, която е характерна за гениалните бразилци от миналото - Пеле, Гаринча, Роналдиньо. Пробивите, които прави са често пъти еднотипни, както и завършека на атаките. Рядко си позволява да наруши стереотипа. Миналата година, ако си спомняте, гола му за купата
17
0
 
0
 
! Отговори
икономист преди 3 години
Роналдо хем има повече голове в общата статистика, хем е по-красив! Изобщо не коментирам техническите умения на двамата, които са категорично в полза на грозния аржентинец.
16
5
 
7
 
! Отговори
Хей,момчета преди 3 години
Такива като Меси и Марадона,Гаринча са наистина явление Роналдо е един прекрасен СТАНДАРТЕН нападател каквито е имало много преди него но нямаше толкова медиен шум Не е по добър от Ди Стефано,Бекенбауер,Пеле Роналдо/Бр/,Зидан,Бест или Кройф и още много велики. Не числа и статистика а как я пипат топката е критерият....Гледам футбол вече 60 години.След 20-30 някой друг ще е ,,най велик за всички времена" за тогавашните млади а вие ще обяснявате като мен че сте гледали и други ,,велики"
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе лапетии, докога ще спорите като деца-пубери Роналдо ли е по-добър, Меси ли е по-добър ? И двамата отдавна превъртяха играта и ще останат недостижими в историята, никога няма да има по-добър от двамата колкото и да ги дъвчете.
14
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 14 Меси току-що мина кота 700, Роналдо е 730 гола бе льольо. И тая година Барса са толкова слаби, че нищо чудно и Наполи да ги изхвърли. Меси усеща това и веднага намеква за напускане, защото е свикнал като е трудно да се отказва. Пример - националния отбор, вече няколко пъти се отказва след провалите си там, после подвива опашка и се завръща, за да загуби пак. Именно за това никога няма да бъде по-велик от Роналдо - Кристиано печели с Ман Юн, с Реал, с Ювентус, с Португалия... с всички !
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите замъгляват човешката психика, при много от индивидите. Малко са тези които осъзнават и остават балансирани.
12
7
 
11
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Най-големия гений във футбола ,след Марадона.Всяко докосване на топката от Меси създава напрежение и променя играта.Гейналдо е съвсем друг тип нападател-бърз ,отскоклив и рязък.Жалко че пада по 10 пъти за дузпа и реве като вдовица ако не му я дадат.
11
14
 
6
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Пълен смешн.ик е това джудже ! Ще си остане вечна сянка на КРАЛЯ на футбола- КРИСТИАНО РОНАЛДО ! Жужето така и не намери смелост и мъжество да се докаже в друг отбор, различен от Парцилона, в родината си е мразен и презиран, тотален провал, получи най-ниска оценка за последното световно и го замеряха с камъни и фек.али на летището в буенос айрес......никога един от големите !!!
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте на Роналдо 10 дузпи на сезон, че да може да е някъде в тройката на голмайсорите!Баххти жалкаря!Одъртяяя, човече....
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенсионерите Меси и Роналдо бяха дотук! ЕГН-то си казва думата винаги рано или късно!
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е че нито Гейналдо нито Меси ще вземат тази година златната топка, освен ако не спечелят с отборите си ШЛ...в което много се съмнявам!
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такава смешна дузпа за Реал в последния мач! Тоя се хвърли на тревата по добре и от Гейналдо!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То 2021 няма да има футбол, така че всички ще си тръгват.
5
7
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Месито вече трябва да се радва ако го пускат да играе всеки мач по 90 минути.Да не вземе от удобния стол в Барселона да седне на трикрако столче в куенка.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гелосания точно в момента е в много по-добра форма от гномчето. Тази година пак ще е шампион, докато Барса и гномчето вече изгубиха титлата.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последния мач на Реал М пак им подариха дузпа за да бият!Дайте дузпа- направете ги шампиони! Смешницииии!
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меситу стана на 50 години и така не се разбра, ако играеше в Англия или Италия, дали щеше да вземе някоя купа.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меси ще се пенсионира в Барселона, ама оня глосания в Ювентус няма изкара още 1 година там.