Акрапович с надежда: Дано "Тотнъм" малко да ни подцени

Наставникът на "Локо" (Пд) обеща трудни моменти за английския гранд
17 сеп 2020 02:45, Красимир Ангелов
5

Треньорът на "Локомотив" (Пловдив) - Бруно Акрапович, прие като комплимент думите на Моуриньо и обеща трудни моменти за английския гранд.

"Заслужаваме този комплимент, защото наистина играхме добър футбол. Надявам се моите момчета да покажат най-добрите възможности, а съперникът малко да ни подцени. Ние имахме ден повече за почивка", каза наставникът на "смърфовете".

Феновете на "Локомотив" (Пловдив) пък също демонстрираха оптимизъм въпреки гръмкия съперник, който ще е срещу тях.

Вижте още в следващия репортаж на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли да видя сериозен спонсор в тва селско първенство.Евиан Вител Периер ква е тая вода Михайлово.Ей за тва първенството ви е бедно.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От такива мачове файда никаква. Нито за едните е добре, нито за другите. Да, хубаво е да играеш с големите, но да си знаеш реално възможностите, а не да се надяваш, някой да те подцени и да разчиташ на късмет едва ли не-глупаво е. По- важното е Локо не толкова с колко ще падне, а дали ще покаже някакви хубави футболни качества.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия ще ви помислят за Витоша Бистрица, споко...
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1- Грешиш , футболистите на Спърс играят срещу Мяу не го искат това се видя още в първия мач за сезона сега е момента Локото да ги отстрани Тотнъм ще подтичват ще бутат насам натам топката уж че Локото така са се затворили че не могат да ги пробият-продължения , дузпи ,за да имат оправдание ,че не са имали късмет след този мач Мяу е пътник ама от много хитрости Леви сам се докара до тази ситуация след Мяу и той си отива ами да видим кой ще вземе този много добър отбор..така че заложи на Лок
1
1
 
9
 
! Отговори
Skunka преди 3 години
Протоколно 0:4

Спонсорирани публикации