Как се печели чисто нов апартамент на морето?

Как се печели чисто нов апартамент на морето?
Снимка: Палмс бет

Традиционният отговор на въпроса в заглавието е: с много труд. Ние спокойно можем да добавим и с повече късмет, както и желание за забавление. Как е възможно това? Най-вероятно още си спомняте популярния джингъл, който Фики пееше още в началото на годината, говорейки за томболата с награди, като анализаторите в момента обръщат внимание и на специалния Палмс бет бонус, с чиято помощ клиентите могат да направят времето си още по-вълнуващо в платформата. Нека обаче се върнем на морското жилище. Брандът има много сериозни планове за експанзия и още в началото на годината стартира изключително силно годината и редица анализатори подозираха, че плановете им  за годината са наистина обещаващи.

След като феновете получиха  възможност да се състезават за почивка до Палма де Майорка, както и жилище в столицата, придружено с парични и други материални награди, новата промоция се различава с факта, че голямата награда е апартамент във Варна, както и награден фонд от половин милион лева – същият обаче се разделя за всички участници, като всеки ден ще се тегли по един победител. В края на томболата ще се изтегли и голямата награда – промоцията приключва на 30 юни и подозираме, че на първи юли ще се тегли  и късметлията за апартамент във Варна.

Какво обаче трябва да знаем? Всеки клиент, спрямо своята активност, печели билети за участие в томболата. Това означава, че от нас не се изисква нищо друго, освен да се забавляваме в платформата на бранда. Добрата новина е, че в календара има не само голямо разнообразие от събития, но и още много специални промоции в онлайн казиното, следователно шансовете са равни за абсолютно всеки.

Не трябва да забравяме, че докато дойде моментът за голямата награда, всеки регистрирал един от своите билети, участва и за паричните награди. Трябва да напомним на клиентите и още една подробност, един изтеглен билет спира участието си. С други думи, ако спечелите парична награда, то не може със същия билет да участвате и следващия ден. Логично е, че колкото повече билети имате, толкова по-високи са шансовете ви за успех.

Има една подробност, всички билети са с определени цветове и колкото по-висок е класът на самия билет, толкова по-високи са и шансовете, някои билети дават по-сериозни преференции, но препоръчваме да обърнете внимание на общите условия, за да имате максимална представа и да изберете сами кой точно вид билет да регистрирате.

Пускането на такива награди не е изненада и ако си спомняме, в миналото редица почитатели се състезаваха за точно такива материални награди, но точно жилищата не бяха едно от най-често срещаните в портфолиото на различните брандове, следователно спокойно можем да говорим за висок професионализъм и желание за създаването на лоялна потребителска група. Още е рано да говорим за бъдещи промоции, но подозираме, че този оператор няма да спре до тук, следващата дестинация спокойно може да бъде томбола за апартамент в някои от популярните ни зимни курорти, все пак и те са доста привлекателна дестинация за мнозина.

Впечатление прави, че тази томбола е с много ясни и прозрачни правила, като най-важното е, че идва на база активността на потребителите и отново – всеки клиент може да избере свободно дали да участва или не, макар и да не виждаме причина за въздържание – особено при такива награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации