БФС се изплаши от Левски, намали наказанието за мача с Ботев

Вместо целия стадион, само част от Сектор "А" ще бъде затворен за мача
15
БФС се изплаши от Левски, намали наказанието за мача с Ботев
Снимка: Lap.bg

Апелативната комисия към БФС взе решение наказанието на Левски за един мач без публика да бъде променено и по този начин само част от Сектор А ще бъде затворен за привърженици в мача с Ботев Пловдив.

В крайна сметка АК към БФС измени наложеното наказание от Дисциплинарната комисия и така вместо целия стадион, затворен ще бъде само Сектор А в домакинския мач на сините, като това не включва закритите помещения, ВИП ложите и ВИП зоните.

Малко по-рано през деня пострадалият физиотепаревт на ЦСКА говори пред медиите, вярвайки, че "истината ще възтържествува".

Всичко за намаленото наказание на "сините" четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: бфсЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
верно преди 1 година
ако отидете на мач на г0ведат@, е като на война. на финала за купата хвърляха изстелващи се минионки в сектор А, пълен с деца. безмозъчни фенчета са им половината, има и читави хора, но заради тази *** доста хора са с риск да пострадат. как да си заведе детето на мач човек? за псувните и семките няма да говоря, да отидат на мач в германия, англия, испания, да видят как се държи публиката.
10
0
 
4
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Провиненията на феновете на Левски са твърде много и заслужават поне един мач без публика. Редовно хвърлят бомбички и димки.
9
4
 
2
 
! Отговори
snegorin преди 1 година
А защо "ПОСТРАДАЛИЯТ" физиотерапевт не е предоставил медицински документ за някакви наранявания? Май изобщо не е пострадал,иначе тоя симулант преди известно време изблъска играч на Левски,при изпълнение на ъглов удар в един мач между двата отбора.
8
1
 
4
 
! Отговори
Малтийският харпун преди 1 година
Хахахахаха...,много скоро балона от Подуяне ще гръмне ,и то доста звучно!!!
7
1
 
12
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
А къде е "синята лавина" да вика оставка на Перукан? Нали уж всички бяха против, а? Как обърнаха палачинката само...
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На това с бомбите трябва да се сложи край, един човек почина, едно момиче остана глухонямо. Доколкото решението да намалят наказанието - щом е за отбора на всички власти нищо странно няма.
5
1
 
11
 
! Отговори
Отбора на властта преди 1 година
Преди няколко години когато в Дисциплинарния правилник имаше точка, по която ако 3 пъти феновете се провинят, отбора отива при аматьорите и тия им клекнаха, та сега ли няма. Докато не утрепят някой с бомбичка, БФС няма да реагира, а не съм сигурен че дори и тогава ще реагира.
4
2
 
5
 
! Отговори
Горд малтиец преди 1 година
Тези по цял свят ги гаврят ,че са ***. И ние се позабавляваме с тях наскоро. Но в държавицата им незнайно защо ги подпират всячески и им се помага . За тях има отделни правила . Ами защо ме си играят сами ? Другите отбори толкова ли са загубени? Бойкот ! Ама не ...по - добре за нас анонимните отборчета от малките островни държави да ги има . Така ще вдигаме рейтинг . А те ще стават все по - жалки ...
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно пак е играло 40 годишното "приятелство"...
2
4
 
3
 
! Отговори
тъпото говедо преди 1 година
клиповете са за пред интелектуалците като теб,в съда се изискват други документи ,като медицинско свидетелство ,там не важи принципа колкото повече викаш и обиждаш ...си толкова по-умен!
1
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много тъпо заглавие ,явно автора не е чел доклада от АК ,поискан е документ за нараняването,няма,даже не е и описано къде е нараняването,физиотерапевта е отказал лекарска помощ,няма никакви доказателства и за това искаш да наложиш глоба от над 200 000 лв,защото 10 000 човека на мач по 20 лв са толкоз,повече се очаква от журналист!