Пак катастрофа с автомобил на НСО

При инцидента в Кърджали няма пострадали
Обновена: 20 май 2011 16:56 | 20 май 2011 16:34,
77
Пак катастрофа с автомобил на НСО
Снимка: Rodopi24

Катастрофа с кола на Националната служба за охрана стана в Кърджали.

Пилотната кола на НСО и автомобил с кърджалийска регистрация са се ударили на бул. „България“ в града пред светофар на кръстовище.

Инцидентът станал преди пристигането на кортежа на президента Първанов, който е на посещение в града.  

От НСО потвърдиха информацията за катастрофата. На колите са нанесени леки щети. Няма пострадали.

По информация на изданието Rodopi24 вината е била във водача, управляващ кола на администрацията на президентството, тъй като при излизане от паркинга на театъра отнел предимство на друга кола.

Държавният глава е в града край Арда за 50-годишнината от създаването на Учителския институт, по-късно ще разговаря с кмета Хасан Азис, ще отговаря и на въпроси на граждани.

Още по темата
Припомняме, че напоследък инцидентите с коли на НСО зачестиха. Последният случай на катастрофа с правителствения кортеж беше в средата на февруари.

Тогава "Фолксваген Пасат“ беше ударен от кола от кортежа на премиера Бойко Борисов на връщане от Годеч към София на завой малко след Бучин проход.

В крайна сметка за виновен беше обявен водачът на „Пасат”-а и му беше съставен акт за несъобразена с пътните условия и атмосферните условия скорост.

В края на януари кола на НСО пък изблъска от пътя движещата се от София за Плевен кола на студентката Яна Петрова. Тя също отнесе глоба за това, че не осигурила достатъчно място на пътното платно.

През септември миналата година очевидци съобщиха, че кортежът на президента  Първанов е предизвикал катастрофа близо до разклона за ловешкото село Малиново. 

Според информацията автомобилите от кортежа са предприели изпреварване на завой и са принудили насрещно идващ бус да отбие рязко встрани и той се ударил в мантинелата, а в него се блъснал лек автомобил Тойота.

От президентството категорично отрекоха колите да са участвали в подобен инцидент.

В края на февруари началникът на НСО ген. Димитър Димитров съобщи, че през миналата година има 31 произшествия с коли на службата. По вина на службата обаче били само седем и се дължали на различни нарушения, като отнемане на предимство и неспазване на дистанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: НСОкатастрофакола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
6
 
! Отговори
Deathstalker преди 12 години
До 31: За КРАЗ-а - гаранция, че ще ги смели на дреб, даже няма да разбереш какво е станало, ще си помислиш, че някоя бабунка на пътя ти се е пречнала! :-D
36
1
 
18
 
! Отговори
дедовия преди 12 години
Всички знаем кой е виновен за инцидента ...Номер 30 го е написал Да се чете: "Кола на Първанов предизвика инцидент." Доги и Гоце почнаха да обикалят вече районите с техни симпатизанти.Вчера Доган в Джебел , днес Гоце в Кърджали ...Да ви е честито началото на Предизборна кампания 2011
35
0
 
2
 
! Отговори
rodopi24 преди 12 години
Катастрофа с кола на Националната служба за охрана стана около 10 часа сутринта днес. Инцидентът възникна пред светофарната уредба на кръстовището преди новия мост. Колата на НСО е авангард от кортежа на Георги Първанов. От НСО потвърдиха информацията за катастрофата. Вината е била във водач, управляващ кола на администрацията на президентството, тъй като при излизане от паркинга на театъра отнел предимство на друга кола.Държавният глава е в града край Арда за 50-годишнината от създаването на Учителския институт. Той ще разговаря с кмета Хасан Азис, а от 18 часа ще отговаря на въпроси на граждани в театъра.
34
0
 
12
 
! Отговори
ДАААА, преди 12 години
"Казал съм на НСО да спират на пешеходна пътека",--------като стана Президент!
33
1
 
35
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
"Сграда се блъсна в кола на НСО" :D
32
3
 
18
 
! Отговори
у лево преди 12 години
Възмутен , много добре е забелязал , че двата случая са отразени съвсем пристрастно.В първия случай излизате с директно заглавие , че Кортежът на БОРИСОВ , ТРЕСНАЛ .....тоест се набляга , че кортежът на Борисов е виновен и е причинил ПТП , а сега излизате , че автомобил на НСО е претърпял катастрофа.....Не се споменава в заглавието , че е от кортежът на Първанов, кой е виновен за инцидента и т.н
31
1
 
5
 
! Отговори
Сашко- До 29 преди 12 години
Кв'ото дойде брат,само да ги мачкам.Нема да им се верва,мое и с някоя пушка да ги целим докато тичат на зиг-заг.
30
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се чете: "Кола на Първанов предизвика инцидент."
29
0
 
10
 
! Отговори
Deathstalker преди 12 години
До 22: Сашко, един КРАЗ по-ще ти свърши работа! :-D
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като гледам снимката не е била много лека катастрофа
27
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НСО са овластени бандити и нагли убийци!
26
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защото, Възмутен, тогава беше кола СЪПРОВОЖДАЩА Борисов. А сега е с кола пътуваща ПРЕДИ Първанов. Няма какво да се правиш на ощипана госпожичка.Колкот до инцидентите - още отначало не трябваше да се спекулира с имената на Първанов и Борисов. Т.н. "инциденти" са предизвикани ВИНАГИ от служителите на НСО, които карат като *** и явно търсят "инцидентите", за да се опитат да всяват респект... какъвто не успяват да си ЗАСЛУЖАТ.
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Т'ва е полицаите са най-некадърното племе на света... Да си харчат заплатите за свещи!
24
1
 
28
 
! Отговори
DA преди 12 години
ТЕЗИ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО ЕНИЧАРИ..ОСТАВКА И НА ДВАМАТА :БЕИОВЕ: ВЕДНАГА
23
3
 
11
 
! Отговори
срамота дупедавци преди 12 години
В ляво ясно си личи вашето безпристрастие ...в още по темата ....ясно се вижда гръмкото ви заглавие при предния случай с автомобил на НСО.......Кортежът на Борисов тресна Пасат .....А сега , чак на 5-6 ред споменавате , че колата била от кортежа на президентът.
22
0
 
28
 
! Отговори
Сашко преди 12 години
Като запаля Зил-а,да ми дойде някоя Х5-ца пък да видим.ще ги онеса с целия министерски и президентски съвет.После направо в парламента!
21
0
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Шрифта е Tahoma с размер 19 px :D
20
2
 
17
 
! Отговори
2012 преди 12 години
Убийциииииии,стига вече
19
8
 
19
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Абе платени драскачи ....Защо когато беше станал инцидент с кола на НСО охраняваща Борисов , писахте заглавия с шрифт 30 + , че Кола на Борисов , блъснала граждани.Как ви изнася...Сега е кола на НСО , нали ... не на Гоце
18
2
 
25
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
Че във F1 ако направи пилот толкова катастрофи ще го изгонят от отбора. Да не говорим ако не се съобразява с правилинка на пистата. А тук им дават медали и им дигат заплатите за такива изпълнения.