Актуалната пътна обстановка

Магистралите в страната са сухи
25 сеп 2011 09:31,
1
Актуалната пътна обстановка
Снимка: архив, БТА

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Пътните настилки в страната и на автомагистралите „Люлин”, „Тракия”, „Хемус” и „Марица” са сухи.

За изграждане на пътен възел на автомагистрала "Тракия" е въведена временна организация на движението при изхода за Стара Загора. Опасност от падащи камъни има в Искърското и Кресненското дефилета, Прохода на Републиката и Троян - Кърнаре, в местността Боаза на пътя София - Варна, както и по пътя София - Самоков и Мездра - Ботевград.

Затворени са проходите Твърдица-Елена, Етрополе-Златица и Дюлински за товарни автомобили. Поради ремонт на пътното платно, до 30 октомври е затворен участъкът от село Варвара до гара Костандово, като обходните маршрути са Белово, Юндола, Велинград и Пазарджик, Пещера, Батак, Ракитово, гара Костандово, Велинград.

Забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник, Петрохан и по пътищата Слънчев бряг-Бургас и Костенец-Самоков,а над 20 тона - през Айтоски проход.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: пътищастраната
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
TIRADJIQTA преди 12 години
Ei sq minah s moqt TIR 40 tona prez slan4ev brqg izob6to ne me *** se pak se v balgariq