Царчèто се предаде. Кирил-младши плашел с убийство

Той стана вторият от клана, който влезе в ареста
Обновена: 3 окт 2011 16:37 | 3 окт 2011 15:37,
141
Царчèто се предаде. Кирил-младши плашел с убийство
Кирил Рашков. Снимка: БТА

Внукът на Кирил Рашков – Кирил-младши, който бе обявен за общодържавно издирване по обвинение за закана за убийство, се е предал. 

Предстои да му бъдат повдигнати обвинения за заплахи за убийство, съобщи районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров.

Обвинителите са получили жалба от Веселин Христев, в която се твърди, че внукът на Кирил Рашков го е заплашил с убийство около 20 минути преди да бъде прегазен Ангел Петров.

Според прокуратурата до момента има достатъчно данни, уличаващи един от наследниците на Рашков в престъплението.

По неофициална информация от прокуратурата адвокатът на Рашков го е убедил доброволно да се предаде на органите на реда.

Кирил Рашков - младши се е явил сам във Второ полицейско управление с адвокат.

Той е задържан с полицейска мярка задържане за 24 часа, предстои да му бъде повдигнато обвинение и да му бъде взета мярка задържане за 72 часа по проверката на Районна прокуратура в Асеновград.

Полицията няма данни Рашков да е бягал и да е ходил в чужбина.

За същото престъпление – две закани за убийство към Веселин Христев и Иванка Петрова, дядото Кирил Рашков е с постоянна мярка „задържане под стража”, наложена от Районния съд в Асеновград.

Още по темата
Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Това доведе до размирици в селото, при което бяха опожарени къщи на фамилия Рашкови. След случилото се напрежението се отпуши и последваха протести в цялата страна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
22
 
32
 
! Отговори
Момиче на 17 преди 12 години
До Киро Рашков и всички ***,които пишат тук: Имате право на избор къде да отидете-Бухенвалд, Дахау, Освиенцим, Аушвиц, Собибор и Треблинка.От вас ще стане чудесен *** за.......кучета. Хитлер си е къпел немската овчарка, която се е казвала Блонди точно с такова сапунче. Надявам се че бях пределно ясна.
113
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СТАНИ, СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ, НА БОЙ СЕ ТИ ВДИГНИ!!! ДОКАТО Е МЪНИЧКА ЗМИЯТА, ТИ ГЛАВАТА И СТРОШИ!!! ПОСЛЕ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА Я ПРАВИШ ***!!! ТО ИМА И ГОСПОДЬОВИ ТВАРИ И ТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ЯДАТ!!!
112
5
 
17
 
! Отговори
bg преди 12 години
*** в аушвиц,в пеща.
111
2
 
4
 
! Отговори
djeki преди 12 години
Vie jurnalqta kato xvanete edna duma i kudkudqkate vsi4ki vkupom Car Kiro ,simat princ ,jenata carica vie Balgarski jurnalisti li ste ili podannici *** 6tom taka vi haresva neka ciganina Kiro =prestapnika vie car ama samo na vas mediite
110
8
 
15
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Сега *** за кого ще гласуват. Естествено, че за ГЕРБ. Ако ГЕРБ загуби изборите, няма кой да защитава ромите когато убиват българи.
109
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
kak izglezda? iskam da ZNAM!!!
108
3
 
13
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Стига манипулации.Седмица вече ни занимават с една престъпна *** фамилия.Много PR за правителството.Прокуратурата просто трябва да си свърши работата.Толкоз.Защо не се казва ,че 3-та година не са индексирани пенсиите,защо не се коментират глупостите ,които "ръси" премиера? Защо не се коментира,че вътрешният министер "битово потропва"в такт с В. Маринов ,когато в Катуница се лее кръв и се палят къщи.Защо ?Ясно защо. Защото журналистите са слугинаж на "силните на деня" а ние сме стадо.
107
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я четете,в Гърция ще съдят по бързата процедура,за неплащане на данъци!Започват от лекарите и т.н.,а ние един *** не можем да го вкараме в пандиза!
106
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕДНО *** ПОПИТАЛО БАЩА СИ КАТО ПОРАСНЕ КАКЪВ ЩЯЛ ДАСТАНЕНЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДЪРТ МАЗЕН *** това е отговора
105
2
 
36
 
! Отговори
Никой преди 12 години
НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ДА СПРЕТЕ ДА ГИ НАРИЧАТЕ ЦАРЕ.И ЖУРНАЛИСТИТЕ ИМАТЕ ВИНА ТА ДА СИ ВИРЯТ НОСОВЕТЕ ТОЛКОВА!
104
3
 
24
 
! Отговори
ринго преди 12 години
не е луд който яде зелника ...нали знаете ? Боко го избрахме да разчепка гордиевия възел БГ ако ще и да го разсече като Великият Александър а той само лентички сече и бутилки със шампанско чупи .Направо ни извози и няма да му се размине на изборите .Да му отрежем квитанциите още на президентските .....
103
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя гадове трябва да бъдат съдени в София......защото в Асеновград и Пловдив институциите не са работили както трябва.
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Zarcheto se predade..hi hi hi ....tova znachi che se smjata za vinoven...za kakvo se smjata vinoven????!!!!Njako vjarva li tuk che zarcheto se smjata za vinovno i samo se e predalo !!!??? Abe vie za glupazi li ni vzemate ??? Po dobre si priznaite kade go skrihte !!!!
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Otnovo ni smjatat za balami...zarcheto ne se e predalo, a e pomolilo da go skrijat ot narodnija gnjav !!! Do izborite..sled tova tatko i detenze shte gi pusnat doma poradi lipsa na dokazatelstva !!
100
0
 
12
 
! Отговори
АРОМА преди 12 години
Стига с този *** ,дайте да направим нещо по-модерно..."PUR" с *** например...
99
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Демокрацията ни е фалшива по 1000 причини, сигурно са и повече. Но може би най-важната причина за провала й е, че не може да има - и не може да се потребява - демокрация без ценз. Не може неграмотни политици да правят демокрация, а диви и примитивни хора да я използват. И отгоре на всичко, повърхностни и коравосърдечни журналисти да я осмислят.Една беззъба ***, която освен да плювва друго не знае, не може да избира власт но ние и това допуснахме. И пак миналото ни е виновно. Нека някой телевизионен прислужник да преброи, колко неграмотни *** деца е имало преди 1989-а година - и колко грамотни има сега. Днес те не искат да имат българска грамотност - те вече са си роми, имат си и ромски език. И с всичко това показват, че ни презират. А ние преглъщаме и това.Щом не можеш да говориш езика на страната, която те търпи - не можеш да гласуваш, щом бойкотираш българското образование - не можеш да избираш власт.Но на нашите случайници им трябват такива диваци, понеже лесно ги спазаряват.
98
5
 
21
 
! Отговори
баба Манга преди 12 години
Киро е член на партията, която е на власт, винаги и по всяко време!
97
1
 
17
 
! Отговори
ДО 89 преди 12 години
СВЪРШИ ВЕЧЕ ПИЧ ВСИЧКИЯ ***, ОТ ДНЕС.БГ ГО СЪБРАХА, СИГУРНО ЩЕ ГО ПРОДАВАТ, ДА ОПРАВЯТ ФИНАНСОВО БДЖ - ТО, А БЪЛГАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЯДАТ ЛАБУТ, ОТ МРЪСНИТЕ ***-ГАДНИ ***, ЧЕ ГИ СПИПАЛИ ДА КРАДАТ!!! ЗА ТОВА НА САЙТА МУ Е ПРЕЗ ШНУРА, ПОРЕДНАТА РЕЙТИНГОВА НОВИНА!!! ВДИГАЙТЕ СЕ МЛАДИТЕ НА НЕСПИРЕН ПРОТЕСТ, НЯМА КЪДЕ ДА ХОДЯТ ГНИДИТЕ!!!!!!
96
0
 
26
 
! Отговори
еретик преди 12 години
Лицето Кирил Рашков, е бил информатор на ДС от 1973 г.По-късно осъден, но амнистиран през 1989 г. От тогава, до тази седмица е бил 22 години, недосегаем и под протекция.Кой е виновен?
95
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А БОЙКО ИСКА ДА ВИ СЛОЖИ *** ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕ - ЩЕ ТЪРПИМ ЛИ ТОВА ПОВЕЧЕ?!!!!