Затварят прохода Шипка заради тържествата за 3 март

Ще бъдат допускани само превозни средства за тържествата
95
Затварят прохода Шипка заради тържествата за 3 март
Снимка: Булфото

Транзитното преминаване пред прохода "Шипка" ще бъде временно спряно за времето от 09,00 ч. до 14,00 ч. в събота, 3 март, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Всички транзитно преминаващи превозни средства ще бъдат пренасочвани през Прохода на Република.

Решението е взето във връзка с мерките за сигурност и безопасност на движението по повод честванията по случай Националния празник на Република България, които ще се проведат на паметника Шипка.

От полицията уточняват, че ще се допускат само автомобили, извозващи участници в тържествата. Колите ще бъдат допускане до площадката преди стълбите към връх Шипка.

След изчерпване на възможностите за ползване на обособените паркинги, автомобилите ще бъдат паркирани плътно вдясно на платното за движение в посока Габрово.

На тържествата няма да бъдат допускани лица, носещи огнестрелно оръжие, лица в нетрезво състояние или употребили наркотици, както и такива без документи за самоличност, предупреждават от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК А ТУРЦИТЕ КАЛАТ ЧЕНЕНИН
27
9
 
44
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
И ТОВА АКО Е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ..ТО ПРЕЗ ТУРСКО Е БИЛО ПО ДОБРЕ....
26
4
 
38
 
! Отговори
патриотЪТ преди 12 години
4estit praznik na vsi4ki Balgari , da jivee Balgariq i KirilicataМайтап де , честит празник :)
25
8
 
36
 
! Отговори
Makedonec преди 12 години
I sto praznuvate be bolgari? Ovoj ve oslobodil od onoj, drugiot ve oslobodil od tretiot, rusite od turcite...
24
1
 
40
 
! Отговори
Бързо! До 49! преди 12 години
Викай линейка или взимай такси и бързо в психиатрията! Докато дойде, кърпа с лед на главицата! Ататюрк е Митхад Паша, колкото аз съм Къванч Татлъту! Неграмотно хайванче с компюгър!
23
1
 
38
 
! Отговори
BIVSH GERBER преди 12 години
Общинският съветник от БСП Георги Кадиев публикува на страницата си във "Фейсбук" таблица с възнагражденията на ръководствата на няколко общински дружества за януари - март 2011 г.Както самият Кадиев пояснява средно на месец член на Управителния съвет е получавал: във фирма "Електротранспорт" - 3917 лв., в "Топлофикация" - 3629 лв., в Център за градска мобилност - 2956 лв.По договор за управление в "Чистота Искър" получавали средно 2918 лева, в столичния "Метрополитен" - 2 870 лв., в "Столичен автотранспорт" - 2 800 лв."Докато аз бях директор на "Топлофикация", заплатата ми беше 900 лв. Не знам какво се е променило там освен ръстът в задълженията на дружеството", пише общинският съветник от БСП.
22
2
 
36
 
! Отговори
sapun преди 12 години
Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб! dali viobste imas takiv???
21
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 3.03 Руснаците ни освободиха от турците.После Хитлер ни освободи от руснаците,после пак руснаците ни освободиха от Хитлер,после американците ни освободиха от руснаците.А някой знае ли кой ще ни освободи от американците?
20
4
 
36
 
! Отговори
А това преди 12 години
На руските войниО, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука? Защо стедошле на полята балканскинемили, неканени гости?Желали би вас възхитенида срещнем со сълзи и с китки...Но идете вий настървени,на грозни зовете ни битки!Желали би вас да прегърнеми тоз път сърдечно, горещо.Но взорът ви свети зловещо...Как ръце сега да разгърнем?О, руси! Аз друг път ви славяхза подвиг велик и чутовен,високо ви ликът поставяхвъв мойта душа, в мойта песен!Вий някога знаме Христоворазвяхте за благо човешко -строшихте ни игото тежко,а днеска ни носите ново!И пак не ви мразим (не крия:обича ви още народа);но любим и свойта свобода,стократно по любим я ния.За тоз кумир ния се биеми с чужд, и със близък упорнои няма ний врат да превиемпред никакво иго позорно!О, колко ви, братя, желая!О, как би желал, братя клети,свобода и вам, и за нея,кат нас да живейте и ***!7 септември 1916г.Иван Вазов
19
1
 
32
 
! Отговори
Tihomir преди 12 години
stani satni yunak balkanski, neka da ima mir i svoboda, neka da ima mir i stastie, da jiveem mirno i drujno, dali evrei ili cerkezi nama razlika, da jiveem drujno...
18
1
 
32
 
! Отговори
Ignat преди 12 години
bre lavski e malko da se kaje, neka botev da go pitat, dali e dekon ili haydutin e cavdar voyevoda?, ami sega??
17
2
 
32
 
! Отговори
34 преди 12 години
бла - бла.
16
1
 
35
 
! Отговори
32 преди 12 години
бе ***, да не мислиш, че си интересен?Я марш в канализацията!!
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТЪРГОВИЩЕ И КРДЖАЛИ ЩЕ ПРАЗНУВАТ ЛИ ? МИНАЛАТА ГОДИНА ВЪВ ТЪРГОВИЩЕ ВЕДНАГА МАХНАХА ЦВЕТЯТА ПОДНЕСЕНИ НА АПОСТОЛА
14
1
 
36
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Трети март е символна българското възраждане от 5 вековния...мрак.Поклон пред хилядите руски солдати положили кости в олтара на българската свобода.Българи,на този ден да замълим за минута и да се поклоним на братският руски народ,който изгони вековният феодален поробител.Вечна слава на руските и български воини,паднали за свободата на отечеството ни.
13
4
 
36
 
! Отговори
! преди 12 години
Добре де - ЦЯЛ НАРОД ще празнува освобождението, десетина смахнати - не.
12
4
 
35
 
! Отговори
Аз преди 12 години
искам да попитам защо *** не трият мненията на ***?? Те не са ли на етническа основа аааа мам
11
4
 
35
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Левски не е казвал такова нещо. То е измислено от *** като тебе.
10
1
 
33
 
! Отговори
Аз преди 12 години
ало, *** това е о вашите ПРАВИЛА : Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (вкл. Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате също така да не публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото
9
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВЪВ ТЪРГОВИЩЕ ОТ КОЛКО ЧАСА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРАЗНИКА