Осъдиха кмета на Кърджали за ремонта на Въжения мост

Хасан Азис трябва да представи всички документи до седмица
7 май 2012 22:01,
41
Осъдиха кмета на Кърджали за ремонта на Въжения мост
Хасан Азис. Снимка: Bulphoto

Кметът на Кърджали Хасан Азис трябва да предостави всички документи за ремонта на Въжения мост над река Арда, разпореди Административният съд в града.

Делото бе заведено от областния управител Иванка Таушанова заради липсата на прозрачност в работата на общината. Областната администрация е направила няколко опита да получи информация за обекта, за възстановяването и укрепването на който Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет е отпуснала 994 482 лева.

Още по темата
Според Закона за защита при бедствия областните управители упражняват контрол по изпълнението на решенията на комисията и разходването на предоставените от нея публични ресурси по предназначение. Общините трябва да съставят досие на всяка финансирана от комисията дейност.

В едноседмичен срок кметът трябва да изготви пълен препис от досието на моста и да го представи в областната управа. Той трябва да даде и искането за финансиране от междуведомствената комисия и решенията за отпускане на средствата, както и всички документи за извършване на дейността, включително и разходооправдателните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
11
 
! Отговори
от 12 до 11 преди 11 години
Освен това, всички богати българи, за които говориш са натрупали богатството си след падането на комунизма, това и децата тук го знаят, което ме навежда на мисълта какъв си точно и на какъв се правиш.
10
13
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Ти сигурен ли си, че се казваш Любо, а не Лютви? Само побъркан турчин или ***, фантазиращ си за османско робство може да изцепи такава глупост в ефир и да я развие като изгодна в икономически план.
9
17
 
16
 
! Отговори
Любо до 9 преди 11 години
Пич расист си защото историята е сбъркана и се пише от победители в случая България .Хубаво е да знаеш, че Б-я по времето на Османската империя е била една добре развиваща се област. В цялата Осм. империя се е плащал 10% данък или десятък а сега е 20% Итински богатите българи който сега са аристократи са изкарали парите си о време на това робство Да те питам Б-я била ли е под Руско робство или в момента под Европейско позамисли се малко и не само ти и НЕ СЪМ ТУРЧИН ИЛИ ***, А РЕАЛИСТ
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дано да е за добро.... :)
7
22
 
17
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Извинявам се предварително , ама какво е това име Хасан Азис ?! Лично ще си тегля коршума или поне ще се прекръстя. Мръсните турци ни оправляват пуууу.... Може да съм расист , но в моя защита ще кажа , че това ми е в кръвта!!! Мразя ги!!!
6
12
 
18
 
! Отговори
емир преди 11 години
В Кърджали се води война между кмета Хасан Азис и привържениците му срещу Доган и ръководството на ДПС. Изглежда Бойко и съдебната система ще хвърлят едно рамо на Доган и ще елиминират кмета,който в последно време забрави, че е просто една *** на Доган и започна да се мисли за фактор.Този път Хасан ще го духа яко.
5
10
 
21
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 11 години
ТОЯ ХАСАН РЕМЗИ НА ЧЕЛОТО МУ ПИШЕ ЧЕ Е МОШЕНИК
4
7
 
23
 
! Отговори
ет.2 килия 12 преди 11 години
Български град е бил управляван от невинен турчин.Това мога да прочета само в анадолската преса.
3
11
 
12
 
! Отговори
andrei преди 11 години
Po protivna Turska fiziono miq ne sa m wizdal
2
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой няма да му е на помощ, едно е на лице, който и да ни управлява, неможе да докосне резака Доган, не му пука на човека. Това е ясно в тази държава !!! Господ да слезне неможе да го барнат. Ясна е работата замазват ГЕРБ очите на хората уж притискат кметове на Доган и накрая нищо. Гарван на Гарван око не вади, разберете го веднъж завинаги.
1
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алах да му е на помощ,както се казва,ама на да ли.