Национали подсилват "тигрите" преди мегадербито с "орлите"

Ивелин Попов, Манолев и Бандаловски обличат екипа на "Витоша" Бистрица
Обновена: 21 юни 2012 15:16 | 21 юни 2012 10:45, Красимир Ангелов
151
Национали подсилват "тигрите" преди мегадербито с "орлите"
Плакатът за мача

Сензационни "трансфери" за днешния мач срещу шампиона на България "Лудогорец" готви най-силният аматьорски футболен клуб – "Витоша" (Бистрица).

Почти сигурно няколко от звездите на родния футбол ще подсилят "тигрите" на премиера Бойко Борисов, макар и само за един мач.

По всяка вероятност в шоумача в състава на "Витоша" участие ще вземат националите Ивелин Попов, Станислав Манолев и Иван Бандаловски, както и звездата и голмайстор на ЦСКА Жуниор Мораес.

Според непотвърдена информация покана за участие в мача е получил и Димитър Бербатов, но на този етап не е сигурно дали той ще поведе атаката на "тигрите" заедно с Бойко Борисов.

Още по темата

В Разград от няколко дни се радват на специални плакати за срещата, на които са изобразени министър-председателят Борисов и треньорът на шампионите Ивайло Петев.

Премиерът ще открие днес в Разград новата база на "Лудогорец" – "Гнездо на орли".

В базата с площ 40 декара са вложени над 11 млн. лв. Тя разполага със затревен терен с размери 105 на 68 м, тартанова писта и терен с изкуствено покритие.

За малките от школата са изградени два мини терена с изкуствена трева, които ще може да бъдат покривани.

Комплексът има спа център, фитнес, лекарски кабинети и фенмагазин. До края на годината ще бъдат построени още два терена с естествено покритие и осветление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бареков щял да е съдия.
97
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Intersno razhodite koi gi plasta,dali Premiera ot sobstveniat si dzob ili Balgarskiat danakoplatec
96
0
 
4
 
! Отговори
Д-ра преди 11 години
Мегадерби? Моля?
95
0
 
1
 
! Отговори
здравков преди 11 години
?
94
1
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
ИМА ЛИ СТРАНА В КОЯТО СЪС СЛАБ 2 ДА МИНЕШ В ПО-ГОРЕН КЛАС?БЪЛГАРСКИ АБСУРДИКАРАЙ ДА ВЪРВИ
93
2
 
4
 
! Отговори
до Соня от НФБ преди 11 години
защо турските студенти учат у нас...АМИ ДИПЛОМИТЕ И ИЗПИТИТЕ СЕ КУПУВАТ В БЪЛГАРИЯОБАЧЕ НЕ ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА В ТУРСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ
92
1
 
9
 
! Отговори
до Соня от НФБ преди 11 години
то канализация няма и в елитни столични квартали като Симеоново, Драгалевци, Бояна...Бистрица да не говорим за манастирски ливади...по морето е същото ...хотелите...Отвори си очите и виж истината!Попъгувай..няма бой за българско гражданствоа иначе че беднотия има ..има я навсякъде дори в Париж ,Лондон, Ню Йорк, но у нас е в повече!
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбрах само чудото Б.Б. миряса ли за асфалта като с цифри бе доказано че предишното омразно на гробарите правителство е направило 114-200 км магистрали но от републиканската пътна мрежа са рехабилитирани 6800 срещу скромните 2200 км и то ако успеят до края на мандата че явно друг няма да има.ХАСФАЛТ БЕЙ предаде ли се или пак продължава с тъпотиите.А иначе за футболер става и аз му виждам бъдещето в този отбор на ТИГРИТЕ а и ще е по свободен след изборите.
90
1
 
9
 
! Отговори
Тигре, тигре... преди 11 години
да, ама си само един хераковски т.е. селски импотентен пръч, а не "бистришки тигър".....Нещастнико, от как те заряза Цвета-минета три години словоблудстваш и ръкоблудстваш...
89
1
 
19
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
от 1юлиНОВИ ЦЕНИ НА ТОКВОДАГАЗНОВ ПО-ВИСОК ДАНЪК СГРАДИЗАМРАЗЯВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ 3Г?КАК ЛИ НЕ СЛЕД КАТО ПАДАТИКОНОМИКАТА СБРЪЧКАНАНАРОДА НЕ СМЕЕ ДА КУПУВА УПЛАШЕН ЗА УТРЕШНИЯ ДЕНСРЕДНА КЛАСА ...ЩО Е ТО И ИМА ЛИ МЯСТО У НАСКУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТАТОТАЛИТАРИЗЪМНАРКОБАРОНИМИЛИОНЕРИ КРАДЦИМУТРИПРОСТИТУЦИЯНА ВСЕКИ ЪГЪЛ ЗАЛОЖНА КЪЩАНА ДРУГИЯ КАЗИНО200ОБЕЗЛЮДЕНИ СЕЛА2МИЛИОНА НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ЗАСТРАХОВКИ НО ПОЛЗВАТ БОЛНИЧНА ПОМОЩ12годишни РАЖДАТ8гЗАТВОР ЗА ДРЕБНА КРАЖБАОСЪДЕН МИЛИОНЕР?
88
0
 
6
 
! Отговори
Кмето на Бистрица преди 11 години
Абе Тоя футболен корифей що си не играе у техния отбор "Банкя 2009"?? Ми лъже Бистришките деца с лукчета ....не са го виждале скоро с жена...да не посегне на децата
87
1
 
23
 
! Отговори
до Соня от НФБ преди 11 години
готов съм да те поразходя с кола до видинските села...да влезнеш в къщите и дворовете на обикновените българи да влезнеш в една панелка от дружба, люлин..после ще те разходя до първите селца във фалирала Гърция за да направиш разликата между хората и начина им на живот!Хайде да прескочим и до така омразната ни Турция, където животът кипи с пълна сила..ще отидем и на север до Румъния...после ще прескочим Калотино и веднага ще видиш разликата в пътищата след 10г войни..Да излезем от бунището Бг
86
0
 
14
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Според мен няма култ към личността на ББ. Просто има едно угодничество към комплексиран човек,чието его се успокоява само , ако поне един път на ден го снимат по ТВ. Когато пане от властта на всеки е ясно че ще бъде забравен и оплюван най-много от тези които сега го хвалят....Така върви светът...угодничество и подлост редом с героизъм и скромност. Тъжното е само че този дух на волунтаризъм и угодничество насаждан от премиера се копира като стил и на ниските етажи на властта.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Соня, ама и според теб ли София е България???
84
0
 
11
 
! Отговори
Aнонимен преди 11 години
Гротеска е ставащото в България!!!!
83
0
 
20
 
! Отговори
Гогата преди 11 години
В знак на респект и преклонение лидерът на Северна Корея,Ким Чен Ун е издигнал паметник на Боко на площада в Пхенян
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
davi e......... mega derbito
81
0
 
15
 
! Отговори
танкист преди 11 години
другия *** в рио де жанейро на форум, искам и аз във властта, лаиф, всичко ти е безпари, крадеш като разпран, и отделно едни хора ти дават милиони само за добро утро срещу това да си вършиш или да не си свършиш работата, после никакво отговорност, беш на някой остров да изядеш откраднатото, кеф.
80
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми ТОЙ и на хората от ОЦК Кърджали щеше да им изнася футболен спектакъл и те ,като прости *** му се радваха на тъпотиите....само че истината е че Свинята не става за нищо!
79
2
 
21
 
! Отговори
БравоССС преди 11 години
Хората умират от глад тънат в мизерия особено тези от ОЦК- Кърджали ,а тук се забавляват ще си играят фудбол - ще си мерят ***.....