Национали подсилват "тигрите" преди мегадербито с "орлите"

Ивелин Попов, Манолев и Бандаловски обличат екипа на "Витоша" Бистрица
Обновена: 21 юни 2012 15:16 | 21 юни 2012 10:45, Красимир Ангелов
151
Национали подсилват "тигрите" преди мегадербито с "орлите"
Плакатът за мача

Сензационни "трансфери" за днешния мач срещу шампиона на България "Лудогорец" готви най-силният аматьорски футболен клуб – "Витоша" (Бистрица).

Почти сигурно няколко от звездите на родния футбол ще подсилят "тигрите" на премиера Бойко Борисов, макар и само за един мач.

По всяка вероятност в шоумача в състава на "Витоша" участие ще вземат националите Ивелин Попов, Станислав Манолев и Иван Бандаловски, както и звездата и голмайстор на ЦСКА Жуниор Мораес.

Според непотвърдена информация покана за участие в мача е получил и Димитър Бербатов, но на този етап не е сигурно дали той ще поведе атаката на "тигрите" заедно с Бойко Борисов.

Още по темата

В Разград от няколко дни се радват на специални плакати за срещата, на които са изобразени министър-председателят Борисов и треньорът на шампионите Ивайло Петев.

Премиерът ще открие днес в Разград новата база на "Лудогорец" – "Гнездо на орли".

В базата с площ 40 декара са вложени над 11 млн. лв. Тя разполага със затревен терен с размери 105 на 68 м, тартанова писта и терен с изкуствено покритие.

За малките от школата са изградени два мини терена с изкуствена трева, които ще може да бъдат покривани.

Комплексът има спа център, фитнес, лекарски кабинети и фенмагазин. До края на годината ще бъдат построени още два терена с естествено покритие и осветление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма смисъл да му спираме таланта на недъгавият!Направо да го уволняваме и да си рита по селата ,колкото си иска!Давай ***!!!!
77
0
 
23
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
Да живее вожда дон боко!да живее царя на българските индианци!Нямало КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА...
76
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След мача и някой *** ако го опъне качествено и *** ще е адски доволен!!!!
75
1
 
17
 
! Отговори
джонатайка преди 11 години
Урааа, това е универсален премиер,всичко може! Какъв късмет за България,че си имаме такъв *** за премиер,мамицата му рано или късно ще падне в ръцете на народа и тогава народа ще му покаже как се рита не топка а празна картуна.!
74
1
 
26
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
на народа му дай зрелища и обещания...каза дон босо и тръгна към стадиона последван от *** от Министерския съвет!държавата на самотек..бизнеса унищожензародилата се средна класа сбръчкана..доходите падатцените растат...Хайде на зрелищата..ГОооооол Гоооол...Царя е ГОЛ!
73
2
 
14
 
! Отговори
tankist преди 11 години
не ми пука кой ще бие стига на винету да му счупят и двата крака и някой да го шутира в суратя с бутонка тогаз ще съм щастлив, пожелавам му го.
72
0
 
6
 
! Отговори
Строг, но справедлив преди 11 години
Тези от Реал Мадрид ще чакат.
71
1
 
17
 
! Отговори
джонатайка преди 11 години
Медиите стига сте показвали тази *** мутрафонска как играе футбол.Народа го интересува как да си изкара хляба,а не как тази тиква си прави кефа на гърба на народа.
70
0
 
13
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Абе писна ми да ми прекъсват спортната кариера с някакви си държавни дела... то само лентичките ми харесват.Аман от министерският съвет !
69
0
 
6
 
! Отговори
UGIN преди 11 години
Или тигрите ще победят или ще има равен. Опцията Лудогорец да победи не съществува по обективно обясними причини :)
68
1
 
20
 
! Отговори
Грую преди 11 години
направете един фен блог на Винету за да знаем какво е получил за рождения ден,кога играе мачлета,кога си ляга,какво яде (филии с мас предимно) и кога снася за да сме информирани повече ... каква е тази откъслечна информация???
67
0
 
22
 
! Отговори
бай Ганьо преди 11 години
Циркаджия!!!! Хората гладуват,а Бочко го храни с зрелища за да измести от дневен ред народното недоволство.....обачеее ние не сме крепостните римляни и дружно ще му го натресем другата година!!! А на стадото зомбирани камили от герб ще кажа само: Като усети дебелия вашия Камилар ще се отрече от Вас веднага и не само това ами и ще си измие ръцете с Вас ...както в прочем го е правил вече 3 пъти с бившите си дружки от БКП,СИК и НДСВ!!!!
66
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей тази държава е пълен т.шак ви казвам. Вие знаете ли к'во ще стане в Гърция, UK, Франция или друга нормална държава техният М.П. рита топка в делничен ден, по време на най-тежката криза от 1945 насам? Ще го изметат от парламента за няколко часа.И междудругото таман се събудих, рекох да отворя днес.бг щото бях сигурен, че този *** пак ще е на първа страница.
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О бАТ бОЙКОООО , Бат Цецоооооо дай идин хапартамент ваааа бат Цецо , па шъ гласувами за теб - сичкото *** у България , да крадем заидну , щот и вий многу крадети ваааааа ....... па на нас остайте народа да го крадем , изнасилвами и убивами вааааааа бат Цецо , нъл тъй съ разбрахми .
64
1
 
8
 
! Отговори
!!!! преди 11 години
За всичко което ме обвинявате е виновен Станишев !
63
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази шайка негодници от Гроб начело с Бойко и Цецо са за затвора! Аз не искам да чакам още 1 година да ме правят на *** разни *** с килийно образование, които знаят само да крадат! Когато някой им посочи правия път, те вместо да се замислят и го послушат, просто го смачкват. Това положение е по-лошо от това в Чили по времето на генерал Борисов, пардон генерал Пиночет!
62
0
 
9
 
! Отговори
valeri преди 11 години
Простотията няма почивен ден. Някакъв междуселски мач ще го направим национална гордост. И естествено всички телевизии под строй ще са там за да отразят това велико събитие. А кой ще плати разноските на този световно неизвестен клуб от Бистрица някой ще каже ли?
61
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още като всъпваше в длъжност като министър беше казал "Със Цецо и двамата сме спортисти и затова се разбираме"
60
0
 
13
 
! Отговори
Грую преди 11 години
Винету ще поведе атаката,държейки филия с мас и провиквайки се с пълна уста "Бихме ги 3 пъти,пак ще ги биеме" ... само да не забрави да пререже лентата на вратата на лудогорските лудогорци :))
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки ден една тиква пуска филизи. Да се смееш ли, да плачеш ли? Народе, народееее, докъде я докарахме? Да строим стадиони и да пълним гробищата!