Градски автобус блъсна жена във Варна

Пострадалата е в болница с опасност за живота
Обновена: 14 авг 2013 15:27 | 14 авг 2013 15:26,
22
Градски автобус блъсна жена във Варна
Снимка: архив, Булфото

Жена на 69 години е с опасност за живота, след като е била блъсната от автобус на градския транспорт във Варна, движещ се по линия №18.

Пострадалата е в шоковата зала на болницата „Света Анна” с фрактура на черепа, а лекарите се борят за живота й, съобщиха от полицията. 

Злополучният инцидент се разиграл тази сутрин около 10.45 часа на кръстовището между бул. "Владислав Варненчик" и бул. "Съборни".

При зелен сигнал на светофара, правейки ляв завой автобусът блъснал възрастната жена, която преминавала по пешеходната пътека.

Разследването на случая тече и в момента, а мястото на инцидента е отцепено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Варнаинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
МладГражданин преди 10 години
До до млад гражданинБърза работа нямам, и ако съм шофьор какво, има си правила и закони , които трябва да се спазват независимо дали си най-жалката плюнка в града или намазана филия. Който не ги спазва ще си понесе наказанията, дали от определени органи, дали от нас , като пешеходци или от папата, кой ти казва?! ПРАВИЛАТА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!
20
1
 
3
 
! Отговори
Млад мениджей преди 10 години
Правете път на хората дори и да са нарушители не минавайте през тях!
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм била там и не знам кога за кого е зелено и червено, но преди няколко дни на оживено кръстовище две баби и един дядо минаха на червено. Колкото до пешеходните пътеки, мен в 90 % от случаите ми дават път, чудно ми е вие в кой град пресичате, че не ви спират.
18
1
 
1
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
До 12, а за пътниците в автобуса мислиш ли, както и че шофьорът отговаря ако някой от тях пострада?
17
1
 
4
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
.... Успях да спра на метър от ***, пресичащ на ЧЕРВЕНО с цената на един паднал пътник в автобуса. Ами ако пътникът беше пострадал?
16
4
 
2
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
До 15, така е, при зелен сигнал на лявата секция там задължително свети ЧЕРВЕН сигнал за пешеходката, който патката или не е видяла, или е пренебрегнала. Прав е Тиквата за лошия мат'риял. И на некомпетентните, които си чешат езиците ще кажа, че четири години карах автобус в тази фирма, Транстриумф холдинг АД и добре познавам шофьора и обстоятелствата около кръстовището-случи ми се същото преди 3 години по линия 13, на същото място и обстоятелства, само че в обратната посока.....
15
4
 
8
 
! Отговори
Мнение на човек от С преди 10 години
Какво има да разседват, във Варна всеки си кара както иска и е по-велик от другия. Късмет е и да те пуснат да минеш на пешаходна пътека, най-много да изядеш някоя псувня.
14
5
 
1
 
! Отговори
до млад гражданин преди 10 години
младеж когато станеш шофьор ти пожелавам само да ти се влачат пешеходците и да ги уважаваш за това ;)
13
0
 
7
 
! Отговори
Хехо преди 10 години
До МладГражданинТолерантност трябва да има и от двете страни и мисля, че е крайно време хората да спрат постоянно да бързат за някъде - вредно е за живота!
12
1
 
4
 
! Отговори
МладГражданин преди 10 години
До ХехоВярно казваш! Ето и карта на маршрута , като всички много добре знаем , че има секция. Не защитавам точно бабата, но имайте повече толерантност към пешеходците. Няма да ви опиша колко пъти съм се пробвал да отварям вратата на колата, да се стига до саморазправа!! Нали сме европейци, дръжте се като такива! s1108.photobucket/user/Tony4162/media/18.jpg.html
11
1
 
19
 
! Отговори
Хехо преди 10 години
Не защитавам никого, но там левия мисля, че е със секция, което автоматично означава, че бабата, където и да е пресичала, е било на червено.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доживяхме времето в което машините убиват хора, време в което хората трябва да се съобразяват с машините, преди няколко дена видях майка да пресича един от главните булеварди в Варна на пешеходна пътека, минаха около 20 коли и нито една не спря да и даде път ... После ми говорете за толерантност !!! Ако някой някой ден недай с боже блъсне мой близък , ще го смачкам от бой без да ми пука защото в тази държава правосъдия няма !!!
9
22
 
5
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
18 не беше ли за гробищата - направо трябваше да качи дъртата и да я закара до последната и спирка.
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето така става като дават книжка на всеки втори селянин и ***, хората нямат култура и увъжение едни към други , тези с авомобилите ще закснеят с 1 мин ако пуснат някой да пресече , а тия къде пресичат понякога наистина се като се тътрят . Докато не се промени съзнанието на човечеството , ще четем всеки ден такива статии, трябва да има сурови наказания , превишена скорост в града по 100 лв за всеки километър , караш с 70 в града 2000 глоба , ако не я платиш съд !!!
7
5
 
9
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
6Един камък е достатъчен в предното стъкло
6
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съветвам всички , съвестни пешеходци да си закупят по една желязна палка и да си я носят , ако ви засекът на пешеходна пътека , ако ви свирят , псуват опитват се да ви блъснат , не се колебайте да я използвайте целете се предимно в главата и областа на слепоочията , без въобще да ви пука !!!
5
4
 
32
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
2ако трябва и с 2 км в час ще караш - не да ми карате със 100 в населени места и да се чудите как да спрете
4
7
 
20
 
! Отговори
МладГражданин преди 10 години
До пешеходци камикадзеЕла аз да ти покажа, как ще се влача. Точно от ей такива "бързаци" също стават инциденти. Очаквай скоро пешеходни блокади, ей така да си има, и да се научите на УВАЖЕНИЕ към пешеходците. Като сте подкарали едно ренде и смятате , че сте хванали Господ за ръкава на потника!
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
една приятелка в Лондон, градски автобус и счупи крака, 18000 лири обезщетение след два месеца
2
29
 
23
 
! Отговори
пешеходци камикадзе преди 10 години
Карам по 12 часа всеки ден във Варна и ми писна от пешеходци камикадзета пресичащи на червено или плачещи се по пешеходна пътека като охлюви!!!