Нова автогара отвори врати в Каварна

Тя ще обслужва около 3000 пътници месечно
28 яну 2014 16:03,
0

Нова автогара отвори днес врати в Каварна. Тя е разположена срещу досегашната и разполага с два сектора за заминаващи и един за пристигащи автобуси.

Изградена е според изискванията на Държавната автомобилна инспекция, като в нея има стая за майки с деца, стая за шофьори, каса за инвалиди, външно и вътрешно видеонаблюдение.

Нова автогара отвори врати в Каварна
Снимка: БТА

По площ новата автостанция е няколко пъти по малка от старата, но е уютна, функционална и удобна за пътниците, обяви управителят на общинското търговско дружество "Каварна" Желязко Железов.

По думите му тя ще обслужва около 3000 пътници месечно и до дни се очаква да стане печелившо звено на стопанисващото я дружество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
brito преди 9 години
интересно мие следното докога 6те има изданкии дето мислят да унижават да пре4ат и то пред хора никога не сам мислел живееики в 21 век 4е може да сре6тна толкова арогантни гадни мрасни хора далбоко вазмотен сам 4естно казано такав тип хора не сам сре6тал в живота си да те унизи сред хора да си мисли 4ее кои знае кво питам аз докаде я докара тази демокрация и това лие модерния на4ин на мислене да баде6 унизех просто наистина аз сам вазмутен от такав тип хора
1
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 10 години
интересно мие следното.Тука казват така 6те пра6тат документи по електронен пат аиде обеснете ми каде е дадено това поне като формуляр да го видим 4е да се знае за какво става на вапрос като вид образец колко едно сто даите инфо даржавен вестник излязло лие или то кои 4ете даржавен вестник и дали е обнародвано