Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?

20 000 лв. струва на общината събарянето на незаконни обекти в "Столипиново"
Обновена: 25 апр 2014 14:30 | 25 апр 2014 14:30, Екип на Dnes.bg
164

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: столипиновобагери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Драги ***!Никога няма да се интегрирате след като държавното е ваше,моето също,а ашето си е само за вас ***!Така че първата стъпка към интеграцията е да ви отнемат правото да взимате държавното за ваше,после да ми разрешат законно оръжие което когато искате да си присвоите моето,да мога да го използвам без да се страхувам че ще лежа в панделата,ако не ме убиете и последната стъпка е да почнете да се трудите яко м...мка ви!
105
0
 
0
 
! Отговори
lyon преди 9 години
До ШабанTocno taka tryabvada bide
104
0
 
0
 
! Отговори
lyon преди 9 години
До владетеляDa
103
0
 
1
 
! Отговори
Mangala преди 9 години
Tolkova mongo komentari za glupavata politika na Dps. Tezi baraki sa tam ot 20- godini. 1. Bovshiya obshtinski savetnik ot Dps , yashar asan si prisvoyi " pazar stolipinovo. 2. Bivshiya obshtinski savetnik ot Dps , inan alive si prisvoyi " pazar izgrev". 3. Zashto tezi savetnitzi ne se vazpolzvat ot Nov pazar? Molya Vi. Sprete da seete etnicheska omraza zaradi nyakolko glupavi *** " politici ". Ako *** kradat ima politziya I sad. No shtom sa na svoboda, ne misliteli Che tryabva..
102
0
 
7
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Ай ся всички незаконни постройки по морето, незаконните дворци и да ни мирне главата.
101
2
 
5
 
! Отговори
владетеля преди 9 години
тази държава не може да се справи със тези незаконни строежи.Толкова ли са престъпни тези строежи и толкова и много вредят на тези които ги рушат.Отговорете ми??????
100
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на общинарите в Пловдив!Браво!Жалко че в другите общини се ослушват от 25години.Мишоците треперят за *** гласове.Кмета на Ямбол дори им асфалтира незаконното гето.Права тухла не трябва да остане , а и данъци задето са ползвали незаконно местата да се наложат на ***.Който иска от ЕС да се интегрира с тях-да заповяда.Даваме им ги заедно с жиците за кражба на ток и с бълхите и с наркотиците.
99
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Относно Хитлер - не ми мисля, че ми е залипсвал. Най-малкото защото, ако му беше сработил плана, след избиването на ***, ние сме щели да бъдем следващите. Не е тайна, че е имало планове да бъдат избити славяните, които според идеологията на Фюрера са ***, и техните територии да бъдат населени с немци.
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до риториченТам си е. Нищо няма да стане.
97
1
 
12
 
! Отговори
Риторичен ? преди 9 години
А, какво стана с митничарско село ?
96
3
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
А Бат Бойко буташе само балкони и на доганчо барбекюто!
95
0
 
4
 
! Отговори
dea преди 9 години
ipokashtninata mi vedno sas skapostruvashtoto mi imushtestvo sa okradeni ot zigani zql impt vedno s kashtata i ogradite za nad 20 000lv e izravnen sas zemqta ot zigani
94
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се косете,все по зле ще става :)) ! Сега са около милион и половина , а като се има на предвид,че се плодят още от 12-13 години и раждат минимум 5-6 *** , сами си направете сметка ,колко години им са нужни да станат мнозинство :))
93
3
 
0
 
! Отговори
rom преди 9 години
nai posle rimlyanite posledno vreme mnogo se otkloni temata sas toya *** zabravihme rimlyanite koito sa centara na vnimanie ot kakto svyat svyatuva rimlyanite sa ve4ni rusnacite inikoga nyama da badat centara na vnimanie nimat istoria kato rimlyanite . DASVIDANIE gospoda rusnaci
92
3
 
25
 
! Отговори
бачо преди 9 години
Работил съм с *** и съм чувал следната поговорка от тях:***,българин не храни!И от там си направих извода че те са едно паразитиращо племе,нещо подобно като скаклците унищожители на нивята,като опоскат дадена нива се прехвърлят на друга и така ...до края.Да има и свестни и съвестни из между тях но са единици.Този проблем с тях още бай Тошо го е предвидил през 1985г. когато са ги прекръствали с бг. имена.Но явно това не е решение на демографския ни проблем.Трябват ни твърди закони това е!
91
2
 
38
 
! Отговори
Ужасссссс преди 9 години
Скоро Сливен заради *** ще се превърне от града на 100 войводи в града на хил. ***. Просто не се диша, от смрадта която сеят след себе си. Никои не ги търси, нито полиция, ни кмет превърнали са се в хищници които нагло те гледат и се чудиш да убиваш ли или ще бъдеш изяден жив. Сутрин е ужас когато уж тръгват тайнетата на училище. Орди от полудиви крякащи орди предружават малките крадци сакън да не им се случи нещо и се затрият. Българските деца стоят в къщи а ордите невестулки пълзят из кварталите и всичко унищожават. Ходят на училище проформа, за да се наядат и след първия час се п
90
2
 
13
 
! Отговори
сбъркан народ преди 9 години
Ти му казваш,че ..гала трябва да си плаща,той те плаши с Божие наказание и расизъм!И си мисли,че е голям демократ,щото е модерно!А другото не го интересува!На времето такива громяха класовия враг по партийните събрания,и обещаваха с патос петилетката за три години!А днес са първи демокрасти,интеграсти и толерасти!А утре ще хукнат да си дърпат очетата,ако дойдат китайците!..
89
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Богатият не дава на бедния да запали свещ, а сам подпалва цели къщи!" - китайска поговорка. Това е коментара ми на изборното събаряне днес в Столипиново. В момента се разчиствали нелегални лавки, гаражи и магазини, обаче само на който не е имал пари да си кихне, незаконните имоти на местните барони стоят, а на мястото на съборения бизнес на плебоса, познайте какво ще има?!... Ловя бас на бутилка Джим Бим, че ще заселят квартала с "Lafka" и точно това е идеята на кметството в Пловдив.
88
3
 
22
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Къде ще живееш ли *** ***? В родната си Индия откъдето твоя етнос ни е натресен, там са с твоя акъл и манталитет и ще си паснете идеално.
87
0
 
35
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Нито един журналист не зададе на безработните *** въпроса какво могат да работят,какво образование или професионална квалификация имат за да кандидатстват за работа.Нито един не попита за толкова години.Докато не се разруши всичко незаконно построено независимо дали са жилища или търговски помещения няма да се тръгне "на чисто".Нито българин нито турчин могат да строят на държавна или общинска земя без да платят за нея,без проект,без данъци и осигуровки.Само *** го могат.