4-годишното дете е сгазено на пешеходна зона в Стара Загора

Шофьорът не е бил под влияние на алкохол или наркотици
Обновена: 3 юни 2014 12:38 | 3 юни 2014 09:58,
104
4-годишното дете е сгазено на пешеходна зона в Стара Загора
Снимка: Булфото

Инцидентът, при който в Стара Загора беше сгазено 4-годишно дете, се е случил в пешеходна зона. Трагедията се е разиграла в централната част на града около 19 часа, на метри от училище и в близост до 1-во РПУ в града, съобщава Нова телевизия.

Още по темата
По думите на областния директор на полицията Иван Чолаков става въпрос не за висока скорост, а за маневра, която е правена по някаква причина на пешеходната зона.

Инцидентът се е разиграл пред очите на родителите на детето. Шофьорът е около 45-годишен, от Стара Загора. Той е задържан. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт при ПТП.

Старозагорци описват инцидента като трагедия. В социалните мрежи хората са се обединили в група. Призивът е в 10 ч. с цвете в ръка хората от Стара Загора да се съберат на мястото, където вчера беше сгазено момчето, и по този начин да подкрепят близките и да се обявят за справедлив процес.

Междувременно говорителят на МВР Стара Загора Ваня Кръстева съобщи в ефира на bTV, че водачът на джипа е бил с отрицателни проби за алкохол и наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан за 24 часа и предстои да бъде взето прокурорско решение за задържането му до 72 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
xxx преди 9 години
Мутрите и тия дето им подражават в Стара Загора и Казанлък са особенно нагли!!! Полицаите само им правят теманета и им се кефят! За тях законите са последното нещо, ккоето ги интересува и за това е виновна просташката ни държавица пък и всички ние!!! Тоя трябва да го тикнат доживот на топло, но сигурно вече е уредил невинноста си. Другите *** са бакшишите, за които също трябва да се вземат драконовски мерки!!! и тия дето им подражават в Стара Загора и Казанлък са особенно нагли!!! Полицаите само им правят теманета и им се кефят! За тях законите са последното нещо, ккоето ги интересува и за
81
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма Бог, има безкраен студен космос
80
1
 
2
 
! Отговори
гражданин преди 9 години
Искрени съболезнования към близките.Трагедията е ужасяваща.
79
0
 
5
 
! Отговори
todorb2000 преди 9 години
Плащаме скъпо, и ще продължаваме да плащаме скъпо, ако не станем общество от граждани. Винаги се вайкаме по случил се инцидент, и после бързо забравяме, докато се случи следващия инцидент.Болката за родителите на детето е непрежалима, светла му памет на детето, а за нас поуките. Дано станем по-критични граждани, първо към себе си, а после към другите.Държавата ни е "разпасана". Държавата трябва да се приведе съгласно закона.
78
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Прокуратурата и съдът - в отпуск. Освободете човека, дайте го на близките на детето. Точка.
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 85 и 86Така е там, у нас са евразийските стандарти... :(((
76
0
 
8
 
! Отговори
до 85 преди 9 години
И в Испания полицаи въвеждат ред пред училищата, но у нас полицията пази дУпетатите и министрите и митингите.
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във Франция по време на вземане на деца от училище полицаите от Общиннска полиция са задължително пред училището.Колите се отклоняват така че да не представляват опасност за родителите и децата.Какво пречи да вземем полжителните практики от страните в ЕС.Надявам се някой Общинар да прочете това и се приложи във всяка Община.Не само да се правят много важни с Паяците .Половин час преди училище и още толкова след училище.
74
1
 
3
 
! Отговори
mannheim germania преди 9 години
TOVAE BALGARCKA MAFIOTDCKA DQRJAVA I NISCHTO OBJTO NQMA CC *** BOG DA PASI VCI4kI
73
0
 
3
 
! Отговори
Тройната коалиция преди 9 години
НашитеПолицияСъдебна системаса най добрите в света.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Това имам предвидВсички тези не би трябвало и колело да карат....
71
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спи ангелче, сънувайлюбимите играчки от цветя.Спи ангелче, будувайна небето през нощта.Спи ангелче, и ни се усмихвайотгоре всеки ден.Помни - не си самотноще дойдем всички пак при тебенякой ден...
70
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ko my pyka nali kara djip.
69
6
 
4
 
! Отговори
Цар Киро преди 9 години
Пуснете човека бе. Той просто е маневрирал.
68
10
 
5
 
! Отговори
Предлагам преди 9 години
Предлагам да се организира контра група!Да спасим Нашия човек!Няма начин този богат човек, да не дава храна на много хора, какво ще стане с тях ако го затворят.Има джип, значи вероятно е наш човек! Да не се закача!
67
1
 
3
 
! Отговори
алкап преди 9 години
правилата - кой реши че може безнаказано да гори литри кислород за да си вози дебелия *** в ЖИБ. Еми който го е решил да му кажа не не е така. Кислорода се плаща и то x5 cenata na gorivoto.
66
1
 
13
 
! Отговори
До № 66 преди 9 години
Токо, като начало просто спазвам правилата за движението по пътищата вече 20 и кусур години. И ако всеки правеше това- нямаше да има случаи, като този. Сигнали подавам, когато считам, че има нарушения. Ти какво предлагаш още да направя?А ти какво направи?
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, пише се "в пешеходна зона", не може да да те сгазят "на зоната", както не ходиш "на центъра".
64
1
 
4
 
! Отговори
alkap преди 9 години
над 1,5 cc скоро даже над 1,2cc няма нужда от такива коли в града.Това тряя се набие в глвътъ на всеки
63
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джиповете вън от населените места.При огромните задръствания и липса на места за паркиране малката компактна кола е много по-полезна.Но за комплексаря да се изфука с мощно возило е А-то и Я-то в неговия живот.Затова и пет пари не дава за чуждите животи.Трябва допълнително обучение за тези специални коли.