НАП разпродава почивна база и промишлени сгради на длъжници

На търг е пуснат и скъп апартамент на бул. "Витоша"
Обновена: 10 ное 2014 12:53 | 10 ное 2014 12:53,
7
НАП разпродава почивна база и промишлени сгради на длъжници
Снимка: архив Булфото

НАП обяви повече от 35 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници. Те ще се проведат в началото на декември, съобщи приходната агенция.

Още по темата
Над 20 са недвижимите имоти, които ще бъдат разпродавани. Сред тях са  почивна база в Сапарева баня, промишлени сгради в Левски, магазин със складови помещения в  Бургас, апартаменти в София и други.

Имотът в Сапарева баня е на площ от 13,6 декара. Земята се продават с пет сгради в имота. Обектът е предназначен за курортно-туристическа база със СПА център и има утвърден инвестиционен проект.

Софийска фирма ще се раздели с имотите си в град Левски. Продават се над 70 дка земя и построените в нея 20 производствени и административни сгради, компресорна и пречиствателна станции, паркокотелни централи, навеси и други.

В бургаския квартал "Меден рудник" се продава магазин с три склада, гардероб и санитарен възел. Продава се и сграда - дърводелска работилница в промишлената зона на Сандански.

В София се продава апартамент от 128 кв. м, който е преустроен за офис. Той се намира на бул. "Витоша" и се продава заедно с избено и таванско помещение. Оценен е на 313 900 лв.

Апартамент от 85 кв. м в новопостроена жилищна града в столичния квартал "Надежда" също ще се продава на търг и е оценен на 120 000 лв.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: складНАПпочивна база
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
имотите се предлагат на нереално високи цени. сега,пазарните са далече по ниски
4
0
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
И аз се питам, нарочно ли обявите се представят така в онзи сайт? Съпоставям това с умопомрачителната новина, че имот от128 кв.м. на бул. "Витоша", пригоден за офис плюс таван,мазе, е оценен малко над 300 000 лв!!! За "свой човек" ли го гласят?Не искам да обиждам с подозрения, но правя сравнение: Преди година, в сграда, съседна на нашата, продадоха за 280 000 лв апартамент 80 кв.м., на 4-и етаж без асансьор, неремонтиран, само освежен и не е луксозен. Намира се на 30-ина метра от бул."Витоша"!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" В София се продава апартамент от 128 кв. м, който е преустроен за офис. Той се намира на бул. "Витоша" и се продава заедно с избено и таванско помещение. Оценен е на 313 900 лв. "В обявата на НАП няма квадратура на апартамента. Откъде днес бг има тази информация за 128 квадрата?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам къде НАП е обявил само 35 търга за продажби! На сайта на НАП има 54 страници с по 10 търга, т.е. около 540 неща за продажба. Разбира се те не са подредени по някакъв разумен начин, нямат и достатъчно данни в този списък и трябва да влезеш в всяка обява поотделно, за да разбереш дали те интересува. Филтър разбира се също няма. Дивотията е пълна, но явно така могат да уреждат свои хора с вътрешна информация. Примерно в тези 54 страници няма колона къде е имота,а продава София в гр.Левски
1
1
 
8
 
! Отговори
ha преди 9 години
е,това са цени над пазарните..