Студентка паркира на тротоар във Варна, псува полицаи

Районният съд я глоби за хулиганство
20
Студентка паркира на тротоар във Варна, псува полицаи
Снимка: Impact Press Group, архив

22-годишна студентка от Варна отнесе 150 лв. глоба по указа за борба с дребното хулиганство.

В сряда около 12.50 часа дамата паркирала лъсковото си возило на тротоара пред едно от заведенията до студентските общежития на „Брегалница“.

Полицейски патрул минавал в същото време оттам и униформените направили забележка на момичето да махне колата си от тротоара, където е забранено да се паркира.

Вместо да премести автомобила си, студентката припалила и засипала униформените с доста солени псувни и ругатни.

След като дълго време ги „уволнявала“ и псувала, полицаите накрая не издържали, сложили й белезниците и я откарали в районното. Малко по-късно дежурен състав на Варненския районен съд я призна за виновна и я глоби.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Кикозащо нямаш 2лева за паркинг,след като караш ауди
11
0
 
0
 
! Отговори
advokativo преди 9 години
До КИКО : Всичко е допъстимо в рамките на Условната присъда. Зависи колко бърза ти е колата, с която я подминаваш.
10
1
 
7
 
! Отговори
някой преди 9 години
до 11: Според теб трябваше да я оставят ли?
9
11
 
6
 
! Отговори
списък в караулка преди 9 години
Това е поредното доказателство, че родните милиционери могат да се правят на мъже, само пред студентки и майки с деца. Тези същите сигурно се чудят накъде да се обърнат и се изпокриват кат мишоци,когато зърнат някй трибуквен дето е голямата работа.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За всяко Ауди си има дърво КиКо!
7
42
 
2
 
! Отговори
Кико преди 9 години
шшш , ае ей мишоци , яд ви е че карата 20 - 30 годишни баракудници и нямате 5 лева в джоба за кафенце и мацките не ви вързват , а ? Мацката ше спира къде и е кеф , маняците кат мен също щото аз карам ауди с8 2011 г . а тука си джафкате анонимно щото знаете ко се обадите на некой кат мен ко ше става нали
6
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А може да е станало и нещо друго - полицаите са си поискали, тя не им пуснала и те я откарали в участъка. Знам ли? От нашата полиция всичко може да се очаква. Не е добре да се одобрява или да не одобрява нещо без достатъчно информация з анего, както е в случая. Един бог знае какво наистина се е случило.
5
0
 
23
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Скъпо возило, паткира неправилно, псува полицаи и съдът: глоба 150 лв. Еми тя и на съда е теглила една! Поне нашия съдда беше 10% от тоя в САЩ или Германия нямаше да е 150 лв.
4
0
 
8
 
! Отговори
edin преди 9 години
1500 ли?
3
11
 
17
 
! Отговори
:) преди 9 години
Била е обикновена чалга *** на повикване, затова са я глобили. Ако беше пленница на Роско Плевнята - независимия ни Президент... от ГЕРБ, досега да си ги уволнили полицаите. Спомняте си случката, нали?
2
2
 
34
 
! Отговори
край преди 9 години
Диагнозата -паркирам на тротоара/детската площадка/ градинката "защото няма място". Като че ли в Лондон, Париж или в Истанбул и Белград или Солун има повече място. Тротоара е за ходещите пеша и по никакъв повод там не може да има автомобил НО общините и КАТ са абдикирали от задълженията си. Да си върнем тротоарите.
1
0
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Не че не съм правил и аз глупости като хлапак ама, повече такива новини да има. Проблема на цялата ни нация е безнаказаността, няма ли закон за всички става джунгла кадето просперират хищниците. Тая година честват 800 години от Магна Карта. Дано не ни трябват и на нас толкова за да се очовечим.