Откриха части от човешко тяло край Приморско

Останките били намерени от минувачи до резиденция "Перла"
Обновена: 4 мар 2015 17:14 | 4 мар 2015 17:14,
16
Откриха части от човешко тяло край Приморско
Снимка: архив Булфото

Части от човешко тяло са открити в района на резиденция "Перла" край Приморско. Това съобщиха от областната дирекция на полицията в Бургас.

Още по темата
Човешките останки са намерени от случайни минувачи, разхождащи се в гористата местност "Китка" край резиденцията.

Тялото е разчленено, без глава и крайници, съобщи "24 часа". Според запознати то е на жена, която е била обута с дънки и туристически обувки. Изданието пише, че е възможно трупът да е на бежанка.

Полицията е претърсила обстойно района, но не е открила други следи. Човешките останки са транспортирани до катедрата "Съдебна  медицина" при МБАЛ-Бургас.

Назначени са експертизи, като се изчакват и данни от съдебния лекар за уточняване на времето на смъртта и на евентуалните причини за настъпването й.

По случая в Районното управление "Полиция" – Приморско е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Само предположение преди 9 години
Този Бегликташ не беше ли свързан с тракийски жертвоприношения? Мисля, че наскоро излезе една такава книга, археологически трилър, с подобни разчленени мотиви, сътворени от луд.
10
0
 
0
 
! Отговори
do xa xa преди 9 години
ne siganite ubiha tova momice ne te drogirat desata ne te zastroiha gradove i plsjove ne te vdigat senata na toka ne te ograbiha *** oste iskas li bate TEZ16 miliarda koi se gi da kaja li
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ubiicite s ONiA AZiACKiTE iMENCA LiSA BiLi paurkovcinali PRESTAPNOSTTA BESHE SPRiALA ???
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 10: на пролет като се разтопи снега и се размразят реките и езерата винаги излизат разни трупове на избити през зимата, просто сезонат е такъв че не се виждат и на пролет излизат накуп... До 3 4 5 6: Трупът най-вероятно няма крайници и клава защото дивите животни пъро ръфат и разкъсват крайниците и главата на трупа, затова и съобщават че няма крайници и глава, а иначе ако е бежанка може от измръзване, обезводняване, глед, инфаркт, инсулт и т.н. тяло намерено сред природат рядко остава цяло
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе имаме ли полиция? Какви са тези трупове всеки ден ? Станахме по-лошо и от животните .ееееегати държавата!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХА-ХА-ХА ! Не се притеснявай, това е съдбата на цяла България! "Либерализмът" го повелява!
5
1
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Браво на болярите ! Будни, както винаги.Просто не е за вярване как допуснаха прекрасното Велико Търново да бъде превърнато в ***-турско гето !По времето на предишния кмет градът ви беше много по-хубав и по-подреден.При този е ужас !Казвам го като страничен човек, който има наблюдения и преди, и сега.
4
1
 
10
 
! Отговори
... преди 9 години
Без крайници, но с обувки?!?!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като прочетох последните коментари стигнах до извода, че това да си без глава не е хубаво нещо. Ами случаят е приключен. Поради това, че няма глава тялото е умряло. Така де.. Тялото може да съществува без мозък но без глава е трудно.Ще си сипя още една и ще помисля по темата.
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
""Назначени са експертизи, като се изчакват и данни от съдебния лекар за уточняване на времето на смъртта и на евентуалните причини за настъпването й.""ако е без глава каква ли може да е причината за смърта?
1
22
 
34
 
! Отговори
Off преди 9 години
А има ли връзка между политическите проблеми на Бойко Борисов напоследък и нарасналите инцидентите с фатален край пак напоследък? Много е характерно за неговото управление, особено през първия мандат.