60 сирачета от размирна Украйна на море в Китен

Готвят разнообразна програма за децата
21 юни 2015 15:36,
88
60 сирачета от размирна Украйна на море в Китен
Снимка: БТА, архив

Шейсет деца сираци от размирни райони в Украйна пристигнаха днес на ваканция в Китен. Момичетата и момчетата, останали без родители заради военния конфликт в своята родина, ще почиват в морския град 20 дни. Това съобщи кметът на Приморско Димитър Германов.

Инициативата се прави за първи път. Идеята е на Министерски съвет, ние на местно ниво съдействахме за осъщестяването й, казакметът.

Децата ще почиват на база "пълен пансион" в Китен. Подготвена е разнообразна програма - разходки по река Ропотамо, конна езда, подводна археология, добави кметът.

Децата бяха посрещнати от посланика на Украйна у нас Микола Балтажи, почетния консул Димитър Караненов и съветника на министър-председателя по социалните въпроси Тотю Младенов.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДОЛУ ПУТЛЯ УБИЕЦВ УКРАИНА ИМА ФАШИСТКИЯ ПРЕВРАТ ОРГАНИЗИРАН ОТ САЩ!!!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Air Force, Army team up to move tanks for Bulgaria exercise
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимена сигурно ти хаерса много как палят живи хора, и обстрелват деца и старци?
13
14
 
5
 
! Отговори
ДОЛУ ПУТЛЯ УБИЕЦ преди 8 години
Руските изверги-терористи водени от убиеца диктатор *** са на път да разпалят конфликта на ново и догодина ще едват 160 деца на пълен пансион !!!
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До *** ВладимировичСпряхме ги ние, щото сме много хитри, ама скоро ще ревеме. John, Hanz, Enrico, Jan i тем подобни, нямам да дойдат да ни пазят, когато руснаците пак дойдат, след като ги ПРЕДИЗВИКВАМЕ
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само пишем, а този Балтача заслужава разговор насаме.Хунтата го сложила за посланик и той си пази поста и криви душата. За убийството и палежа на 150 души в Одеса заяви по телевизиите, че това било резултат на неточна информация.Мухъл!
10
13
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
РУСНАЦИТЕ СА ИМАЛИ ОТ ПРЕДИ ИМАТ И СЕГА МНОГО ГРЕХОВЕ ДА ПЛАЩАТ ! ЗАТОВА НЕ СЛУЧАЙНО ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ ,ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! В ЮТУБЕ КЛИП - КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ?! САМИ СЕ УВЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ! АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ОЩЕ КЛИПОВЕ ЗА "ВЕЛИКА РУСИЯ " КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ НИКА НА ТОЗИ КОЙТО Е КАЧИЛ КЛИПА ,ЗА В БЪДЕЩЕ ЩЕ СЕ КАЧВАТ ОЩЕ КЛИПОВЕ ! КЛИПОВЕТЕ НЕ СА ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ЗА РУСОФИЛИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ ОТЧАЯТ ПОНЕЖЕ БОРБАТА ИМ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ТРУДНА !
9
12
 
4
 
! Отговори
Пути Владимирович преди 8 години
Че те и русначета идваха тука за лятото, ама добрият чичко Путин нали им спря командировъчните
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Струва ми се, че в така наречените "размирни райони" живеят не само украински, а и руски деца. Освен това, за да станат районите такива, са виновни украинските и американските управници. Цинично е да приемаме на "пълен пансион" децата на тези, които убиваха, палеха и изнасилваха. Циниците от ГРАБ, водени от главния лъжец, манипулатор и откровена мутра пак ни се присмиват, с решения, диктувани от тези, които ни ги назначиха за управници. Ако ще ги среща Балтажи, то само украинчета ли са? Нагло!
7
5
 
11
 
! Отговори
аа преди 8 години
и в донбас има сирачета гладни потрошенко там убива всички что не поканят тях живеят в ужасни условия
6
3
 
19
 
! Отговори
Веска преди 8 години
Да, това не са децата, чиито родители са избити със снаряди от укринци и хамериканци! Това не са децата, които са обстрелвани денонощно! Не са ранените деца от Донецк! Не са стресираните от войната деца. Това са децата на тези, които волю или неволю избиват невинните хора, които не са съгласни земята им да бъде дупчена от чужденци за шистов газ. Не искат да им затварят фабриките и заводите, както това стана при нас.
5
10
 
24
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Американците трепят родителите им,а после ние тук да ги забавляваме.
4
1
 
9
 
! Отговори
Две групи преди 8 години
почиваха миналата година в Созопол в хотела на военните клубове. Бяха с децата на майдана, и от двете страни. Сега явно след като разбиха напълно системата на военните клубове, решиха да нагушат някой техен човек.
3
3
 
30
 
! Отговори
АА преди 8 години
НЕ ПИШЕ САМО ОТ КЪДЕ СИГУРНО НЕ ОТДОНБАС ТАМ НЯМА ЗА УКРАЙНА СИРАЧЕТА НИЩО ЧЕ УКР ФАШИСТИ РАЗБИХА ВСИЧКО И ОСТАВИХА НАРОДА НА ГЛАД
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Служителите в украинското посолство работят с по чаша уиски в ръка. Как ли са отишли до морето да посрещат децата ?!
1
1
 
23
 
! Отговори
со-ва преди 8 години
Сигурен съм че не са от ДНР и ЛНР.