А сега накъде? Униформените завардиха страната

Затворени са проходите Шипка, Хайнбоаз и части от АМ "Тракия"
Обновена: 3 ное 2015 20:32 | 3 ное 2015 18:21,
120

Снимка: БТА

Стотици полицаи блокираха възлови кръстовища в София и страната, които протестират срещу орязването на социалните придобивки в сектор "Сигурност".

Напрежението ескалира, след като следобед униформените научиха от финансист №1 в държавата Владислав Горанов и от прекия им началник – МВР шефката Румяна Бъчварова, че в техен интерес ще бъдат орязани парите им при пенсиониране от 20 заплати до най-много 10. Намаляват отпуските на полицаите от 30 на 20 дни. Служителите, които не са униформени полицаи, пък вече няма да получават 2% добавка за прослужено време към заплатата и няма да могат да пътуват безплатно в градския транспорт.

Това ги изведе на нерегламентиран протест в София, а и в страната – затворени са проходите Шипка, Маказа, Хайнбоаз и части от магистрала "Тракия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плащаме им заплатите с нашите данъци, после им даваме 20 заплати с нашите данъци, и после им плащаме максималната пенсия пак с нашите данъци.
14
7
 
38
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Да ви такоооам аз на полицаите и бранителите на реда! Кой ред? На наркобандичките ли.Превърнали са се в лична охрана на дилърчетата, до всяко училище дилъри и зад тях ги бранят и си обират отчисленията ей тези ревльовци от снимките! КОЕ ТОЧНО ПАЗЯТ ТЕЗИ?! Воленчу?
13
2
 
8
 
! Отговори
Анселм преди 8 години
Времето на модерната държава свърши .Идва новия световен ред.Наемни армии ,християнски морал ,селяни обработващи нивите.Наркотиците и циците свършват ,с тях и познатата ни мафия държава .И полицаите реват.
12
2
 
33
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"и няма да могат да пътуват безплатно в градския транспорт."Аз се чудя защо някой тъмновати субекти на тумби, въоръжени, храбри и смели, пътуват гратис в градския транспорт, па те били полицаи под прикритие!!!
11
3
 
36
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Аматьори! Като искате да затваряте нещо, ходете блокирайте браздата долу с Турция и Гърция, ама не ГПП-тата! Там имааааа мнооооо матриал за вардене! Магистралата ще затварят те! 15000 искали да се махат от полицията. Ам прав ви път! Сега с какво точно се занимавате драги млади затлъстяващи пенсионери и нагласените ви и уредени да киснат зад бюрата свирколетки?!
10
3
 
25
 
! Отговори
Бай Миле преди 8 години
СЕГА МОМЕНТАЛНО ОСТАВКА СИ ПОДАВАЙТЕ НА ТЕЗ ДЕТО ВИ НЕ ИЗНАСЯ!
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ААААААААААААА моля ви се , сега заради вашия протест ще стопират увеличението на учителите от 20 евро
8
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До they call him skunkaпривилегии имат депутати и министри и още куп политически мишоци с имунитет и пр. аз у полицаите привилегии не виждам това че след 30 г. стаж получаваш компенсация не е привилегия за сума ти ограничания които им налагат
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Военните са с полицаите. Мутрите и мафиотите кой ще ги брани ? Бока има своя свита щт 400дебели врата черни якета и с черни очила.
6
12
 
20
 
! Отговори
ЛЕКАР преди 8 години
НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ СЕБЕ СИ И ЩЕ ВИ НАРЕКА С ЕДИНСТВЕНО ПРИЛЯГАЩО ВИ ОПРЕДЕЛЕНИЕ : Л А Й Н А Р И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
13
 
41
 
! Отговори
they call him skunka преди 8 години
К'во ми протестирате бе, рушвети!? Аре на работа и да мрънкате много, че ми писва от вас. Хората няма какво да ядат, тия ми реват за това, че са им отнети ПРИВИЛЕГИИТЕ! Айде на село като ви не изнася.
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров да ни е на помощ.
3
9
 
44
 
! Отговори
Неук преди 8 години
Редовият работник получава това, което пише в КТД или кодекс на труда. Тези не знам какво искат.
2
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Привилегиите им са от живково време,Какво ще правим с капиталистите?
1
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А сега Боко и компанията крадливци ,които преди два дни се пъчиха с това ,че за пореден път си купиха изборите -могат да се хванат за палците !!!!!!!!