Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв

16-годишната ученичка още се стряска от ужаса, с нея работят психолози
Обновена: 11 фев 2016 09:08 | 11 фев 2016 09:00,
292
Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв
Снимка: кадър, Нова телевизия

"Прибра се раздърпана, течеше кръв. Беше много тежко как може Евстатиев да хвърля вината върху едно невинно 16-годишно дете, което не е имало контакти с момчета", изповяда се пред Нова тв майката на ученичката, която обвини в изнасилване бившия кмет на Стрелча.

Още по темата

37-годишната Христина Белухова проговаря за пръв път след случилото се. Тя сподели, че близо месец след задържането на Иван Евстатиев, дъщеря ѝ се възстановява, но е затворена и стресирана.

Тя сподели, че момичето все още се стряска, когато види Евстатиев по телевизията с белезници в съда.

Семейство Белухови никога не са предполагали, че човек, който познават, ще посегне на дъщеря им. Христина работи като технически сътрудник в община Стрелча вече 12 години, от които три за бившия кмет на града. А съпругът ѝ Георги Белухов дори е бил награждаван от Евстатиев за храброст, когато е спасил човешки живот. 

Майката на 16-годишното момиче споделя, че дъщеря ѝ трудно се възстановява от преживяното. Христина вярва на дъщеря си и нито за миг не се е усъмнила в това, че казва истината.

"Изключително доверчива и наивна е, тя си е дете още. Вярва на всеки и си мисли, че всеки ѝ мисли само доброто. Ние вярваме в нея, подкрепяме я", сподели Христина.

Родителите категорично отказват достъп на непознати до детето си. Грижат се да съхранят психиката й и я пазят и от хората, и от медиите. Момичето в момента посещава двама психолози. Не влиза в интернет, за да не чете коментари за себе си.

Задържаният за изнасилване бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев се е опитвал да влияе на разследването, твърди пък адвокатът на жертвата.

Днес отново Стрелча се вдига на протест, а в петък Районният съд в Панагюрище ще гледа мярката на Евстаттиев по искане на неговите адвокати заради здравословното му състояние.

Стрелчани не вярват, че той е болен и искат да остане в ареста до края на процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
2
 
10
 
! Отговори
мен преди 8 години
И защо трябва всеки факт от тази история да се съобщава с гръмки заглавия в медиите ? Мислите ли, че на тези хора им е приятно всички, които ги познават в този град да четат тези подробности ? Или пък на детето ? Съучениците и познатите, роднините му също ги четат.. Как това дете после ще ги гледа тези хора и ще търпи техните погледи ?Журналята са *** в повечето случаи с тая жажда за "новини" и "сензации".
141
5
 
14
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Като жена и от фактите по този казус, има чувството, че единственият наивник в целият този случай е самият Евстатиев.Много жени са претърпели опити за изнасилване или насилване. На 24 годишна възраст и аз претърпях опит за насилване. До опит за изнасилване не се стигна. Гадно е, защото е насилие. Но тази млада жена не е била насилвана според медиците.Така твърди тя може би, не знаем, твърдят го нейните странни родители?! Когато ти се случи това, не биеш тъпана, още по-малко гърмиш по медиите.
140
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съгласие за полов акт трябва да има. И съпругата Ви може да ви натопи за изнасилване и ще търкат нар.а
139
1
 
2
 
! Отговори
Жорж преди 8 години
ДО 135. ГРАМОТНО ПИСЕЦО, ПРОБЛЕМА Е МОЙ. СПОДЕЛИ МНЕНИЕТО СИ ПО ТЕМАТА , А НЕ КОМЕНТИРАЙ МОЕТО ПИСАНЕ . Аз , може и да се науча на правопис , НО ТИ ,БЪДИ ПО-ВЗИСКАТЕЛЕН КЪМ СЕБЕ СИ .ЕЛЕМЕНТАРЕН СИ , ЩОМ СЕ КРИЕШ ЗАД ,,АНОНИМЕН,,.
138
4
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
Мамо ти ли прати щерка си на стаж при кмета!?
137
5
 
10
 
! Отговори
другар на кмета преди 8 години
Иван е добър човек! Не заслужава и грам от тези гадости дето му се случват! Но нали сме просс народ и е много лесно да ни се драсне клечката! От осанна до разпни го-той изварвя много бързо този път! До вчера патрон на чешми и детски градини, а днес тълпата иска линч! Поне да беше за нещо... правдоподобно!
136
3
 
9
 
! Отговори
Ясно ми е преди 8 години
Ясно е, че родителите се вайкат, защото не им е минал номера, за отмъщение или защото са решили че този съшит с бели конци сценарий е по-печеливш за тях.Така или иначе, дело ще има. И ще видим горкото тъпо добиче. Дали е така горко, тъпо и малолетно на над 16 г?
135
5
 
13
 
! Отговори
OO преди 8 години
До ГгТрябва нещата да се наричат с истинските им имена.Това *** И.Д. от Стрелча не е дете, защото е на 17 год., а е изпечена прoстутка, възпитавана от безскрупулни сводници, която се отдава на дъртак с власт (местна) за издигане в живота. От нея ще стане поредния "юрист" за срам и позор, каквито имаме много. Виж Каките и Батковците, както и политическата класа в Бг.А семейството й - какво да говорим. Безскрупулни селяци, пратили дъщеря си при дядката в хотел да спи с него за облаги
134
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за момичето, но какво прави 16 годишно момиче при кмета? Какво е търсело? Не обвинявайте само този извретеняк, виновни са и родителите и! Още повече, че пишеше, че и майката е имала сексуални взаимоотношение с него!
133
2
 
10
 
! Отговори
иренка преди 8 години
*** ме мамо на две шишета марково джони!
132
5
 
12
 
! Отговори
журито преди 8 години
Поради напреднала възраст и професионални заболявания секретарката не е изпълнявала служебните си задължения към кмета и е била изритана от постелята! Затова е пратила малката си *** да саблазни кмета и после да му спретне скандал пред обществеността! Отмащението на отритнатата жена-класика! Невинен по всички точки! Съда се разпуска... Хлоп!
131
3
 
6
 
! Отговори
bros преди 8 години
Екстра, дето Залуханова е знаела, де и е щерката посреднощ. А то момето сигурно на уискито се е порязало... ***ва и светица в едно, малко трудно...
130
10
 
3
 
! Отговори
Гг преди 8 години
Прокажена България, където вече е нормално да изнасилват деца.И през Турско не е имало такова падение
129
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той споделя, че не одобрява постъпката на баща си към непълнолетната ученичка. Определя я като грешка. "Това обаче, не е първият случай, в който тийнейджърка има връзка с по-възрастен мъж. Нито ще бъде последният. В този ред на мисли смятам и че те са имали някакви отношения. Бяха направени три експертизи. Първите две не откриха доказателства за насилствени действия, но накрая третата, която излезе 8 дни след инцидента, го доказа. Това навежда на мисълта, че нещата са нагласени, а присъдите - произнесени", смята Борис Евстатиев.
128
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кьорфишек срещу кмета! Защо не е *** моята щерка, а тази на секретарката си а!? Има нещо много гнило тука!!!
127
5
 
9
 
! Отговори
666 преди 8 години
Според мен тя е знаела цената която трябва да плати и е отишла сама не насила. А сега се вайкат като че ли нищо не са знаели и са правят на шашави.
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като е виновен ще го осъдят кому е нужно това непрекъснато показване навсякъде по всички медии.
125
4
 
11
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
С две думи тука повечето съдят защо момичето изпило 1-2 водки (знаейки или не) от колкото защо дъртия грозник се възползвал от състоянието и и я насилил ?
124
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жорж, ти хубаво се изказа, но няма да е лошо, ако се научиш и да пишеш. "ПО-ВЕЧЕ" неграмотници на родината не и трябват. Има си достатъчно!
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре бе така да е изнасилил я е защо ни занимават по всички медии с това вече няколко дена няма ли дуги новини !Защо само работа на съд и полиция дават по новините други които да работят в тая държава няма ли . А после доклада на ЕК е отрицателен.