Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!

Бежанците излезли от драките, без да осъзнават на кого попадат
18 фев 2016 09:07,
282
Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!
Снимка: Facebook

Динко Вълев от Ямбол съчетава екстремното шофиране на АТВ с... ловене на мигранти. За няколко месеца Динко е хванал най-малко 20 души и то с голи ръце.

Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказва Динко пред bTV.

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.

"Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах, че ако не легнат на земят ще убия един (...) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?", спомня си още мъжът.

И трите му срещи са били с групи от млади мъже: "Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко".

Според Динко, не сме в опасност, а направо "си заминаваме".

Полицията дошла час и половина, след като Динко подал сигнал на телефон 112: "Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части. Ами идете по селата, в тоя Диарбекир!".

Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: "По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци".

 

Napadnaxa me s dumi nqkvi za alax no dobre che imam opit i....

Публикувахте от Dinko Valev в 14 февруари 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този компир от Ямбол със сигурност е нарушил множество административни разпоредби като се е мяткал с АТВ в гората.Кога компетентните органи ще му съставят акт за установяване на административно нарушение?
44
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма начин, трябва да ги интегрираме, иначе скоро ще сме и под 5млн.
43
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко Президент:)))))))))))Смяяяяях
42
11
 
40
 
! Отговори
Анонимна преди 8 години
Не мога да повярвам на коментарите тук. ВИЕ, пик...вци, какво сте направили, как сте помогнали? Защо винаги когато някой прояви смелост за каквото и да е било,всички бъзливи комплексари си изливате завистта върху него - напомпан бил, мутра бил. Проявете се се ВИЕ да ви видим как изглеждате и какви сте. Затова сме на това дередже, затова ще се набъкаме с маймуни и ще ни бият и ..., защото Мъжете като него са единици, а останалите си бъркате в ... и злобеете пред компютрите!
41
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нискокачествена агресия е заляла народонаселението.Иска да живее като #ТОЙ, а именно:- да се държи като селски бабаит- да не зачита закона- явно да демонстрира, че е недосегаем- да лъже- да краде- да убива- да безчинства- и все такиваА на другата сутрин, все едно нищо не се е случило - РЕСТАРТИРАМЕ.Това ли са ви героите бе селяци?
40
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случаят на Динко не ме интересува, важно е граничари и военни да си вършат работата и пиле да не може да прехвръкне през границата. Така беше по бай Тошово време като служех, искам и сега границата да е сигурна.
39
1
 
13
 
! Отговори
ДОЛНЮ преди 8 години
ПРОБЛЕНА Е ЧЕ СЕГА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ......ПРЕДИ ВЕКОВЕ Е ИМАЛО СЪЩОТО НЕЩО НО ТЕРВЕЛ НЕ Е БИЛ ОТ ТОЗИ ТИП УПРАВНИЦИ...ПРОСТО ГИ Е ИЗБИЛ ДО КРАК...АМА КАК ВАГЕНИН УКРАИНКАТА ДЕБЕЛОТО ПЛЕВКО И ТН ДА НАПРАВЯТ ТАКОВА НЕЩО....ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВЕЧНО РАЗГОНЕНАТА ПРЪМОВА............
38
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво го ругаете, на негово място щяхте да се н*ете
37
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе ей, не я хвалете тая закъсняла мутра бе! Вземете се поинтересувайте малко кой е тоя *** "бозавия" и дружинката му преди да ми го обявявате за герой! Тва тука е препис със съкращения от сайта на Карбовски.
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миуене, по принцип си прав поч. Тук говорим за човека кви глупости е говорил. Гледах интервюто по БТВ с него сутринта. Ами пълен смях. Той човека 5 думи на кръст не можа да каже. Ей такива ни срамят по Запада. Това е типичен представител на мутренската класа от преди 15 - на години. Дай да го видим как ще се репчи срещу въоръжен човек. Бил го набил единия...имал отвертка и прочие.Ти видя ли отвертката? Иначе за постъпката му ...БРАВО.
35
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алах-малах.... те са бъдещето, а ние българите сме история.И не особено славна.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за чий ..... стоят и вземат командировъчни полицаите. Нищо не правят и само мрънкат. Стоят там където има ограда и път и отчитат дейност . Да е жив и здрав Динко. Върши работа за 100 полицая.
33
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Български селяндyр, заради теб ме е срам, че съм българин.
32
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ще е, след като полицията не си мърда пръста. час и половина по-късно дошли. Тези хора са агресивни, гладни, мизерни. Видят ли възможност и нож ще ти забият в гърба. Аз лично съм за създаването на граждански отряди по границите и по граничните населени места. Ако някой чака ЕС на направи нещо, ще сме отново 500 години под робство. ЕС иска да обърне България и Гърция в бежански лагер, нищо повече. Ние ще ги сортираме, кадърните ще отидат в Германия, бокл.ука ще остане при нас. Простичко е!
31
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей такива герои пребиват приятелките си и съпругите си.Лесно е да удариш един тупаник на слабия, нъл тъй селски?
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1 час и половина тази полиция от каде идва от пред парламента ли от каде?
29
4
 
15
 
! Отговори
Peter преди 8 години
Тоя си e типичен redneck :)
28
4
 
19
 
! Отговори
Милен преди 8 години
До 22 - Ей такива, като тебе са мишоците и отрепките на тая държава. Ей такива, като тебе и по турско робство са си мишкували у тях и са говорили лошо срещу истински борци, срещу мъже, срещу хора с главно Х...... ей такива, като тебе са мухъла и плявата, страхливците и бездарниците на българската нация. Браво на момчето!!!
27
2
 
28
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
"Ударих го и той падна на земята, започна да вика: Аллах, маллах."хахаха, може да е искал да каже, че Меркел го е поканила...
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kato gi gledam kolko sa em 6te go biat em 6te go e........t tozi geroi .tex trebva da gi nastanat vav lagera za tova sa se predali