Спипаха 20 мигранти в гора край бургаски села

Всички заловени били афганистанци
13 апр 2016 09:30,
12
Спипаха 20 мигранти в гора край бургаски села
Снимка: архив, Bulphoto

20 нелегални миграни са задържани в гориста местност на около 300 м след разклона между бургаските села Твърдица и Димчево, съобщиха от полицията в Бургас.

Нелегално преминалите границата са забелязани в близост до лек автомобил с чуждестранна регистрация около 6:40 часа вчера от служителите на реда.

Чужденците са се самоопределили като граждани на Афганистан. Шест от тях са жените, 17 – пълнолетни.

Задържаните са предадени на сектор "Миграция" към полицията в Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
9
 
! Отговори
А преди 8 години
Ужас! Ако сам човек се натъкне на тях, със сигурност ще го заколят и ограбят.
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече очаквам да чуя новина, как през така наречената ни граница са пропълзели група афганистански бебета и случайно полицаи са ги забелязали да се въртят около сладкарница!? Това граница ли е или мислена линия?! Кой не е опитал, той май не е преминал?! Къде отидоха милионите за огради и какво прави МВР, освен да задържа самоорганизирани за защита български граждани.
8
0
 
17
 
! Отговори
ikar преди 8 години
Как да разбирам текста: 20 нелегални мигранти, от които 6 жени и 17 пълнолетни? Явно нашата граница е като голямо решето, който не е искал, той не е минал.
7
0
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
бургаските села Твърдица и Димчево-- ХА !! Ами че те са направо в Бургас - в Тези села почти всички бургазлии рибари на блатен риболов - ходят там - това са села на няколко километра от к-с Меден рудник -- Добре че на са ги хванали направо пред Бургаска Община --- кава пародия и смях -- леле мале -- Гранична Полиция май ще смени логото с Лична Полиция
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо тия Афганци не пресичат на пряко през Русия а Обикалят целият близък и далечен изток и защо изобщо напускат територийте си в който Сащ и Нато провеждаха и провеждат свойте Демократични реформи и Интеграциони процеси Защо дори при Руската Инвазия в Афганистан толкова десетки години нямаше такъв Бежански поток от Афганистан към БългарияДобре е всеки един сам да си зададе тези въпроси
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди повече от месец, нашият външен министър каза, че имаме още от 60-те години на миналия век споразумение с Турция, да и връщаме преминалите нелегално българо-турската граница.Защо не го спазвате това споразумение?Вечи 4-5 години границата ни се минава като на разходка в Борисовата градина.
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак сирийски бежанци от Афганистан...
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кога ще минирате, мамини сладки? какво чакате още, да започнат да влизат по 2000 на ден ли?
2
2
 
35
 
! Отговори
С преди 8 години
Направо разстрел за такива!
1
0
 
43
 
! Отговори
Не преди 8 години
е вярно!Министърката каза,че границата се пази много добре!