Баба метна на два пъти общо 13 бона на ало апаши

Мнимите полицаи искали да ги хвърли в пакет през балкона
7 юли 2016 09:14,
30
Баба метна на два пъти общо 13 бона на ало апаши
Снимка: архив, Bulphoto

83-годишна жена е станала жертва на телефонна измама за над 13 000 лева, съобщиха от полицията в Бургас.

Сигналът за престъплението бил подаден лично от опарената баба. Измамили я по класическа схема - съдействие на полицаи при акция по залавянето на телефонни измамници. Изхвърлила сумата от 6100 лв. в пакетчета през терасата на дома си.

По-късно бургазлийката получила ново телефонно обаждане, като по указания на мнимия полицай, изтеглила от банков клон нова сума от 7 361,64 лв., която след опаковането в найлонова торбичка, отново пуснала през терасата на жилището си.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
5
 
! Отговори
Чел преди 7 години
Представете си какво доверие се е имало на милицията по Тошово време!Не си представяме а знаем.Ярък пример има в книгата на Марко Семов ,,За Япония като за Япония".Там автора описва как посред нощ милиционери чукат на вратата му да го питат автомобила с еди кой си номер дали е негов.Той мълчал като се чудел дали не идват да го приберат заради книгата му, в която прави сравнения между социалистическия рай и Япония.За щастие не било това.
24
0
 
4
 
! Отговори
младен преди 7 години
Е що само два пъти??? Три пъти е за щастие :D
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представете си какво доверие се е имало на милицията по Тошово време!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМоже да е разказала я на някоя съседка, я на някоя роднина и те да са я завели в Полицията за да подадат сигнал. Не е задължително бабата сама да се е сетила за това.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
87 годишна жена , сутринта кой знае кога е станала от леглото , хвърлила 6100 през балкона . След това отишла до Банката и изтеглила 7361.64 лв. - коя Банка изплаща стотики - и отново ги хвърлила през балкона . Разправяйте ги тия масали на вашата баба.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Капан за наивници . След като е подаден Сигнал , в което абсолютно се съмнявам , 87 годишна жена ще подаде сигнал . Тази информация съдържа нещо подобно на Черобилският Взрив . Недостатъчно образовани журналисти - от тук започва вашето Падение . А пък ако желаете , мажем да ви изберем за Общинари - общините имат нужда от Черноработници .
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази информация не е вярна . Не е възможно всеки Божи Ден някоя Баба да хвърля пари от Балкона .Журналистите правят услуга на Премиера , който казва - Защо да увелича вам пенсиите на тези , които хвърлят пари от Балкона . Никой не реве , протестира . А ти какво - против ли си . Браво бе , Господин Ръждясъл Демократ .
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае кой внук мие чинии в Германия за да може тая кукувица да мята пари през балконите. Жалко за внука! Сигурно се скъсва от работа за да праща пари на баба си, да не мизерства с едната пенсия, а бабата какво прави с парите!
17
2
 
6
 
! Отговори
един друг преди 7 години
И аз си мислех, че информацията която се публикува тук не е вярна докато разни колеги в офиса не започнаха да споделят, че се е случило на тяхни близки. Всичко написано тук си е вярно. Пенсиите трябва да се намалят!
16
2
 
9
 
! Отговори
Знаещ преди 7 години
Иначе реват - пенсията малка, умираме от глад, няма пари за лекарства, за мляко , за сирене.....Ако внучето поиска 50лв да си купи нови дънки стават злобни дори.От къде у тях пари?Та те мизерстват!Как не го е срам това дете да иска пари от възрастен човек?Обаче за непознат ли са, няма проблем!Веднага!
15
0
 
7
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Има- мята.... но ако я питате едва свързва двата края
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една Баба метнала пари през Балкона - 15 000 ЕВРО , та право в Държавния Резерв .
13
0
 
3
 
! Отговори
Слушко преди 7 години
Сегашните баби ходят с по два три gsm-a, ама първо ще хвърлят парите, разбира се.Де да имах такава баба!
12
0
 
10
 
! Отговори
33 преди 7 години
Да-а-аа трябва горна граница за гласуване! 70 години! От 5 или повече години се разяснява на бабите за телефонни измами , но явно те новини не гледат а само серияли. Щом не гледат новините значи не са политически активни и не трябва да имат право на глас. Защото ако гледаха новини ВСЕ някак щяха да разберат за тези два сценария на измама. А да попитам и какво правят децата им? Как ще оставиш над 1000 лв. на изкуфялата старица, за какво и са? Всеки път като чета се ядосвам, *** май вече няма!
11
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази информация не е вярна . Журнаристите правят услуга на Премиера , който казва - Защо да увеличавам пенсиите на тези , които хвърлят пари през балконите . Не е въмож но всеки Божи ден някоя БАБА да хвърля пари от балкона . Баламите ги избиха , нали знаете КОГА ...
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, това да си толкова *** си е талант! УНИКАЛНО!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто идея - на мен ми звучи като "Националната Лотария"... но за разлика от лотарията, тук не виждам защо се разпространяват такива "новини". Струва ми се адски нереално.Точно като разните лелки от Долно Нанагорнище с печалби от по 100 000лв. Ама в другата посока. Искат да набият на хората в главите, че всичко под 10000лв. не са пари ли?!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Провинциалистите така и не разбраха че парите не са за тях.Едно време нямаха пари и всичко беше мирно. Сега ходят да гътбят по света и пращат измизеруваните кинти на баби и дядовци в Бг.Следва "визита" на цветнокожите и пачките политат през балконите като фойерверки за 4-ти юли.На *** селянин парите са му противопоказни.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам чувството че нашите пенсиионери въртят нарко бизнес-а, щото отде толкоз пари?Аз за 15год. трудов стаж съм спестил 7000лв, това прави грубо х500лв/год. При положение, че и аз и жена ми работим и винаги сме работили, нямаме деца и на почивки ходим веднъж на 5 год.И като чета по колко хиляди левове мятат през терасите, на вятъра тия пенсионери, без да се замислят - направо умът ми не го побира как успяват с 200-300лв пенсия да разполагат с такива колосални суми.
6
0
 
9
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
М-м-м-м-м електоратът на изборите.Чудесно върви унищожението на нацията. Половината неграмотни, другата половина изкуфели гласоподаватели са чудесни за крадливата сбирщина в парламента. Така ще си осигурят доживотна власт и смучене на пари.