Мария разбрала на другия ден, че убила насилника си

Майка й през сълзи: Детето ми е жертва на престъпността в града!
Обновена: 29 юли 2016 14:20 | 29 юли 2016 14:20, Веселина Йорданова
226
Мария разбрала на другия ден, че убила насилника си
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева, която беше задържана за убийството на насилника си, първоначално не разбрала, че той е мъртъв.

Още по темата

Момичето, което по-рано днес беше освободено под парична гаранция, разказало това пред разследващите.

На следващия ден, след като била изнасилена от 62-годишния Богдан Динев, когото наръгала, Мария минала покрай дома му и видяла полиция и линейка. Тогава попитала един от полицаите какво се е случило и разбрала, че е убила Динев, предаде БТА.

В дома на мъжа, известен с прякора си Боньо Фаса, тя била примамена заради дъщеря му, нейна връстница. По данни на полицията той има богато криминално минало.

Момичето излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция.

В присъствието на родителите си и на адвокат Валентин Димитров тя замина за Второ Районно управление, където ще даде показания.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. По думите й момичето й е наивно и добро дете.

Когато се е прибрала у дома след изнасилването, помолила да повикат полиция. Била цялата в кръв. Казала, че за да избяга и да се спаси от този мъж, го наръгала с нож.

Десетки старозагорци се събраха днес пред съда в Стара Загора в подкрепа на момичето и го посрещнаха с аплодисменти, след освобождаването му под парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
10
 
8
 
! Отговори
Един напушен преди 7 години
Прокурорчето е или жена или няма топки. Гаранцията е колкото за една цигара марихуанка или хулиганска проява по Указа за борна с дребното хулиганство.Но момата бедна, не може да я плати. А адвокатчето-ченгенце докара от 10 кладенеца вода, че клиентката му е девица, невинна като сълзица. Убитичт не е цвете за мирисане, но историята смърди отвсякъде.
59
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 59 Много ги разбираш ти хората в ШОКОВЕ. Погледни снимката на това изчадие горе. Прилича ли ти на жена, която е преживяла голяма травма. Виж колко спокойно и релаксирано е лицето му. Намръщило е вежди симулирайки тъга. Толкова неадекватно поведение би насочило веднага криминален психолог към мисълта, че въпросното лице вероятно е ПСИХОПАТ.
58
2
 
9
 
! Отговори
Ники преди 7 години
ЗА момичето съм. НО! Имам чувството ,че ще стане като със случая в Враца, където двама набиха момче и то почина. Народа избухна срещу биячите а после се оказа, че това, което се тръбеше по медийт,е беше подвело хората да възприемат случая доста грешно. Ако се окаже, че момичето не е изнасилено, а просто от уплаха е извършила убийството - какво може да я оправдае чак толкова, че да не понесе никакво наказание?
57
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо веднага след като се е прибрала цялата в кръв не са отишли да полицията? Защо чак на другия ден като минала от там разбрала? И как хем те изнасилват, хем на другия ден минаваш пред дома на насилника?Само питам.
56
8
 
11
 
! Отговори
Един преди 7 години
До АнонименНе очаквай разбиране от първосигналното стадо. Ще те оплюят и ще те псуват. А всички факти сочат, че дядото му се е палувало и си е поричал момичето, но явно след ебането не са се разбрали за парите и пиклата му е отрязала *** в пристъп на ярост. И естествно всеки човек с 2 грама мозък на нейно място би съчинил историята с изнасилването, за да отърве присъдата. Пък и ответника е заклан като прасе и не може да се защитава. Затова моят съвет е: първо парите, после ебането.
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много заплетена изглежда тази история, като от епизод на "От местопрестъплението" .
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искала да извикат полиция, ама не извикали. Защо?После, да другия ден минала край мястото, където преживяла кошмар броени часове преди това. Колко от вас биха минали оттам? Дано всичко което е разказала се потвърди от експертизите, ама май нещо не е наред. Да не се окаже също че ако е била извикала полиция, този щеше да е още жив.
53
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 57Факт 1. Дори и да е отишла щом не е искала секс си е нейно право!Факт 2. Човек в шок и стрес не брои колко пъти ръга!Факт 3. Щом е уплашена до смърт за живота си не е изключено да го нарани така че той да не може да я спре! Факт 4. Човек в шок е винаги неадекватен! Айде със здраве!
52
2
 
20
 
! Отговори
До Анонимен преди 7 години
До АнонименЯ да видим ако теб те изнасили някой колко бодър и адекватен ще си на другия ден
51
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факти: 1. Доброволно е отишла късно вечерта в апартамента на Фаса. 2. Фаса е бил ръган многократно в слабините и корема. 3. Адвоката твърди, че апартамента е бил заключен, което означава, че за да се сдобие с ключа от ФАСА, тя трябва да е била СИГУРНА, че той не може да я спре, т.е. тя го е оставили в БЕЗПОМОЩНО СЪСТОЯНИЕ, вероятно ВЕЧЕ МЪРТАВ и много добре е знаела това. 4. Немислимо е ЖЕРТВА, след такава случка да се разхожда по уличите на другият ден, сякаш нищо не се е случило.
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До з н а й к оаа няма начин просто,да си носи последствията в ада
49
0
 
10
 
! Отговори
1 преди 7 години
Каквото и да пишете, провидението взима под внимание делата.
48
9
 
2
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
За мъpтвитe само добро...или нищо!
47
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 49айде стига философства,ако ще и в 2 да е отишла,това не оправдава изнасилване,значи,ако ти ме подмамиш с нещо,значи съм дошла с тебе за секс?абе вие всички сте за затвора с това мислене,аман от такива дето не си го държат в панталоните.
46
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 43Той е бил набеден от такива 'лоши' 18 годишни момичета като нея! :))))
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо ще го ръга ей така без нищо? Той ей така мирночко си седял и плетял покривчица а тя го наръгала! Къде е мотива по тази логика?----Тази версия е също възможна, а по отношение на мотива, вероятно има хора и от двата пола, които биха го направили само заради прилива на адреналин. Ще се разбере. Гадаем засега.
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 28Ако българския съд не се смили има и Страсбург! Нали от много 'българки' акъл плащаме сумай ти глоби!
43
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук не става въпрос за Мария или Убития - тук става въпрос само за едно: Медиите за пореден път да покажат на прокуратурата, че чрез манипулиране на общественото мнение, могат да оказват натиск върху нея, като изкарат от затвора дори психопати, като това малко, аморално шизофрениче. Питайте журналята защо не ви казват ТОЧНО В КОЛКО ЧАСА е тръгнала с Фаса към тях. Сигурно защото трудно ще схванате, как в 12 часа посреднощ тази *** е отишла да гледа снимки на дъщеря му.
42
4
 
6
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Ако тоя Фаса ли къф е там е приятелче с някое полицайче 100 процента ще я вкарат в панделата Мария ... винаги полиция и престъпници вървят ръка за ръка ! Помните ли как след една сватба някъде по морето някакво ченге след употреба на алкохол и незнам си какво още бутна и уби малко дете и колегите му после са му давали мляко ли кво там да пие за да се прикрие алкохола и т.н. на теста като прави ! Просто тук всичко е леш от полиция до парламент и институции държавни ! МАРИЯ Е НЕВИННА за мен !
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
закони,законите трябва се сменят,да имат ГОЛЯМ страх,иначе няма оправия,да го мислят бързо и да го приемат бързо,иначе ще има изнасилени и убити момичета и жени..ама на боко дали му пука?..