Мария разбрала на другия ден, че убила насилника си

Майка й през сълзи: Детето ми е жертва на престъпността в града!
Обновена: 29 юли 2016 14:20 | 29 юли 2016 14:20, Веселина Йорданова
226
Мария разбрала на другия ден, че убила насилника си
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева, която беше задържана за убийството на насилника си, първоначално не разбрала, че той е мъртъв.

Още по темата

Момичето, което по-рано днес беше освободено под парична гаранция, разказало това пред разследващите.

На следващия ден, след като била изнасилена от 62-годишния Богдан Динев, когото наръгала, Мария минала покрай дома му и видяла полиция и линейка. Тогава попитала един от полицаите какво се е случило и разбрала, че е убила Динев, предаде БТА.

В дома на мъжа, известен с прякора си Боньо Фаса, тя била примамена заради дъщеря му, нейна връстница. По данни на полицията той има богато криминално минало.

Момичето излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция.

В присъствието на родителите си и на адвокат Валентин Димитров тя замина за Второ Районно управление, където ще даде показания.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. По думите й момичето й е наивно и добро дете.

Когато се е прибрала у дома след изнасилването, помолила да повикат полиция. Била цялата в кръв. Казала, че за да избяга и да се спаси от този мъж, го наръгала с нож.

Десетки старозагорци се събраха днес пред съда в Стара Загора в подкрепа на момичето и го посрещнаха с аплодисменти, след освобождаването му под парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
0
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
До 42Надай се да имам дъщеря в този свят!
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 39А възрастния мъж бил много добър човек от народа, Неосъждан, с изключително позитивна репутация, честен, неопетнен и морален!
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 39-----------------------------Във Вашата история има един много съществен пропуск: нещастният възрастен мъж, убит от наглата крадла, се оказва с дебело досие, закоравл престъпник, лежал е в затвора, в т.ч. - и за изнасилване. Как коментирате това?
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 32А защо ще го ръга ей така без нищо? Той ей така мирночко си седял и плетял покривчица а тя го наръгала! Къде е мотива по тази логика?
36
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До з н а й к оГоворите за дъщеря си, или визирате българските момичета въобще?
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 39оффф,ти обиколи целия сай с тая история за обир,айде мирвай вече и *** да работиш
34
15
 
7
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
18_се годишна доброволно отива в жилището на 62_е годишен, закво!?да му сменя памперса ли?Най вероятно я е подлъгал с пари?!?!!!
33
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще ви дам само една тема за размисъл.Младо момиче отива в дома на възрастен мъж да го обере. Той се прибира и я заварва, как рови в семейните му ценности. Тя вади нож и го заколва.На другия ден отива в полицията и казва, че възрастният мъж се е опитал да я изнасили.Полицията й се извинява, кметът я награждава с орден и плакет и нещата приключват.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекалено много неизвестни и много емоции. Да изчакаме няколко дни следствието. Всичко ще се разбере.
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това момиче няма да ходи в Сливен, спокойно! Условна присъда и толкова.
30
7
 
25
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
Лощото е, че живота на момичето вече е съсипан. След изнасилване убииство, няколко години съдебни дела и кръвнина (защото дори и да я оправдаят кръвнина ще има - справка Лисичков и Рижия) тя никога няма да има нормален пълноценен живот...Много се надявам Боньо Фаса да е умрял в адски мъки след пробожданията в корема и слабините. И да е осъзнал какво му се случва когато вече е бил на прага на оня свят.Надявам се да бъркам и Мария да се възстанови и да има хубав живот занапред...
29
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя се е уплашила че ще я разкрият за убийството и решила да се оправдае с това че е изнасилена, а ако не беше го наръгала, а просто изнасилена от тоя и изритана от дома му дали щеше да се обади на полицията? 100% и то веднага Т'ва е! К'во го умувате?
28
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наръгала го, избягала вкъщи, била цялата в кръв, викнали полиция, на другия ден минала пред блока на убития, попитала полицай отвън какво става и чак тогава разбрала, че го е убила.На мен ми звучи прекалено измислено. Или журналистите нещо са объркали, или сега всички са се оплели в лъжи.Като са викнали полиция първия път - защо не е проверено откъде е тая кръв? Защо не е разпитана свидетелката? Как чак на следващия ден тя случайно минава пред друг блок и разбира, че е убила човек?
27
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горкото момиче, само то си знае какво му е. Държавата не могла да се справи с този ***, а то с крехката си възраст и сили се е защитавало само. Ако правосъдието си беше свършило работата това нямаше да се случи. Този рецидивист не е трябвало никога да бъде на свобода и да съсипва нови човешки животи.
26
7
 
16
 
! Отговори
На следващия ден преди 7 години
На следващия ден тя минала покрай дома му, видяла полиция и линейка, попитала един от униформените какво се е случило и чак тогава се сетила, че вчера са я изнасилили и че е убила насилника си.
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Един човек в шок дали мисли рационално според теб?"Дано съдът се смили, но се съмнявам.
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 19 А 0 на 100 жени се решават да кажат че са убили някого, ако няма опасност да ги разкрият.
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21Един човек в шок дали мисли рационално според теб?
22
2
 
26
 
! Отговори
Видовден преди 7 години
Във всеки квартал има поне един Боньо фаса, значи във всеки квартал трябва да има поне по една Мария/Марин, че това наше правосъдие кара Боньовците да си мислят, че все ще им се разминава. Е на, има Видовден за всички квартални и на по-високо ниво калтаци.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се окаже че е при самозащита- ще отърве панделата, но ако се дойкаже, че го е убила с цел отмъщение много след изнасилването- ще лежи в панделата.