Ненчев решен: Запечатваме границата, ако трябва!

Няма да позволим кой, където реши, да преминава, отсече той
8 ное 2016 19:28, Анисия Иванова
117
Ненчев решен: Запечатваме границата, ако трябва!
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Ще запечатаме границата, ако е необходимо, каза в Благоевград военният министър Николай Ненчев, но уточни, че към този момент няма засилване на бежанската вълна.

"Имаме чудесно сътрудничество с органите на МВР и Гранична полиция. До момента българските служби се справят изключително добре с овладяването на бежанската вълна. Справяме се не само с охраната на българската граница, справяме се охраната на външната европейска граница", каза още Ненчев.

Още по темата

Военният министър не пожела да разкрие броя на военнослужещите, които в момента помагат в охраната на границите ни, но беше категоричен, че при необходимост има готовност за няколко часа да изпрати още 2000 души за охрана на границата.

"Ако е необходимо, ще запечатаме границата. Няма да позволим кой, където реши, да преминава държавната граница", обясни Ненчев.

Той добави, че се прави всичко възможно да се подобрят условията на работа по границата. Сумата за извънреден труд на военнослужещите е увеличена с 200 лв., изпратени са медицински лица, поръчани са допълнителни дрехи за военнослужещите по границата. За тях ще бъдат доставени и фургони.

Военният министър добави още, че не вярва бежанската криза скоро да бъде решена с оглед на случващото се в Сирия и в Афганистан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
16
 
! Отговори
да преди 7 години
Защо този умник постоянно обяснява колко е лошо да се проивопоставиш на решение на НАТО и парламента, само това повтаря латерната.Аз в това не виждам нищо лошо, стига да се защитават интересите на БЪЛГАРИЯ, това че сме в НАТО не означава да нямаш мнение, ако той е с интелект на едноклетъчно да не го преписва на всички останали.И като е толкова укорима постъпка защо не са го съдили още? а да няма за какво нали.
52
3
 
13
 
! Отговори
Пат Лак преди 7 години
Изводът какъв е? Че присадения перчем само пречи на мисленето!
51
2
 
18
 
! Отговори
шок и ужас преди 7 години
Сети се и този, въобще откачиха тотално всички "управляващи". Да ви имам обединителя на нацията, като видяхте дебелия и тогава се сетихте да обещаете нещо. Едва ли ще заблудите някой обаче какво ще свършите то си е ясно НИЩО!!!Вие ако го разбирахте до сега да сте го направили 100 пъти.
50
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо пищова правилно го нарече - самолетния техник :)
49
5
 
16
 
! Отговори
Списаревски преди 7 години
Тук няма Андрей дрогарю,, има генерал владеещ свободно 5 езика и бабичкас червен с каскет и мозък на папагал да цитира Чърчил ,човека заповядал да се хвърлят бомби - играчки над София.
48
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал Радев е дезертирал натовски генерал.Този човек без грам национално достойнство премина във редиците на бандитите от Кремъл.Генерал Радев е къртица и агент на московските бандити.
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде са Миро - мършата и Дянков пицата ?
46
4
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Ненчефф да не...пипа повече нищо,за да не обърка...нещо.След 5-6 дена Боко му подава...оставката.До тогава може да се мота където си иска из министерството,само да не влиза в...казарми,да не го помислят за...учебна мишена.
45
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГРОБ = М. Ъ. Р. Ш. А и балотажни обещания с две думи - политически трупове.
44
0
 
6
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Ниш кво то убаво да има тел ама и да се гърми.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе има си и добра страна тоя бежански поток, щото тая ограда откъм ислямската азиатска дупка Турция ще ограничава наполива на азиатски диваци и занапред след края на войната, а самите граница на Турция са разграден двор и се минава свободно с МИЛИОНИ направо
42
2
 
14
 
! Отговори
Доган преди 7 години
С южен поток с аец белене и сега с границите все след дъжд качулка как да го разбирам.е писах по отдолу.
41
1
 
24
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Ненчев, тъй като явно си получавал стипендия за да добуташ до 3.5 по история, ще те светна за една *** поговорка, която обаче и българите я знаем много добре. Тъй като ти не си българин, ще ти е трудно да я разбереш. Най Стария индианец в резервата казал на синът си, навремето подценихме проблема с емиграцията! Анадън му? Българина има 1400 г история и знае от къде изгрява, и то не е от запад. Там залязва... Отивай в американското или турското и с катарските линии у саудитска арабия
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агент Буда и Ц.Ц. Нямат общо с че,вените само iа разтривали ушите на бай Тошо ? То и Каракачанов го е е правил, но е работил за ДС само 5 месеца и това може лесно да се провери, а ген. Радев колко партии е сменил за разлика от дорогаря Боко Харам. Ген Радев владее свобдно 5 езика за разлика от калинките.
39
1
 
11
 
! Отговори
бивш граничар преди 7 години
Този МО Ненчеч някой нетов съветник е чувал те по старите служили в Гранични Войски как по време на национални съвещания се докладваше че Границата е заклъчена и ключа е предаден в ДЪРЖАВНИЯ СЪВЕТ.Инедай си боже да има допуснато нарушение от наша за съседна или обратно и дори да е задържан нарушителя .Тежко му и горко на тези в който район се е случило Сега без проблемно преминават и .Стигат до София и от там в Сърбишя.Някой тези фрази ги е казал на Ненчев и той ги префазира ще запечатва ДГ.
38
3
 
20
 
! Отговори
Герберух преди 7 години
Ако баба Цецка с метлата опссс с очилата не стане президент няма да има Коледа и децата ще бъдат много тъжни!
37
2
 
10
 
! Отговори
37 преди 7 години
Василев, Дилърчето пак ли ти е донесло лоша стока, бе мен?
36
17
 
4
 
! Отговори
Червени чалъми преди 7 години
Дреме ми на шмайзера кой ще е президент.
35
3
 
28
 
! Отговори
:( преди 7 години
ОСТАВКА и ЗАПЕЧАТВАНЕ в Централен Софийски Затвор ! Това трябва да се направи с цялата шайка наречена ГРОБ!
34
2
 
28
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Тези от ГЕРБ са по неграмитни и от турски бабички.