Бъдещ съпруг продаде жена си в Германия – 18-годишна от Варненско

Ученичката се запознала с мъжа във Facebook, сега е в Бремен
Обновена: 5 дек 2016 12:16 | 5 дек 2016 12:16,
152
Бъдещ съпруг продаде жена си в Германия – 18-годишна от Варненско
Снимка: Дарик

18-годишно момиче е продадено за проститутка в Германия от приятеля си, с когото се запознала месеци по-рано, съобщава Дарик.

Ученичката Мевлида от варненското село Ботево е изведена в чужбина от Вейсал, с когото заживяла заедно и смятала да се омъжва.

В края на октомври тя напуска дома си във варненското село Ботево, вземайки със себе си единствено личната си карта, а оттогава родителите й не са я виждали.

Майка й Хатче твърди, че не знае как Мевлида се е запознала с няколко години по-големия от нея Вейсал и дори не го е виждала. Предполага, че това е станало през интернет през последните месеци.

Преди това Мевлида е живяла почти година с друг мъж от градчето в Шуменска област Каолиново. Двамата смятали да вдигат сватба на 10 юли, но малко преди нея Мевлида се връща в родното си село. На майка си казва, че бъдещата й свекърва и зълва я унижавали и не можела да издържа повече.

След като се запознава с Вейсал, двамата заминават за кратко за Истанбул, където живее майката на момчето. Връщат се отново в България, а Хатче се свързва с бабата на Вейсал, за да се разберат кога ще правят сватба.

Уговарят се да се срещнат, но бабата си изключва телефона, а междувременно Мевлида се озовава в Германия. Оттам пише във Facebook на майка си, че била излъгана.

Вейсал й обещал да бъде барманка в чужбина, но на място се оказало, че трябва да работи като проститутка.

Мевлида моли родителите си за помощ, като споделя, че й трябват 150 евро, за да си плати билета до България. Разказва на майка си, че заедно с още 5 момичета се намира в Бремен и дори успява да изпрати точното си местонахождение. После обаче започва да пише, че е добре и иска от близките си да не търси помощ от полицията.

Хатче подозира, че принудена от Вейсал да изпраща такива съобщения. Родителите на Мевлида все пак подават сигнал в полицията за изчезналата си дъщеря, а снимката й е публикувана на сайта на Интерпол. След няколко дни обаче е свалена, но Хатче все още няма информация дали момичето й е намерено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: ГерманиябременFacebook
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли са правоверните ?
40
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Охоооооо и при това ми го задава тоа въпрос Побългарен/българещ се Аспарухов ром-ковач , на твое място бих се обесил публично
39
2
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 7 години
Ти от кои си бе***
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоа ти коментар ''хубава работа.. ама турска'' ти е като майчин , така си го пишеш тука много те кефи
37
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И след 100 не се научиха кои са Българи , Турци , Помаци , Роми: местни турцизирани и местни българизирани , Рудари , Калдашари , и др. в България явно хората които давам мнения не са местни
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам как още Гл.Редактор не е подведен под отговорност , като че ли Екипа на тоа сайт си пишат коментарите а лицето което трие и блокира коментарите явно никой не го контролира какво прави , е чакай малко такава ни е Държавта БЕЗ КОНТРОЛ
35
3
 
26
 
! Отговори
Черен с мустаки преди 7 години
Айде на ханъмите батей, ефтино ги давам!
34
2
 
22
 
! Отговори
Turko преди 7 години
Айде честито на младото семейство. Някой хора никога няма да се научат..
33
5
 
14
 
! Отговори
хммм преди 7 години
абе тая Нестерова която е писала статията горе вдясно не ви ли прилича дяволски много на лицето от снимката?
32
1
 
32
 
! Отговори
Листопад преди 7 години
Издислав!?
31
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хубава работа.. ама турска
30
1
 
23
 
! Отговори
Мика преди 7 години
как дали са сигурни че са българи. Много ясно според днесбг че са такива, те не правят никаква разлика, понеже половината им екип ще се обиди иначе.В тоя сайт никога няма да прочетете българин от *** произход или от турски, те са много толерантни защото сега така е модерно, както и преди 60 години по хитлерoво време в българия могат все още да се намерят статии как подобни малцинства не трябва да съществуват и колко по низши са от останалите. Мода и медия без собствено мнение никога. Точка.
29
6
 
17
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Турската нация е създадена от младотурците и Ататюрк преди сто години. Така, че български турци и етнос са някакви недоразумения. Разликата е на база на една религия която се конфронтира със всички.
28
8
 
20
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Български " турци" на практика няма! Това са чисти етнически българи, които са били притискани да се пишат турци по времето на турската окупация на България фо 1878 г.Не случайно всички говорят чист бъшгарски език!
27
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
майка и сега реве за нея,с интерпол я търси,ама като я върнат,ще я ожени веднага за някой трети или пети,защото такива са им обичаите. дано все пак се върне момичето !
26
4
 
14
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Хатче пристига скоро в Бремен с хатчета! Ша ги прай да умиргат!
25
4
 
28
 
! Отговори
PD преди 7 години
Жалка е съдбата на българския турчин. Израснал в ментална среда на свободолюбивите българи, потърсил национални корени, за въстановяване на самочуствието си поради тежки икономически несгоди, да осъзнае, че не е част от господстващия човеконенавистен и далавераджийски ментал, на така желаната Майка Турция.И продължава да се самозалъгва, проектирайки себе си, в множеството сериали.
24
1
 
12
 
! Отговори
..... преди 7 години
*** бе братя и сестри.... лесни пари да изкарва да не се оплаква а да работи ха ха.
23
1
 
19
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
И това всичко е така защото организирана проституция не може да съществува без помоща на Ушев наш роден и от съюза , когато и да нариташ Ушев все ще има за какво.
22
3
 
13
 
! Отговори
грешка! преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !това, което се пише тук говори не за българи евроатлантици, а за чиста проба ориенталци.