"Мисия България" – доброволните отряди, които пазят границата ни

Разказът на българските мъже пред камерата на Bulgaria ON AIR
21 мар 2017 12:37, Анисия Иванова
158

"Започва "мисия България". Наблюдавайте района и пазете тишина. Може да изкочи талибан от всеки храст. Оглеждайте хубаво. Учим се да гледаме." Сила, смелост и родолюбие - ако притежавате тези качества, може да станете част от доброволните отряди, които пазят българската граница. За тези анонимни мъже думата "България" е над всичко.

Те говорят за първи път. И разбиват стереотипите. Ще ви изненадат, може дори да ви ядосат, но най-важното - ще разкрият много факти, за които никой не говори. От страх или от незнание. Вижте разказа им пред камерата на Bulgaria ON AIR и репортера Методи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
5
 
! Отговори
ANYS SHEPTI преди 7 години
KOKATO PREDI 20 GODINI TAM SI BESHE MINIRANO NIAMAHME PROBLEMI.DAGE OBRIAZANITE IM ELENI SAMO NADUSHVAHA NASHITE KOSHUTI NO NE SMEEHA DA PREMINAT>>>>MNOGO PREDATELI MNOGO *** NA TAZI ZEMIA NARECHENA BALGARSKA
126
15
 
3
 
! Отговори
Писимист преди 7 години
До МИ6Бойко Борисов, който плюете лично уреди Турция да прибира араби и кюрди обратно и то само от България.А го обявихте за ......Борисов е боец и то с опит в тънките игри! Той е идеалният примиер,а това ,че икономиката е в ръцете на картели е виновен най-малко той.
125
3
 
4
 
! Отговори
МИ6 преди 7 години
Добре де тия араби и кюрди е ясно, че са само транзит през България "Стършела" като ги хване стават автоматично с Бг жителство според правилата сега .Добре чеТурция си ги приема обратно и то само от България.А да заявиш пред Тв- то ,че имаш разузнавателни групи в чужда държава си е висша форма на детинство....
124
3
 
6
 
! Отговори
ROM преди 7 години
Незабавно трябва да се арестуват ако България е държава!
123
6
 
5
 
! Отговори
cCc преди 7 години
50 турски командоси им стигат за мощно насиране.
122
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко и Перата ще оправат нещата.Двамата взети заедно представляват всички гранични поделения закрити след демокрацията.Нали не ни трябваха никакви граници след като дойде 10.11.1989г.Много сме пропаднали.
121
12
 
4
 
! Отговори
Дядо Либен преди 7 години
Със презрение гледах подбни групировки в Украйна и ги давах за пример колко изостанала държава са и в каква анархия сами се потопиха...Господи защо ме наказваш така на стари години...защо трябваше да видя това и в БГ, без военно положение, без ескалация...Със сълзи на очи...ние сме една още по- сополива демокрация и от Украйна...Боже, Боже как сами се самоубиваме...о Бългрски юроде....беден, жалък, нещастен, ти който не уважаваш законите си!
120
10
 
13
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
До Анонимен 116Тези *** с мозък колкото аспиринче не са от вчера. Напиши в нета: " по 300 лв. ни дадоха бате да правим зулуми". Същите са. Безмозъчни, нискообразовани наркомани за които насилието е начин на живот. Според руските *** това е "цвета на нацията". Мен друго ме смущава: Bulgaria ON AIR да "сътвори" такава нелепост...........Ако беше Алфа-ок! Или е провокация за сондиране на общественото мнение/надявам се/ или жална ни майка.........не останаха медии НЕконтролирани от Путин
119
17
 
13
 
! Отговори
патриот преди 7 години
Такива руски партизани "патриоти" взривиха църквата света Неделя 1925г. После 19 май 1934 г подобни руски патриоти се опитаха да убият семейството на цар Борис 3 , и да направят южнославянска федерация където няма държава България...Македония е част от плана на Москва.
118
10
 
21
 
! Отговори
История преди 7 години
Руснаците са скандинавци, прогонени в степите, заради лошия си нрав.Не са ни братя.Дали сме им вяра и азбука.
117
9
 
12
 
! Отговори
ей Цацаров преди 7 години
Паравоенни организации са забранени от закона и има ясен текст от НПК!!
116
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом и руснаците бягат в САЩ значи американците и Америка са най-добри от всички.
115
17
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Патриота обича и пази България!А тези неверници получават копейки от Русия, носят руски знамена и са предатели!Страхливци, първи ще избягат ако пукне пушка ;)
114
9
 
23
 
! Отговори
до 119 преди 7 години
По-добре братя руснаци, отколкото араби, афганистанци, пакистанци, либийци, алжирци, мароканци, сомалийци и др. Меркел и Юнкер ще те потупат по рамото. Само че тях хич, ама хич не ги е еня за България и бъдещето на децата ни. Аз от руснаците нищо лошо не съм видял. Да не би американците да те имат за техен по-свой - напротив, те дори не знаят къде е София и я бъркат със София Лорен.
113
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия дава пари на такива смешници да се правят на паравоенни милиции
112
6
 
10
 
! Отговори
до Виктор Орбан преди 7 години
Г-н Орбан, моля Ви да дадете на моето семейство Унгарско гражданство. За да имат децата ми бъдеще, искаме да се махнем от родината, обезличена от прости управници и глупав народ, загубил чувството за Патриотизъм, народ чакащ да бъде безкръвно превзет от ислямистките орди. Междувремменно се чувствам по-близък до Вашите поданици, г-н Орбан, отколкото до мършавия български народ. Тук да си Патриот е опасно, изкарват те веднага за русофил, ако искаш да защитиш Родината си от нашественици.
111
13
 
6
 
! Отговори
данс спи преди 7 години
руската заплаха , А ДАНС СПИ!!!!! паравоенните организации са финансирани от руските терористи в Москва Комитет за "уж патриоти" се сее антибългарска пропаганда. .... В един от тях членове на двете паравоенни формирования групи, които ръководи, са безплатно обучавани от руски инструктори
110
6
 
20
 
! Отговори
Съвсем объркан преди 7 години
Като чета по-долните коментари имам усещането, че по-голямата част от българите предпочитат в България да навлязат десетки и стотици хиляди араби, афганистанци и пакистанци.
109
10
 
5
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Вай-вай вай ввввваааааааййййййййййй. А някой случайно да разпозна зелените човечета от Донбас???????????? А някой случайно да разпозна Варненските мекерета спонсорирани учтиво от .........../айде олан,че ще ме изтрият/ Това е братлета.Няма Българиа,няма самостоятелност,няма развитие.
108
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Bad Company 108: " Защото ако им се видят лицата ще разпознаете напушени момчета от агитките и групичката на Воленчо дето развява руските знамена срещу заплащане."Много точно сте сте уцелили десятката. Браво!!Има обаче нещо което е тревожно. Възможно е да са проруските наемници на оня *** не си спомням какво беше но бяха използвали името на В.Левски за негов ужас ако гледа от отвъдното. Тези които посрещаха мотористите на Путин с хляб и сол. Отврат.